بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پارامتری به نام Noise floor هست که مقدار سیگنال نسبت به نویز را به درصد نشون میده. مقدار این پارامتر در حالت خوب باید بیشتر از ۹۰ درصد باشه.

این پارامتر کیفیت سیگنال ارتباطی را مشخص می کنه. فرضاً اگه پارازیتی هم وجود داشته اشه باید مقدار این پارامتر خیلی پایین باشه.

وای-فای روی دو باند فرکانسی ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز هست و با باند فرکانسی امواج ماهواره ای متفاوت هست. پارازیت ها باید روی فرکانس های باند فرکانسی مخصوص امواج ماهواره ای اثر کنه و در ارتباطات بی سیم دیگه اختلالی ایجاد نکنه.

نتیجه اینکه اگه پارازیتی هم وجود داشته باشه خودش را توی کیفیت سیگنال نشون میده و این موضوع در صفحه ی تنظیمات رادیو مشخص هست.

پس اگه کیفیت سیگنال معمولی باشه توجیهشون درست نیست و مشکل از شرکت هست..؟
چجوری به این صفحه کیفیت سیگنال رو ببینم...راهنمایی میکنی خودم چک کنم...

از دو روز پیش سرویس های شرکت های شهراد لایزر و اسیاتک بشدت افت کرده(این دو شرکت ماله یه نفره اقای یوسفی زاده حالا نیمدونم دقیقا ولی فکر کنم لایزر رو هم خریده باشه)
اینو گفتم که حواستون باشه یک موقع شارژ نکنید
پشتیبانی هم زنگ زدم گفتن شبانه کلا روی 256 بشته شده کلا بی خیال اسیاتک و دوتای دیگه شید
روزا سرعت 200 کی شبانه 20 کی

خوب دوستان عزیز نت منم وصل شد دیگه راحت شم الان داشتم با 512 پارس انلاین تو کرج با 200 دانلود میکردم قبل این مبین نت 512 داشتم که با 60 بیشتر دانلود نمیکرد . عالیه .

خوب دوستان عزیز نت منم وصل شد دیگه راحت شم الان داشتم با 512 پارس انلاین تو کرج با 200 دانلود میکردم قبل این مبین نت 512 داشتم که با 60 بیشتر دانلود نمیکرد . عالیه .
ساعت 1 به بعد یه تست بزار ببینم پشیمون نشدی :d

ساعت 1 به بعد یه تست بزار ببینم پشیمون نشدی :d

داداش کلا پارس آنلاین سرویس های محدودش خط رو تا 2 مگ باز میزاره و در روز حتی تا 350K هم میشه دانلود کرد. اما سرعت شبانه حدود 90 تا 110 متغیره من خودم 1.5 ساله از پارس آنلاین سرویس میگیرم ( تو خونه دانشجوییمون ) خیلی هم راضیم.البته شهر خودمون هم از مخابرات داشتم که فقط پینگش خوب بود و سرعت دان در حد 20 تا 30 بود.
دوستانی که از پارس آناین سرویس محدود میگیرن ترافیکشون از 1 تا 7 بامدادا رایگانه.

از دوستان اهوازی یک سوال داشتم :

متاسفانه به خاطر شغل پدر که منتقل شده اهواز باید بیام اهواز حالا میخوام بدون بهترین ارائه کننده ADSL و وایرلس تو اهواز کدوم ISP ها هستن؟

آخرین ویرایش:
پس اگه کیفیت سیگنال معمولی باشه توجیهشون درست نیست و مشکل از شرکت هست..؟
چجوری به این صفحه کیفیت سیگنال رو ببینم...راهنمایی میکنی خودم چک کنم...
بله، شما با استناد به همین موضوع میتونید توجیهشون را رد کنید. البته پارامترهای دیگه هم مربوط به کیفیت ارتباط وجود داره اما پارامتری که مقدار سیگنال را نسبت به نویز نشون بده همین Noise Floor هست.
توی صفحه ی تنظیمات آنتنتون میتونید پارامترهای مربوط به کیفیت ارتباط را مشاهده کنید، البته اگر بتونید وارد این قسمت بشید! چون معمولاً شرکت ها پسورد وارد شدن به این قسمت را تغییر میدند تا کسی غیر از خودشون به این قسمت دسترسی پیدا نکنه.

با استفاده از روشی که توی چند پست صفحات قبل به اون ها اشاره کردم میشه وارد صفحه ی تنظیمات آنتن شد و پارامترهای مربوط به کیفیت ارتباط را دید. Username و Password پیش فرض ورود ubnt هست (برای آنتن های برند Ubiquiti)

پ.ن: Noise Floor با واحد dBm هست و مقدارش هم در حالت خوب باید بالاتر از ۹۰- dBm باشه ، یه پارامتر دیگه (CCQ) به درصد بیان میشه، با عرض پوزش به خطای پست قبلیم.

