بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه کوسه ها نقشه کشیدن برای حمله به کابل ها.
نه دیگه اون Plan B هست :D
فقط محبت کنید کوسه های عزیز طوری رفتار کنید که مثل دفعه بعد یک مسئول استاد و متخصص نیاد بگه : "فیبر نوری حامل ایمیل ها !!!!! LOL ^ N پاره شده !!!"

ا از دوتا جا ضربه میخوریم
همش تقسیر همینایی هست که به این ملوانا گراهینامه میدن بعدش میان میزنن به کابل حامل اینترنت یا مثلا اینقدر کوسه ها بچه هاشون رو بد تربیت میکنن که میرن حمله میکنن به کابل ها
ای خدا

فرهنگ زیر آب نشینی ندارن کوسه های ما...
ای بابا

---------- نوشته در 11:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 PM ارسال شده بود ----------

من که پینگم هیچ وقت فرق نمیکنه
همینجوری با تهران 100 هست هیچ وقتم بالا تر نمیره پایین تر شاید بیاد مثلا تا 80 ولی دیگه همین دور و وراست
توی این اوضاع هم فقط سرعت یکم تغیر کرده بود ولی پینگ همیجوری بود

بعد از کدوم مسیر می گذره که تا 4.2.2.4 شده 11 میلی ثانیه؟؟؟! Trace می گیری ببینیم خوشحال بشیم؟؟
منظورتون اینه که باورکردنی نیست و واقعیت نداره؟
این یک شبکه ی وایرلس جدید هست که به تازگی در اون قرار گرفتم (البته قبلاً هم بودم)
یک سری چیزها هست که فقط در عمل مشخص میشه و با اطلاعات تئوری راجع به شبکه خیلی مواقع جور در نمیاد...
در حال تکمیل اطلاعاتم در مورد این موضوعات هستم ؛ سعی می کنم به زودی آنها را اینجا به اشتراک گذاری می کنم...

راستش را بخواین، اینکه بخواهید هر زمان پینگی که می بینید را با دستورات ساده ی tracert و نمیدونم سرعت نور و ... در مورد آن قضاوت کنید، کاملاً ساده و پیش افتاده هست! خیلی مواقع ممکنه اینطور نباشه و این ها را متخصصان حرفه ای شبکه و مخابرات به خوبی میدونند!

ممکنه زمان پینگ با سروری مثلاً در آمریکا کاهش چشم گیری پیدا کنه... اصلاً بحث سرعت نور و اینها و این مسايل ساده نیست. بیشتر این موضوع در حوزه ی مخابرات هست!

پ.ن: اگه کسی موضوعی را نمیتونه باور کنه، لطفاً تهمت جعل و ... به دیگران نزنه.
این فقط یه تذکر بود تا مسايل گذشته مجدداً اینجا تکرار نشه. طرف مقابل هم که بنده باشم تا حد ممکن شفاف سازی کرده و اطلاعاتم را به اشتراک گذاری می کنم. اگر هم کسی قانع نشد، بنده شرمنده ی اون فرد هستم و بیش از این امکان پذیر نبوده تا توضیحات ارايه بدم.

این یک شبکه ی وایرلس جدید هست که به تازگی در اون قرار گرفتم (البته قبلاً هم بودم)
یک سری چیزها هست که فقط در عمل مشخص میشه و با اطلاعات تئوری راجع به شبکه خیلی مواقع جور در نمیاد...
در حال تکمیل اطلاعاتم در مورد این موضوعات هستم ؛ سعی می کنم به زودی آنها را اینجا به اشتراک گذاری می کنم...

راستش را بخواین، اینکه بخواهید هر زمان پینگی که می بینید را با دستورات ساده ی tracert و نمیدونم سرعت نور و ... در مورد آن قضاوت کنید، کاملاً ساده و پیش افتاده هست! خیلی مواقع ممکنه اینطور نباشه و این ها را متخصصان حرفه ای شبکه و مخابرات به خوبی میدونند!

ممکنه زمان پینگ با سروری مثلاً در آمریکا کاهش چشم گیری پیدا کنه... اصلاً بحث سرعت نور و اینها و این مسايل ساده نیست. بیشتر این موضوع در حوزه ی مخابرات هست!

این فقط یه تذکر بود تا مسايل گذشته مجدداً اینجا تکرار نشه. طرف مقابل هم که بنده باشم تا حد ممکن شفاف سازی کرده و اطلاعاتم را به اشتراک گذاری می کنم. اگر هم کسی قانع نشد، بنده شرمنده ی اون فرد هستم و بیش از این امکان پذیر نبوده تا توضیحات ارايه بدم.

انگار خود شما اولین نفری هستی که باور نکردی! من کنایه نزدم، منظورم دقیقا همونی بود که گفتم!
من با پیشنه ای که از اطلاعات و پستای قبلیت دارم می دونم که بی دلیل حرف نمی زنی و حرفت سندیت داره، اتفاقا می خواستم ببینم چجوری شده 11 میلی ثانیه،

همش یه Tracert خواستیم ها! ببین چی گفتی عوضش!

همونطوری که Farshidstar2012 گفتن : نمیدونم این سیگنال چرا دستورTracert نمیذاره !! خوب فرض کن که مثلا خط هاش رو بفهمیم ! خوب چی میشه مگه !! نمیخوریمت که سیگنال جون !!

