بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان شرمنده به خاطر اسپم..یه سوال داشتم
این اینترنت چمدو*نی به کجا رسید داستانش؟
مگه قرار نبود نزدیکای عید نسخه ازمایشیش بیاد؟
یه سوال دیگه هم داشتم
این پنگ من با لندن هست
45270217147391080180.png

ولی نمیدونم برای چی توی MW3 ریجن 2 پینگم زرد یا قرمز هست.
کلا پینگ توی MW3 مرده.

دیگه سیستم Matchmaking دست منو و تو نیست . از کنسول بکش بیرون بیا رو PC با هیمن پینگ سرور با آلمان 150 و روسیه 80 میگیری >:d

دیگه سیستم Matchmaking دست منو و تو نیست . از کنسول بکش بیرون بیا رو PC با هیمن پینگ سرور با آلمان 150 و روسیه 80 میگیری >:d
این سیستم Matchmaking که میگی چی هست؟
تازه الان پینگ گرفتم 140 داد:d
ولی توی بای MW3 با PS3 ترکیده..
توی U3 هم لگ داره.
توی بقیه بازی ها هم تغریبا خوبه.تغزیبا ....
سرعتمم 1 مگ هست.

آخرین ویرایش:
بابا من آرزومِ پینگ تورو داشته باشم :))ناسپاسی نکن داششششششششششش . دوست داری پینگت مثل من شه؟

می خوای الان 4 رکعت نماز شکر بر پا دارم؟=))

نمیگم امریکا و اروپا همین دور و بر خودمون عراق و افغانستان و .... و حاشیه خلیج فارس که بماند!یک دهم ما پول میدن ده برابر سرعت و یک دهم ما پینگ دارن!!!میتونن برای هر بازی به صورت قانونی و نه هک و کرک شده سرور محلی بگیرن برا خودشون!اون وقت کشور ما با این همه سرمایه باید اینترنتش این باشه!پینگمون از 500 بشه 300 جشن بگیریم!!حجم محدود سرعت شبانه داغون محدودیت خود سرعت قیمت بالا قطعی عمدی هیتلرینگ(هر دو مفهومش صادقه!) کلاهبرداری آشکار و ...

نمیگم امریکا و اروپا همین دور و بر خودمون عراق و افغانستان و .... و حاشیه خلیج فارس که بماند!یک دهم ما پول میدن ده برابر سرعت و یک دهم ما پینگ دارن!!!میتونن برای هر بازی به صورت قانونی و نه هک و کرک شده سرور محلی بگیرن برا خودشون!اون وقت کشور ما با این همه سرمایه باید اینترنتش این باشه!پینگمون از 500 بشه 300 جشن بگیریم!!حجم محدود سرعت شبانه داغون محدودیت خود سرعت قیمت بالا قطعی عمدی هیتلرینگ(هر دو مفهومش صادقه!) کلاهبرداری آشکار و ...
میری تو شناسنامت مهر میزنی همین میشه دیگه !! چه انتظاری داری آخه از این کلّه کلمی ها !؟

این هم یک تست پینگ!

ای پی اول برای یک سرور DNSهست که در برلین هست.
ای پی دوم هم در یک سرور DNSهست که در امریکا هستش.
ای پی سوم که مشخصه کلا!

83635413729980016545.jpg

البته مهم پینگ در سرور های بازی هستش که برای من سرور های ایتالیا و فرانسه و المان از 130 شروع میشه.

میری تو شناسنامت مهر میزنی همین میشه دیگه !! چه انتظاری داری آخه از این کلّه کلمی ها !؟

حالا کی گفته من میرم مهر میزنم تو شناسنامم!:))

این هم یک تست پینگ!

ای پی اول برای یک سرور DNSهست که در برلین هست.
ای پی دوم هم در یک سرور DNSهست که در امریکا هستش.
ای پی سوم که مشخصه کلا!