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان عزیز،

من از مخابرات بروجرد (استان لرستان) اشتراک 512 نامحدود دارم همه چیزش از جمله سرعت دانلود بسیار خوبه و پینگ داخلیش هم در حد معقولیه اما مشکل اصلی وجود پکت لاست تو انتقال داده هست وقتی پینگ ممتد از سایت یا سروری میگیرم از هر 5 تا پینگ یکی به مقصد نمیرسه. این مورد خیلی برام مشکل و دردسر ایجاد کرده بخصوص تو بازی آنلاین MW2 باعث میشه نتونم جلوی دشمن سریع عکس العمل مناسب نشون بدم (برای مثال از هر ده تا تیر هشت تا به طرف نمیخوره!!) و در نهایت باعث لگ میشه علی رقم اینکه پینگ 90 میلی ثانیه هست. نمیدونم چکار کنم ایا راهی هست خودم بتونم این مشکل رو حل کنم؟ از یه ISP دیگه شهرمون مربوط به یکی از آشناها تست گرفتم حتی از هر 50تا پینگ از سرور 4.2.2.4 یکیش هم حتی تایم آوت نمیشه و بالطبع برای بازی هم عالی هست اما اون ترافیک حجمی داره و هزینش بالاست بنابراین برای من مناسب نیست اگه بحث نامحدود بودن و سرعت دانلود عالی مخابرات وسط نبود مستقیم میرفتم سراغ اون شرکت خصوصی به اسم "روشنگران ارتباطات رایانه"

البته این رو هم بگم پینگ چه از سرور داخلی شهرمون برای مثال دانشگاه آزاد و چه 4.2.2.4 باشه پکت لاست هست و هیچ راه حلی براش به ذهنم نمیرسه. آیا همه مخابراتی های ایران پکت لاست دارن؟؟؟؟ میتونم Default Gateway مودم رو تغییر بدم؟؟

اگه ممکنه یه راه حلی بزارید جلوم من چکار کنم. این مشکل رو به مخابرات هم نمیشه گفت چون یک اپراتور بلانسبت بسیار احمق داره چندبار موقع نصب وقتی مودم درست کانفیگ نشده بود میگفت باید ویندوزت رو عوض کنی!! تا این حد بیسواد هستند.

این هم تصویر پینگ از سرور 4.2.2.4 البته الان چندروزی هست 100 میلی ثانیه بیشتر شده قبلا رو 150 بود.

qfubbual2cqyl3chwwc.jpg
Code:
http://up98.org/upload/server1/02/i/w4qd08ewsntolpnmbzqg.jpg

من از مخابرات بروجرد (استان لرستان) اشتراک 512 نامحدود دارم همه چیزش از جمله سرعت دانلود بسیار خوبه و پینگ داخلیش هم در حد معقولیه اما مشکل اصلی وجود پکت لاست تو انتقال داده هست وقتی پینگ ممتد از سایت یا سروری میگیرم از هر 5 تا پینگ یکی به مقصد نمیرسه. این مورد خیلی برام مشکل و دردسر ایجاد کرده بخصوص تو بازی آنلاین MW2 باعث میشه نتونم جلوی دشمن سریع عکس العمل مناسب نشون بدم (برای مثال از هر ده تا تیر هشت تا به طرف نمیخوره!!) و در نهایت باعث لگ میشه علی رقم اینکه پینگ 90 میلی ثانیه هست. نمیدونم چکار کنم ایا راهی هست خودم بتونم این مشکل رو حل کنم؟ از یه ISP دیگه شهرمون مربوط به یکی از آشناها تست گرفتم حتی از هر 50تا پینگ از سرور 4.2.2.4 یکیش هم حتی تایم آوت نمیشه و بالطبع برای بازی هم عالی هست اما اون ترافیک حجمی داره و هزینش بالاست بنابراین برای من مناسب نیست اگه بحث نامحدود بودن و سرعت دانلود عالی مخابرات وسط نبود مستقیم میرفتم سراغ اون شرکت خصوصی به اسم "روشنگران ارتباطات رایانه"

البته این رو هم بگم پینگ چه از سرور داخلی شهرمون برای مثال دانشگاه آزاد و چه 4.2.2.4 باشه پکت لاست هست و هیچ راه حلی براش به ذهنم نمیرسه. آیا همه مخابراتی های ایران پکت لاست دارن؟؟؟؟ میتونم Default Gateway مودم رو تغییر بدم؟؟

اگه ممکنه یه راه حلی بزارید جلوم من چکار کنم. این مشکل رو به مخابرات هم نمیشه گفت چون یک اپراتور بلانسبت بسیار احمق داره چندبار موقع نصب وقتی مودم درست کانفیگ نشده بود میگفت باید ویندوزت رو عوض کنی!! تا این حد بیسواد هستند.