مگر اینکه از جایی خط های میگذره که نباید بگذره و برای همین Tracert نمیذاره !
دوم اینکه شاید هم راهی رو پیدا کرده با روشی خاص که نمیخواد لو بره !
سومی هم اینکه احتمالا این سیگنال ما خودش یا isp هست یا مخابرات !! چون با توجه به پستهای قبلیش من حتی پینگ 0 هم !! ( بله صفر ) دیدم که گذاشته !
چهارم اینکه مگر اینکه بحث های امنیتی و اطلاعاتی این وسط باشن که این سیگنال عزیز ما نه Tracert میذاره و نه راهی رو به کسی برای کم شدن پینگ پیشنهاد میکنه !!

لااقل سیگنال میشه راهنماییمون کنی که ما چه طوری به پینگ پایین برسیم ؟
مسیر عبور دیتا رو عوض کنیم ؟!
تنظیمات مودم رو دستکاری کنیم ؟!
isp عوض کنیم ؟!
ماهواره ای بگیریم !؟
با فوتوشاپ دستکاری کنیم !!!

جون هر کی رو دوست داری سیگنال جون ما رو هم راهنمایی کن که چی کارکنیم تا پینگمون حداقل بیاد رو 100 ! پایین ترش رو نخواستیم !! داریم دیوونه میشیم یا این پینگ ! تو xbox live تا 2 دقیقه میخوایم call of duty بزینم سریع دان میشیم !! و از سرور میایم بیرون .

لااقل یکم راهنمایی کن یا سایتی یا جایی رو معرفی کن .

دیگه موندم چیکار کنم اعصابم خیلی خرابه
وضع اینترنت روز به روز داره خرابتر میشه نمیدونم چه گناهی کردیم که این بلاها داره سرمون میاد
هنگ کردم پینگم فکر کنم بالای 1000 باشه اینترنت به اصطلاح دو مگ ما شده دایال اپ

دیگه موندم چیکار کنم اعصابم خیلی خرابه
وضع اینترنت روز به روز داره خرابتر میشه نمیدونم چه گناهی کردیم که این بلاها داره سرمون میاد
هنگ کردم پینگم فکر کنم بالای 1000 باشه اینترنت به اصطلاح دو مگ ما شده دایال اپ

من 512 از پارس دارم
3 روزه پینگم بالا رفته از 50 شده 200 البته بعضی مواقع به 700 هم میرسه
خسته کردن این پول هایی که میگیرن ما راضی نیستیم 8-|

انگار خود شما اولین نفری هستی که باور نکردی! من کنایه نزدم، منظورم دقیقا همونی بود که گفتم!
من با پیشنه ای که از اطلاعات و پستای قبلیت دارم می دونم که بی دلیل حرف نمی زنی و حرفت سندیت داره، اتفاقا می خواستم ببینم چجوری شده 11 میلی ثانیه،

همش یه Tracert خواستیم ها! ببین چی گفتی عوضش!

ازتون عذرخواهی می کنم، تصورم درست نبود.

بحث اصلی Tracert نیست، بحث اصلی شکل خاص توپولوژی شبکه هست. این Tracert مورد نظر شما:

خیلی عالیه! اگه بگی چجوری شده 11 میلی ثانیه ، و یه راهکاری هم به ما نشون بدی ، دعات میکنیم :d

همونطوری که Farshidstar2012 گفتن : نمیدونم این سیگنال چرا دستورTracert نمیذاره !! خوب فرض کن که مثلا خط هاش رو بفهمیم ! خوب چی میشه مگه !! نمیخوریمت که سیگنال جون !!

مگر اینکه از جایی خط های میگذره که نباید بگذره و برای همین Tracert نمیذاره !
دوم اینکه شاید هم راهی رو پیدا کرده با روشی خاص که نمیخواد لو بره !
سومی هم اینکه احتمالا این سیگنال ما خودش یا isp هست یا مخابرات !! چون با توجه به پستهای قبلیش من حتی پینگ 0 هم !! ( بله صفر ) دیدم که گذاشته !
چهارم اینکه مگر اینکه بحث های امنیتی و اطلاعاتی این وسط باشن که این سیگنال عزیز ما نه Tracert میذاره و نه راهی رو به کسی برای کم شدن پینگ پیشنهاد میکنه !!

لااقل سیگنال میشه راهنماییمون کنی که ما چه طوری به پینگ پایین برسیم ؟
مسیر عبور دیتا رو عوض کنیم ؟!
تنظیمات مودم رو دستکاری کنیم ؟!
isp عوض کنیم ؟!
ماهواره ای بگیریم !؟
با فوتوشاپ دستکاری کنیم !!!

جون هر کی رو دوست داری سیگنال جون ما رو هم راهنمایی کن که چی کارکنیم تا پینگمون حداقل بیاد رو 100 ! پایین ترش رو نخواستیم !! داریم دیوونه میشیم یا این پینگ ! تو xbox live تا 2 دقیقه میخوایم call of duty بزینم سریع دان میشیم !! و از سرور میایم بیرون .

لااقل یکم راهنمایی کن یا سایتی یا جایی رو معرفی کن .

لطفاً برای پایین اومدن زمان پینگ یه کاری انجام بدید:

دعا کنید مدیریت اینترنت کشور به دست افراد شایسته و توانا سپرده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or