بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
علت اینکه می بینید پینگ سرور ۴.۲.۲.۴ یا برخی از سرورهای خارج از کشور دیگه ی برخی از شرکت ها به طور تعجب آوری پایین هست به خاطر اینه که: این یه سرویس خاص از زیرساخته که بعضی از شرکت ها دریافت می کنند ؛ یه سرویس بسیار جذاب که زمان تاخیر ارتباط با سرورها را هم کاهش میده. علت اینکه توی تست مسیریابی IP های میانی را نمی بینید به خاطر اینه که این سرویس چیزی شبیه V P N هست. یعنی اینکه تا IP مقصد ارتباطی شبیه V P N ایجاد میشه و به همین خاطر روترهای میانی قابل مشاهده نیستند. همچنین چیزی شبیه Image گرفتن هست از سرور مقصد. این سرویس برای شرکت ها هزینه ی بالایی داره و ممکنه فقط برای سرورهای خاص مثل همین ۴.۲.۲.۴ تنظیم بشه. (به خاطر اینکه زمان تاخیر این DNS سرور معروف کاهش پیدا کنه و وب گردی سریع انجام بشه)
شما میتونید DNS سرورتون را همین ۴.۲.۲.۴ و DNS سرور های با زمان پینگ پایین دیگه تنظیم کنید و وب گردی بسیار سریعی داشته باشید....
سلام احمد جان :lovestruck::flowers:
دقیقا من میخواستم همین حرف رو بزنم . مسعود اگر هم پینگت پایین هست فقط با همین DNS هست و با سرور های بازی پینگت همونی هست که هست !‌ 4.2.2.4 میره تو فرانکفورت تو پینگت با سرورهای آلمان 30 40 نمیشه هرگز . اینکار فقط سرعت باز کردن پیج ها رو زیاد میکنه و باید بگم دم ISP شما گرم .

---------- نوشته در 03:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:51 PM ارسال شده بود ----------

V P N هم مسیر هارو کاملا نشون میده و چیزیو مخفی نمیکنه . یکسری ایپی مثل ایپی های خروجی و ورودی هست که اینارو نمیشه الکی از تریس برداشت . V P N هم خودش یک مبدا داره که ما همچین چیزی رو نمتونیم تو این ایپی ها ببینیم . از نظر علمی پینگ پکت هایی هست که میره و میاد . با یک حساب ساده میشه فهمید که امکان گرفتن پینگ 25-30 به 4.2.2.4 وجود نداره .

خب عزیز من V P N داریم تا V P N !‌‌شاید این چیزی هم که اینا استفاده کردن یه چیز جدیده . مهم اینه که این پینگ پینگ واقعی نیست (ولی در پیج باز کردن اثر داره ولی بازی نه )‌!‌ این IP ها هم این وسط غیب شدن . تمام شد رفت . مسعود اگر واقعا پینگش هم این میشد بازم نوب میبود >:) و من هم همونی که کیانوش هست :d

جدا مملکته ما داریم؟

76209166768641711141.jpg

lol
داداش توی ایران ، این چیزا از طرف کیه ؟ زیرساخت
شماره زیرساختو داری ؟
زنگ بزن بگو عالیترین رتبتون کیه اونجا که سواد داره ، میگن اقای X
بهش بگو پینگ چیه ؟ برای چی مورد استفاده هست ؟ اگر بلد بود بعد میشه حدس زد که شاید کاری کرده باشن . دادش توی اروپاش همچین خبرا و تکنولوژی هایی نیست که اینجا باشه

میدونید که همه ی isp ها یک مسیر اصلی دارند . مثلا اگر 120 تا ایپی المان باشه ، 100 تاش از یک مسیر مشابه میرند . پس همه باید از همون خطوط عبور کنند . میدونید که 4.2.2.4 هم روی بستر اصلی پیاده و هدایت میشه ، پس با این تعریف باید خیلی از ایپی های المان رو مسعود 40 بگیره

لطفا حرف هایی که میزنید یکم دلیل منطقی و عقلانی داشته باشه، با سند و مدرک باشه ، به قول معروف این راه هارو ما قبلا اسفالت کردیم ، میدونیم چه خبره توی اینترنت این مملکت

V P N هم مسیر هارو کاملا نشون میده و چیزیو مخفی نمیکنه . یکسری ایپی مثل ایپی های خروجی و ورودی هست که اینارو نمیشه الکی از تریس برداشت . V P N هم خودش یک مبدا داره که ما همچین چیزی رو نمتونیم تو این ایپی ها ببینیم . از نظر علمی پینگ پکت هایی هست که میره و میاد . با یک حساب ساده میشه فهمید که امکان گرفتن پینگ 25-30 به 4.2.2.4 وجود نداره .
متوجه منظور من نشدید.
شما به طور مثال یک سرور در آلمان دارید ، به این سرور تحت یک بستر رمزنگاری شده متصل میشی، حال آیا روترهای میانی تا سروری که به آن متصل شده اید قابل مشاهده هستند؟ خیر!

