بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم سرویس ADSL جدید من هست:

1838447000.png

سرویس اسمی ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه - ۳ گیگابایت ترافیک در ماه به قیمت ۷۰۰۰ تومان - هر گیگابایت ترافیک اضافه ۲۵۰۰ تومان - از ۱ بامداد تا ۸ صبح رایگان - ۱ ماه اول استفاده ی رایگان - سرعت معمول دانلود: ۲ مگابیت بر ثانیه

پ.ن: یه اصفهانی بیشتر از ۲۰۰۰ تومن در ماه برای اینترنت نباید بده. ببینید چه قدر ظلم می کنند!

FFFFUUUU.jpg

مسعود چی شد تو که پینگت بالای 100 بود ، چه کار کردی ؟ چه سرویسی گرفتی ؟ از کدوم isp ؟

والا من کاری نکردم! شرکتمون این گل رو به سرمون زده! :دی از شهر خودمون میگیرم بقیه شهر ها نمایندگی نداره :دی

آخرین ویرایش:
میشه بگید چطوری dns را با 4.2.2.4 ست کنم؟ تو پینگ بازی هم تاثیری داره؟
راستی اون برنامه که بهترین dns را میسنجه گرفتم کار باهاش چطوری هست؟
.................................

---------- نوشته در 11:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 AM ارسال شده بود ----------

من با وجود اینکه چند روز هست از پارس آنلاین خارج شدم و الان سرویس ADSL بهتری دارم پاسختون را میدم:
وارد اکانتتون بشید ، قسمت " مدیریت سرویس " و بعد " وضعیت سرویس ". در پایین صفحه باید پیغام ۱ گیگا بایت ترافیک هدیه ی عید را ببینید.
به ترافیک باقی مانده از قبلتون باید ۱ گیگابایت اضافه شده باشه...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم سرویس ADSL جدید من هست:

1838447000.png

سرویس اسمی ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه - ۳ گیگابایت ترافیک در ماه به قیمت ۷۰۰۰ تومان - هر گیگابایت ترافیک اضافه ۲۵۰۰ تومان - از ۱ بامداد تا ۸ صبح رایگان - ۱ ماه اول استفاده ی رایگان - سرعت معمول دانلود: ۲ مگابیت بر ثانیه

پ.ن: یه اصفهانی بیشتر از ۲۰۰۰ تومن در ماه برای اینترنت نباید بده. ببینید چه قدر ظلم می کنند!
میشه بگید از کدوم شرکت هست سایتی چیزی داره؟

.................................

---------- نوشته در 11:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 AM ارسال شده بود ----------

میشه بگید از کدوم شرکت هست سایتی چیزی داره؟

توی صفحه ی کانفیگ مودم یا توی کانکشن اینترنتتون میتونید این کار را انجام بدید.
البته من منظورم از صحبتی که در مورد DNS سرور ۴.۲.۲.۴ داشتم برای زمانی بود که زمان پینگ خیلی پایینی با این DNS سرور داشته باشید.

اون نرم افزار هم سریع ترین DNS سرورها را به شما نشون میده که میتونید از اونها استفاده کنید. در تب Nameservers روی Run Benchmark کلیک کنید ؛ چند دقیقه صبر کنید تا سریع ترین DNS سرورها را برای شما مشخص کنه.

در مورد سایت هم در حال به روزرسانی هستند و تا حدود ۱ هفته ی اول عید سایتشون مشکل داره....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1839214373.png

1839215657.png

1839216894.png

از نظر زمان پینگ: قابل قبول
به درد بازی میخوره؟: خیر. روی مسیرهای قدیمی با زمان پینگ بالا و نیز مسیر جدید کشور انگلیس با پینگ متوسط (بهترین حالت ۱۵۰ میلی ثانیه) هستند در حال حاضر.

این پارس آنلاین خیلی باحاله....
2شب پیش تو ساعت رایگان 3 گیگی دانلود کردم ولی 2 گیگ اشتباهی از ترافیکم کم کردن ...
زنگ زدم گزارش دادم گفتن اضافه می کنن ... حالا امروز دیدم 6.5 گیگ بهم اضافه کردن ....
یه حساب کردم دیدم با 3 نفر تو پارس آنلاین من حرف زدم و هر کدوم 2 گیگ بهم دادن . یکیشون 500 مگ بیشتر هم داد....
دوباره الان تماس گرفتم بازم 2 گیگ دیگه گرفتم تا حالا شده 8.5 گیگ...
مثل اینکه صاحب نداره اونجا....

2شب پیش تو ساعت رایگان 3 گیگی دانلود کردم ولی 2 گیگ اشتباهی از ترافیکم کم کردن ...
زنگ زدم گزارش دادم گفتن اضافه می کنن ... حالا امروز دیدم 6.5 گیگ بهم اضافه کردن ....
یه حساب کردم دیدم با 3 نفر تو پارس آنلاین من حرف زدم و هر کدوم 2 گیگ بهم دادن . یکیشون 500 مگ بیشتر هم داد....
بابا گناه دارن :((چکاریه آخه

مچت رو بگیرن باید همش رو پیاده بشی :d فکر اینجاش هم باش :d

مچت رو بگیرن باید همش رو پیاده بشی :d فکر اینجاش هم باش :d

الان تماس گرفتم باهشون گفتم اشتباهی ریختید ....
خودشون گفتن امکان نداره حتما دلیلی داشته که واستون بیشتر ریختیم ....
منم که از خدا خواسته .... دیگه تقصیر من نیست که؟

من با وجود اینکه چند روز هست از پارس آنلاین خارج شدم و الان سرویس ADSL بهتری دارم پاسختون را میدم:
وارد اکانتتون بشید ، قسمت " مدیریت سرویس " و بعد " وضعیت سرویس ". در پایین صفحه باید پیغام ۱ گیگا بایت ترافیک هدیه ی عید را ببینید.
به ترافیک باقی مانده از قبلتون باید ۱ گیگابایت اضافه شده باشه...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

واسه عيد فطر و عيد قربان و اعياد قبلي اين جوري 1 گيگ ترافيك داده بودن ولي الان خبري نيست از اون پيغام ها!!!
==========================================
الان دوباره رفتم ديدم، وسط اون همه ترافيك كه خريده بودم گم شده بود، آره 1 گيگ ترافيك دادن
آخه اين هم شد عيدي؟:|

دوستانی که مبین نت دارن ازین شرکت بهشون تا الان شده گیگی اضافه بشه برا عید یا روز تولد یا چیزی . من روز تولدم گفتم اضافه میشه اذر ماه که اصلا نشد خیلی گدا بازی راه انداختن و خیلی ناراحت شدم ازشون دیگه الان اکثر شرکتا این کارو انجام میدن .

اینکه چیزی نیست !
این صیانت باگ داده مثل اینکه ! :d. من هر چی دانلود میکنم، خیلی کم از اکانتم کم میشه. الان 6 ماهی هست اینطوریه ! :d.
مثلا 256 سه ماهه داشتم، ماهی 1 گیگ، در مجموع میشه 3 گیگ. ولی تو این سه ماه حدود 10 گیگ دانلود کردم، آخرشم 200 مگ واسم موند!
الانم همینطوریه هم چنان ! :d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or