بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عزیز من اصلا منظور منو از اون حرف فهمیدی آخه ؟
من گفتم اون طرف 256 نامحدود داره نباید انقدر خوشحال باشه در حالی که در سایر کشور ها وضع جور دیگه ای هست باید ناراضی باشه و حقشو بگیره نه این که بگه : "" 256 دارم یه حالی میده شب تا صبح دانلود میکنم ""
منظور منو بفهم بعد حرف بزن
شما مقایس ـت داخل کشور باشه
اگر بخواییم مقایسه کنیم که اصلا بحثی توش نیست
به نظرم باید 10 هزار تومن با همون 5 دلار تو کشور های مثل سنگاپور اندونزی نت 20 میگ نامحدود میدن !!!
شما مقایسه کن مخابرات ـتو با ISP های دیگه و همچنین فیمت ـشون رو

خرت کردن !‌ درست نمیشه !‌ گفتن اردیبهشت تا تو که ماه بعد اکانتت تموم شد خودت جمعش کنی بری وگرنه وایسادی اونا میگن خودت خواستی دوباره شارژ کردی ما که نگفتیم :d پینگش نه دست منه نه دست تو نه دست اونا ! اونا یه پهنای باندی میگیرن از ISDP ها ! حالا بستگی به ISDP ها از کجا وارد کنن . بیشتر شانسه
:d من 6 ماه دارم سر میکنم ، دو ماه دیگه هم روش بینم چی میشه

شما مقایس ـت داخل کشور باشه
اگر بخواییم مقایسه کنیم که اصلا بحثی توش نیست
به نظرم باید 10 هزار تومن با همون 5 دلار تو کشور های مثل سنگاپور اندونزی نت 20 میگ نامحدود میدن !!!
شما مقایسه کن مخابرات ـتو با ISP های دیگه و همچنین فیمت ـشون رو
ما که نباید با داخل مقاسه کنیم که !
اگه اینجوری باشه که هیچ وقت پیشرفت نمیکنیم مثل الان

46426714454581700558.png

:d

:d من 6 ماه دارم سر میکنم ، دو ماه دیگه هم روش بینم چی میشه
آسیاتک منطقه جنوب یا همون ارم نت کلا ترکیده . گچساران هم پینگی مثل بچه های تهران نمیتونه داشته باشه . شما یه تریس بزار ببینم پینگت کجاش مشکل داره . سعی کن بری وایرلس بگیری از شرکت هایی که کیفیتشون بالاست . پینگت داخل شبکه اونا میشه 5 میلی ثانیه و با تهران فوقش 40 ! با خارج هم 150 و به بالا ! بهتر از این فکر نکنم باشه !‌قبلا مسیر تورکیه باز بود پینگ 110 بود ! حالا هم فرانسه رو میدن بچه پولدارا :d کف پایتخت !‌ ما هم درکف رستگاری با پینگ !‌

---------- نوشته در 01:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 AM ارسال شده بود ----------

وایرلس هم داره ؟‌

آسیاتک منطقه جنوب یا همون ارم نت کلا ترکیده . گچساران هم پینگی مثل بچه های تهران نمیتونه داشته باشه . شما یه تریس بزار ببینم پینگت کجاش مشکل داره . سعی کن بری وایرلس بگیری از شرکت هایی که کیفیتشون بالاست . پینگت داخل شبکه اونا میشه 5 میلی ثانیه و با تهران فوقش 40 ! با خارج هم 150 و به بالا ! بهتر از این فکر نکنم باشه !‌قبلا مسیر تورکیه باز بود پینگ 110 بود ! حالا هم فرانسه رو میدن بچه پولدارا :d کف پایتخت !‌ ما هم درکف رستگاری با پینگ !‌

ساعت 2 شبِ ! اینجا شهرستان ، این پینگ منه ، I LOVE u PMC =))

cev2t11o69kchl93vk.jpg

دنیا برعکس شده ! ساعت دو شب پینگم شد 180 ولی بعدش دوباره رفت 500 :-s !
درضمن چجوری باید تریس بگیرم داش؟

حل اختلالات اي‌ميل و سرعت اينترنت به‌صورت بنيادي و اساسي

n00021546-b.jpg

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به ويژگي‌هاي کاربردي شبکه ملي اطلاعات تاکيد کرد: اختلالات اي‌ميل و سرعت اينترنت قطعا با وجود شبکه ملي اطلاعات به صورت اساسي و بنيادي مرتفع خواهد شد.