حالا این سرویس هم تقریباً به همین صورت هست. (ببینید من اشاره کردم Image اون هست یا به عبارت دیگه این پینگ مجازی سروری مثل ۴.۲.۲.۴ هست که البته هیچ فرقی از لحاظ کارکرد با پینگ واقعی اون نداره. یعنی هنوز هم شما پینگ یک DNS سرور را دارید. DNS سروری که چون کمترین زمان پینگ را داره و همچنین سرعت بالا، میتونه وب گردی را هم بسیار سریع کنه. این موضوع را با نرم افزارهایی که در این زمینه هست میتونید دقیقاً بررسی و مشاهده کنید که چه DNS سروری برای شما سریع تر هست و وب گردی شما را سریع تر می کنه)

از نظر هزینه هم که اشاره کردم هزینه ی بالایی داره، فقط از نظر تجهیزاتی چیزی حدود ۷۰ میلیون تومن هزینه داره، جدا از هزینه ی سرویس که باید به زیرساخت پراخت بشه. پس می بینید که به همین سادگی ها هم نیست که بشه پینگ خیلی پایین با یه سرو خارج از کشور داشت.

سلام سیگنالی! چطوری؟
دی ان اس رو همین 4.2.2.4 ست کنم پرابلم نداره؟

سلام مسعود جان
نه مشکلی نداره. برای اطمینان بیشتر میتونی نرم افزار زیر را اجرا کنی و ببینی سریع ترین DNS سرورها برات کدوم ها هستند:

GRC's�|�DNS Nameserver Performance Benchmark��

همچنین زمان پینگ من با سرور ۴.۲.۲.۴ ؛ از ۹ میلی ثانیه شروع میشه (اکثراً بین ۱۴ - ۹ میلی ثانیه)
پینگ گیم آنلاین من هم توی بازی میدان نبرد ۳ با سرورهای آلمان از ۹۰ میلی ثانیه و با سرورهای روسیه از ۶۰ میلی ثانیه شروع میشه.
سلام احمد جان :lovestruck::flowers:
دقیقا من میخواستم همین حرف رو بزنم . مسعود اگر هم پینگت پایین هست فقط با همین DNS هست و با سرور های بازی پینگت همونی هست که هست !‌ 4.2.2.4 میره تو فرانکفورت تو پینگت با سرورهای آلمان 30 40 نمیشه هرگز . اینکار فقط سرعت باز کردن پیج ها رو زیاد میکنه و باید بگم دم ISP شما گرم .
همین طوره. این زمان پینگ خیلی پایین سرور ۴.۲.۲.۴ فقط به منظور وب گردی سریع هست، همچنین اگه تست های سایت speedtest.net هم زمان پینگ پایینی داشته باشه فقط مربوط به وب گردی میشه.

حالا خیلی از شرکت ها زمان پینگ گیم اون ها با زمان پینگ وب گردی اونها با هم شبیه هست، اما این زمان پینگ ها اصولاً با هم فرق دارند. در واقع مکانیزم اندازه گیری اونها فرق داره.

قبلاً هم گفتم، زمان پینگ و کیفیت ارتباط برای بازی آنلاین را فقط از سایت Pingtest.net باید بررسی کرد.

سلام دوستان
علت اینکه می بینید پینگ سرور ۴.۲.۲.۴ یا برخی از سرورهای خارج از کشور دیگه ی برخی از شرکت ها به طور تعجب آوری پایین هست به خاطر اینه که: این یه سرویس خاص از زیرساخته که بعضی از شرکت ها دریافت می کنند ؛ یه سرویس بسیار جذاب که زمان تاخیر ارتباط با سرورها را هم کاهش میده. علت اینکه توی تست مسیریابی IP های میانی را نمی بینید به خاطر اینه که این سرویس چیزی شبیه V P N هست. یعنی اینکه تا IP مقصد ارتباطی شبیه V P N ایجاد میشه و به همین خاطر روترهای میانی قابل مشاهده نیستند. همچنین چیزی شبیه Image گرفتن هست از سرور مقصد. این سرویس برای شرکت ها هزینه ی بالایی داره و ممکنه فقط برای سرورهای خاص مثل همین ۴.۲.۲.۴ تنظیم بشه. (به خاطر اینکه زمان تاخیر این DNS سرور معروف کاهش پیدا کنه و وب گردی سریع انجام بشه)
شما میتونید DNS سرورتون را همین ۴.۲.۲.۴ و DNS سرور های با زمان پینگ پایین دیگه تنظیم کنید و وب گردی بسیار سریعی داشته باشید....
میشه بگید چطوری dns را با 4.2.2.4 ست کنم؟ تو پینگ بازی هم تاثیری داره؟
راستی اون برنامه که بهترین dns را میسنجه گرفتم کار باهاش چطوری هست؟

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان
داستان عيدي پارس آنلاين چيه، يه ايميل اومده برام كه:
هديه نوروزي خود را در غالب روز اضافه يا ترافيك رايگان به شما تقديم مي كند!
بعد براي اطلاعات بيشتر يه لينك گذاشته كه باهاش ميرم توي صفحه اكانتم، تو قسمت پيام ها هم چيزي درباره عيديه عيد نوروز نيست

دوستان شرمنده به خاطر اسپم..یه سوال داشتم
این اینترنت چمدو*نی به کجا رسید داستانش؟
مگه قرار نبود نزدیکای عید نسخه ازمایشیش بیاد؟
یه سوال دیگه هم داشتم
این پنگ من با لندن هست
45270217147391080180.png

ولی نمیدونم برای چی توی MW3 ریجن 2 پینگم زرد یا قرمز هست.
کلا پینگ توی MW3 مرده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or