این هم تصویر پینگ از سرور 4.2.2.4 البته الان چندروزی هست 100 میلی ثانیه بیشتر شده قبلا رو 150 بود.

qfubbual2cqyl3chwwc.jpg
Code:
راهی نیست باید ISP رو عوض کنی !
بگو Noise خطت رو شاید از اون باشه (ولی احتمالش کمه)

سلام
من 256 مخابرات دارم نامحدود سرعت دانلود 25-30 دارم زجر خالص میکشم یعنی وعضیتی ها الان داغونم نمیشه باهاش یه فیلم دانلود کرد.:d
میخواستم ببینم اونایی که مخابرات 512 دارن راضین (هر مرکزی بود اشکال نداره)لطفا ping-dl رو بگزارید.تنکس.

سلام
من 256 مخابرات دارم نامحدود سرعت دانلود 25-30 دارم زجر خالص میکشم یعنی وعضیتی ها الان داغونم نمیشه باهاش یه فیلم دانلود کرد.:d
میخواستم ببینم اونایی که مخابرات 512 دارن راضین (هر مرکزی بود اشکال نداره)لطفا ping-dl رو بگزارید.تنکس.

تو تهران فک نکنم کسی 512 مخابرات داشته باشه چون نمیدن !!! :>

راهی نیست باید ISP رو عوض کنی !
بگو Noise خطت رو شاید از اون باشه (ولی احتمالش کمه)

ممنون، به نظر خودم احتمالش یک درصد هست که نویز خط عامل ایجاد Packet Lost باشه چون قبلا از یک شرکت خصوصی که گفتم داشتم و این مشکل نبود. ضمن اینکه وضعیت فعلی خط تو صفحه Status مودم هم مساعد هست.

SNR Margin Down:31 Up:28
Line Attenuation Down:27 Up:14
Data Rate Down:2043 Up:510

طبق تصویر تریس سر منشا و جایی که این بسته های داده ای از بین میرند رو پیدا کردم. سرور یا روتر به آدرس 85.185.209.49 هست. کاش میشد مسیر ارتباطی رو از این روتر به یه یکی دیگه منتقل کرد چون کلا بازی آنلاین رو دچار مشکل میکنه حتی اگه پینگ یک میلی ثانیه باشه...

Code:
http://up98.org/upload/server1/02/i/pfpwtugw97otd0dkadw.jpg

[TABLE="align: center"]
[TR="class: greybg"]
[TD="class: tabdata"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tabdata, width: 25%"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

ممنون، به نظر خودم احتمالش یک درصد هست که نویز خط عامل ایجاد Packet Lost باشه چون قبلا از یک شرکت خصوصی که گفتم داشتم و این مشکل نبود. ضمن اینکه وضعیت فعلی خط تو صفحه Status مودم هم مساعد هست.

SNR Margin Down:31 Up:28
Line Attenuation Down:27 Up:14
Data Rate Down:2043 Up:510

طبق تصویر تریس سر منشا و جایی که این بسته های داده ای از بین میرند رو پیدا کردم. سرور یا روتر به آدرس 85.185.209.49 هست. کاش میشد مسیر ارتباطی رو از این روتر به یه یکی دیگه منتقل کرد چون کلا بازی آنلاین رو دچار مشکل میکنه حتی اگه پینگ یک میلی ثانیه باشه...

Code:
http://up98.org/upload/server1/02/i/pfpwtugw97otd0dkadw.jpg

[TABLE="align: center"]
[TR="class: greybg"]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

خوب دیگه خودت که خوب میدونی عوض کردن مسیر دست ISP هست !
واسه همین راهی جز عوض کردن ISP باقی نمیمونه !!!
وصعیت نویز هم که عادیه

qfubbual2cqyl3chwwc.jpg
Code:

منم از مخابرات سرویس می گیرم و همین مشکل رو دارم با این تفاوت که از نیمه شب تا 9-10 صبح مشکل بر طرف می شه
این مشکل از بعد از عید شروع شده و در روز انلاین بازی کردن غیر ممکن کرده :(
اگر راهی پیدا کردید اینجا اعلام کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or