navidballack
عضو جدید
مال کدوم شرکته؟ زنگ بزن شاکی شون شو بگو من قبل اینکه اصلا وارد لینک های خارج از کشور شم مشکل دارم. توی مسیر داخلی شما مشکل داری. حتما پیگیری کنسه هفته ای میشه وضع خرابه .
![]()
حداقل توی این سه هفته میشد یه کاری کرد ولی الان ... .
برای من سرچ گوگل و یاهو بدون pn/\ کار نمی کنن. مجبورم از bing استفاده کنم
الان دو هفته ای میشه اوضاع خیلی خرابه! سایت ها یا باز نمی شن یا نصف عکساشون نیست. خارشونو آره با این وضعی که درست کردن![]()
:d
سه هفته ای میشه وضع خرابه .
![]()
حداقل توی این سه هفته میشد یه کاری کرد ولی الان ... .
محابرات . یه زمانی عالی بود ولی الان .... .مال کدوم شرکته؟ زنگ بزن شاکی شون شو بگو من قبل اینکه اصلا وارد لینک های خارج از کشور شم مشکل دارم. توی مسیر داخلی شما مشکل داری. حتما پیگیری کن
دیگه چیکار کنیم باید بسوزیم و بسازیم اگه دانشگاه مرکز مخابراتی بود الان حال و وضع من این نبود که برم از مخابرات بگیرم که.اینم شد خوبی آخه !!؟
24 ساعت دانلود با سرعت 30 !!!؟
خوشحالیا !![]()
تا حالا سرعت دانلود 16 رو تجربه کردی ؟!![]()
وقتی با تهران 94 هست یعنی خارج از کشور دست شما و ISP نیست و مشکل از اونا هم نیست ! تو همین CMD که مینویسی Ping 4.2.2.4 تایپ کن Tracert 4.2.2.4 !دانلود خوبه ، ولی پینگ!...فکر کنم کم کم همه میرن مسافرت ، پینگ ما هم خوب میشه چون خلوت میشه
پینگو نگاه کنید ، چه نوسانی !
پرشیا جون نگفتی چجوری تریس بگیرم؟
![]()
مشکل کجاستوقتی با تهران 94 هست یعنی خارج از کشور دست شما و ISP نیست و مشکل از اونا هم نیست ! تو همین CMD که مینویسی Ping 4.2.2.4 تایپ کن Tracert 4.2.2.4 !
مشکل کجاست
![]()
تو اصلا از همون اولش پینگت 400 هست ! اینو نگاه کن :