بترکی با این پینگت تو D:
اولی برلینه یا تهرانه؟LOL
تو بازی هم اگه نشون بده که اکثرا نمیده(ولی هر سرور رو میرم صفحش نشون میده!) از 150 به بالا اونم اکثرا روسیه ...

85547427633047489614.jpg

=))عزیزم اینارو میدونم ، ولی خب همیشه یه نفر هست که آرزو کنه وضعیت تو رو داشته باشه >:)
مثل من که واسه 5 دقیقه آنلاین حاظرم پینگ تو رو داشته باشم
هممون یه درد داریم دیگه
این آدمهایی که دیگه همه میشناسن منظورم کیان...
اگه زنده بگور شن ، ما تازه طعم پیشرفت رو میچشیم!;;)

سلام به دوستان
داستان عيدي پارس آنلاين چيه، يه ايميل اومده برام كه:
هديه نوروزي خود را در غالب روز اضافه يا ترافيك رايگان به شما تقديم مي كند!
بعد براي اطلاعات بيشتر يه لينك گذاشته كه باهاش ميرم توي صفحه اكانتم، تو قسمت پيام ها هم چيزي درباره عيديه عيد نوروز نيست

كسي نبودجواب ما را بدهد
هيچ عزيزي از پارس ايميل نگرفته يعني؟
اونيكه گرفته، عيدي نگرفته؟
اونيكه عيدي گرفته، نمي خواد ما هم بگيريم؟

دیگه باید سوخت وساخت.این سوال هارو باید از پدرا و مادرا مون بپرسیم که وقت و بی وقت می ریختن تو خیابونا باسه رفتن شاه شعار میدادن.:ban::ban::ban::punk:
کارییه که شده باید صبر کرد دید چی میشه؟!!!!!!!!!

پینگ پرابلم؟ :d

با این پینگتم حریف نیستی !

تو بازی مثل امیر محمود سوکس هستین هم زمینی هم هوایی . برین از کیانوش یاد بگیرین با پینگ 300 400 نفر اول میشه
If you know what I mean :d
منم که بازیم خوبه دیگه :-":d

حالا خوبه من با 300 اول میشم تو با 500 نرم و نازک چست و چابک بازی می کنی 100 نفرم می کشی و اول میشی!اینا همش توانایی و مهارت هست!>:)

you damn know what i mean LOL

بچه ها همین یه تاپیک مونده به بهانه فتلبیلد 3 تعطیل نشه بکشید از این بیرون بالاخره بازی سنتر هم بنده خدا محدودیتهای خاص خودشو داره !:))

كسي نبودجواب ما را بدهد
هيچ عزيزي از پارس ايميل نگرفته يعني؟
اونيكه گرفته، عيدي نگرفته؟
اونيكه عيدي گرفته، نمي خواد ما هم بگيريم؟
من با وجود اینکه چند روز هست از پارس آنلاین خارج شدم و الان سرویس ADSL بهتری دارم پاسختون را میدم:
وارد اکانتتون بشید ، قسمت " مدیریت سرویس " و بعد " وضعیت سرویس ". در پایین صفحه باید پیغام ۱ گیگا بایت ترافیک هدیه ی عید را ببینید.
به ترافیک باقی مانده از قبلتون باید ۱ گیگابایت اضافه شده باشه...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم سرویس ADSL جدید من هست:

1838447000.png

سرویس اسمی ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه - ۳ گیگابایت ترافیک در ماه به قیمت ۷۰۰۰ تومان - هر گیگابایت ترافیک اضافه ۲۵۰۰ تومان - از ۱ بامداد تا ۸ صبح رایگان - ۱ ماه اول استفاده ی رایگان - سرعت معمول دانلود: ۲ مگابیت بر ثانیه

پ.ن: یه اصفهانی بیشتر از ۲۰۰۰ تومن در ماه برای اینترنت نباید بده. ببینید چه قدر ظلم می کنند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or