به گزارش ایتنا، رضا تقي‌پور در گفت‌وگو با ايسنا، درباره اينكه (آيا اختلالات اي‌ميل و سرعت اينترنت با راه‌اندازي شبکه ملي اطلاعات حل مي‌شود؟) اظهار كرد: با توجه به اينکه در اين پروژه انتخاب پروتکل‌هاي ارتباطي در اختيار مديريت شبکه است، قطعا با بومي‌سازي اين پروتکل‌ها، اين مشکلات به صورت اساسي و بنيادي مرتفع خواهد شد.

وزير ارتباطات تصريح كرد: فاز دوم شبکه ملي اطلاعات تا پايان سال ۹۲ راه‌اندازي مي‌شود که در اين فاز بيش‌تر بحث بومي‌سازي نرم‌افزارها و ورود در مديريت شبکه را با توجه به پروژه‌هايي که امروز نيز در دست اجراست، تجربه خواهيم کرد.

تقي‌پور گفت: فاز نهايي شبکه ملي اطلاعات که تا پايان برنامه پنجم توسعه در کشور عملياتي مي‌شود، توسعه ظرفيت‌ها و استفاده از نرم‌افزارهاي کاملا بومي در حوزه مديريت شبکه ملي را به همراه خواهد داشت.

وي در پايان ابراز كرد: اين برنامه توسعه‌اي شامل موتورهاي جست‌وجو، پست‌هاي الکترونيکي داخلي، سيستم عامل و ساير نرم‌افزارهاي پايه مي‌شود که امروز اکثر اين طرح‌ها در سطوح مختلف در دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي تعريف شده و در حال اجراست.

n00021546-b.jpg

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به ويژگي‌هاي کاربردي شبکه ملي اطلاعات تاکيد کرد: اختلالات اي‌ميل و سرعت اينترنت قطعا با وجود شبکه ملي اطلاعات به صورت اساسي و بنيادي مرتفع خواهد شد.

به گزارش ایتنا، رضا تقي‌پور در گفت‌وگو با ايسنا، درباره اينكه (آيا اختلالات اي‌ميل و سرعت اينترنت با راه‌اندازي شبکه ملي اطلاعات حل مي‌شود؟) اظهار كرد: با توجه به اينکه در اين پروژه انتخاب پروتکل‌هاي ارتباطي در اختيار مديريت شبکه است، قطعا با بومي‌سازي اين پروتکل‌ها، اين مشکلات به صورت اساسي و بنيادي مرتفع خواهد شد.

وزير ارتباطات تصريح كرد: فاز دوم شبکه ملي اطلاعات تا پايان سال ۹۲ راه‌اندازي مي‌شود که در اين فاز بيش‌تر بحث بومي‌سازي نرم‌افزارها و ورود در مديريت شبکه را با توجه به پروژه‌هايي که امروز نيز در دست اجراست، تجربه خواهيم کرد.

تقي‌پور گفت: فاز نهايي شبکه ملي اطلاعات که تا پايان برنامه پنجم توسعه در کشور عملياتي مي‌شود، توسعه ظرفيت‌ها و استفاده از نرم‌افزارهاي کاملا بومي در حوزه مديريت شبکه ملي را به همراه خواهد داشت.

وي در پايان ابراز كرد: اين برنامه توسعه‌اي شامل موتورهاي جست‌وجو، پست‌هاي الکترونيکي داخلي، سيستم عامل و ساير نرم‌افزارهاي پايه مي‌شود که امروز اکثر اين طرح‌ها در سطوح مختلف در دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتي تعريف شده و در حال اجراست.

یاد یه پیجی افتادم تو فیس پوک به اسم گوه نخور ....

n00021546-b.jpg

آخی...
راست میگه بیچاره
داره میمیره از بس زحمت میکشه توی این دولت
بابا باید قدر این مدیران رو دونست...:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or