بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

=)) تو اصلا از همون اولش پینگت 400 هست ! اینو نگاه کن :‌ تا زیرساخت خوبه اما بعدش میترکه ! تو که کلا ISPت داغونه !‌ این مسیر خروجی هم که داری همونی هست که بچه ها باهاش 100 پینگ میگیره با 4.2.2.4 ! تو باید پینگت 100 باشه نه اینگه با تهران 98 و اینجا هم 500 ! البته الان که روشن کردم سیستم رو با 4.2.2.5 160 بود گفتم با 4 تا سرور پینگ خوب داریم تا رفتم سایت رو باز کنم برم تو بازی دیدم شده 300 ! کلا نذاشت برم تو بازی بعد که سرم گرم شد خراب بشه من نفهمم :|
دیگه دیوونه شدم رفت ، دوباره تریس گرفتم ببین . پس مشکل از شرکتمه ؟ =((
gmkgp1wsmw1usdyfmayi.jpg

دوستان جلو اون نظر سنجیو گرفتن اره من دیروز رفتم ببینم چقد رای دادن به وضع بد اینترنت ایران دیدم ارور میده .
خب معلومه حذف میکنن ، چون همون اول معلوم بود همه میگن 3

---------- نوشته 13-03-2012 در 12:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 12-03-2012 در 11:41 PM ارسال شده بود ----------

خدا پینگ شما رو بده به ما ، سرعت ما رو بده به شما:x

1829966370.png

الان یکم فته بالا
معمولا 110 هست
1uw8vcslzoezpvq3qej0.jpg

بخوا باو !‌ چی میگی ؟‌خروجیت که 110 ! یه کم اختلالاتی شده درست میشه . :d همین پینگ برا بازی بسه .

---------- نوشته در 01:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 AM ارسال شده بود ----------

دیگه دیوونه شدم رفت ، دوباره تریس گرفتم ببین . پس مشکل از شرکتمه ؟ =((
gmkgp1wsmw1usdyfmayi.jpg
این مسیر فرانسه داره فاک میره دست آسیاتک . تو پینگت با سرور اونا 70 80 هست ! ISP ! تو دقیقا زیر نظر آسیاتک هستی . اگر ISP تو یه چیزی بود که پهنای باند میخرید ازشون اونا اختصاصی میدادن و ISP اگر تجهیزات خوبی به کار میبرد پینگت الان فوقش 120 بود با فرانکفورت ! میبینی چطور دارن گند میزنن به بهترین پینگ فعلی ؟‌

این مسیر فرانسه داره فاک میره دست آسیاتک . تو پینگت با سرور اونا 70 80 هست ! ISP ! تو دقیقا زیر نظر آسیاتک هستی . اگر ISP تو یه چیزی بود که پهنای باند میخرید ازشون اونا اختصاصی میدادن و ISP اگر تجهیزات خوبی به کار میبرد پینگت الان فوقش 120 بود با فرانکفورت ! میبینی چطور دارن گند میزنن به بهترین پینگ فعلی ؟‌

ای وای آره ، نامردا :( گفته اردیبهشت درست میشه ، نمیدونم چقدر حرفش راست باشه :((

بخوا باو !‌ چی میگی ؟‌خروجیت که 110 ! یه کم اختلالاتی شده درست میشه . :d همین پینگ برا بازی بسه .
همچین خوب هم نیست برای بازی....من هم فن اوا هستم ...چند روزه که با پینگ 100 تاخیر دارم یا از سرور میندازه بیرون... چه با ps3 چه با pc
جالبه تو CODخط پینگم سبزه ولی انگار یه ریموت دستت گرفتی هی STOP میزنی بعد PLAY میکنی
دیگه مسخره تر از این نمیشه ..

همچین خوب هم نیست برای بازی....من هم فن اوا هستم ...چند روزه که با پینگ 100 تاخیر دارم یا از سرور میندازه بیرون... چه با ps3 چه با pc
جالبه تو CODخط پینگم سبزه ولی انگار یه ریموت دستت گرفتی هی STOP میزنی بعد PLAY میکنی
دیگه مسخره تر از این نمیشه ..

این مشکل به سرعت دانلود ربط داره فک کنم، نه پینگ !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or