S I G N A L
کاربر سایت
میگند بهتر میشه! :dامیدوارم رو پینگ هم یه تاثیری بزاره![]()

باشه بهش میگم .
نمیدونم تا حالا چند بار اینو شنیدم .
یه ۱۰ هزار بار! :d
میگند بهتر میشه! :dامیدوارم رو پینگ هم یه تاثیری بزاره![]()

باشه بهش میگم .
نمیدونم تا حالا چند بار اینو شنیدم .
عزیز. . .

خدا کنه راست باشهایشالا مشکلات اینترنت به زودی برطرف بشه.....
این خبر امروز منتشر شد:
زیرساخت: افزایش 2 برابری ظرفیت اینترنت کشور تا پایان سال / در حال تست تجهیزاتیم
معاون شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ظرفیت فعلی اینترنت کشور 221 STM1 است که تا پایان امسال به بیش از 2 برابر افزایش خواهد یافت.
حسن شاهی در گفتوگو با فارس، با اشاره ظرفیت اینترنت کشور، اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت فعلی اینترنت کشور 221 STM1 است که تا پایان امسال بیش از 2 برابر افزایش خواهد یافت.
معاون بهرهبرداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ظرفیت اینترنت کشور تا پایان امسال با 271 STM1 افزایش به 493 STM1 خواهد رسید.
شاهی افزود: خریدهای لازم برای این کار انجام شده و در حال تست تجهیزات هستیم و پس از انجام تستهای فنی، این ظرفیت اضافه خواهد شد.
معاون بهرهبرداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: دلیل اینکه با قطعیت از افزایش ظرفیت اینترنت در ماههای آینده صحبت میکنم این است که خریدها انجام شده و در حال انجام تستهای فنی هستیم.
خدا کنه راست باشه
اگر چه امکانه راست بودنش حدود 1 درصد هست ولی بازم اگه راست باشه خوبه
پینگ هم اگه خوب بشه دیگه چه بهتر
سرعت و پینگ رو بیخیال.کمی ارزون تر شن بعدا سرعتش رو هم درست می کننراست که هست و از الان داره افزایش پهنای باند از مسیرهای جدید انجام میشه (این را با اطمینان کامل و از یک منبع موثق دارم میگم)، اما اینکه چه قدر به کاهش زمان پینگ منجر بشه مهم هست.
همین کاهش سرعت و افزایش زمان پینگ های مقطعی اخیر مرتبط با همین وارد مدار شدن پهنای باند از مسیرهای جدید هست..... اگر این افزایش پهنای باند به درستی انجام بشه، زمان پینگ به خوبی زمان پینگ گذشته (چند ماه پیش) و حتی بهتر خواهد شد.
این مسیرهای جدید که به اونها اشاره کردم مسیرهایی هست که تا چند ماه پیش وجود نداشتند و جدیداً وارد مدار شدند. این موضوع به وضوح قابل مشاهده هست.
سه مسیر آلمان ، انگلیس و ایتالیا جدیدا اضافه شدند (یعنی اولین IP به مخص خروج داده ها از کشور از یکی از این کشورها هست)
به نظر میرسه بهترین مسیر، کشور آلمان و قلب اروپا فرانکفورت هست که باعث میشه زمان پینگ با اکثر کشورهای اروپایی و بعضاً آمریکایی کاهش چشمگیری پیدا کنه...
با این تفاسیر انشاالله وضعیت اینترنت بهتر از گذشته بشه.
این ساکس چرا وصل نمیشه !
سایت گل و ... هم باز نمیشه فقط چند تا وطنی باز میشن !
سرعتم که اگر 18 باشه ما کلامونو میندازیم بالا !
.سلام به همگی.بچه ها تو شیراز همیار نت بهتر یا پارس انلاین چه از نظر دانلود چه از نظر game (خیلییییییییی فوری)
چند ماه پیش چیه بابا...؟!راست که هست و از الان داره افزایش پهنای باند از مسیرهای جدید انجام میشه (این را با اطمینان کامل و از یک منبع موثق دارم میگم)، اما اینکه چه قدر به کاهش زمان پینگ منجر بشه مهم هست.
همین کاهش سرعت و افزایش زمان پینگ های مقطعی اخیر مرتبط با همین وارد مدار شدن پهنای باند از مسیرهای جدید هست..... اگر این افزایش پهنای باند به درستی انجام بشه، زمان پینگ به خوبی زمان پینگ گذشته (چند ماه پیش) و حتی بهتر خواهد شد.
این مسیرهای جدید که به اونها اشاره کردم مسیرهایی هست که تا چند ماه پیش وجود نداشتند و جدیداً وارد مدار شدند. این موضوع به وضوح قابل مشاهده هست.
سه مسیر آلمان ، انگلیس و ایتالیا جدیدا اضافه شدند (یعنی اولین IP به مخص خروج داده ها از کشور از یکی از این کشورها هست)
به نظر میرسه بهترین مسیر، کشور آلمان و قلب اروپا فرانکفورت هست که باعث میشه زمان پینگ با اکثر کشورهای اروپایی و بعضاً آمریکایی کاهش چشمگیری پیدا کنه...
با این تفاسیر انشاالله وضعیت اینترنت بهتر از گذشته بشه.
این شیر شدن توی تمام آی اس پی ها هست بستگی به سروریسیه که شما دریافت میکنیدوستان عزیز مبین نت خیلی خوبه عالیه برا کسایی که مسافرت میرن زیاد ازین شهر به اون شهر ولی برا کسیکه که اهل بازیه به درد نمیخوره من الان 512 1 سالشو دارم راضیم ازش ولی برا بازی به درد نمیخوره چون پینگ بالای 90 و اصلا خوب نیست و وقتی زنگ میزنی میگی چرا سرعت 70 دانلودش میگن وایمکس با adsl فرق میکنه و میگن 512 تقسیم بر 8 میشه بعد چون بین 4 نفرم شیر میشه تققسیم به چهارم تازه میشه و این یعنی مرگ مبین نت . که خیلی اشغاله یعنی انتظارات کسیو که اینترنت پر سرعت میخاد اصلا نمیتونن بر اورده کنن و اصلا بهتون پیش نهاد میدم 100 فرسخی این شرکتی نرین که پولتونو مفت به باد دادین . اینو دوستانه اینجا می کم تا بدونین .
عمرا؟؟سرعت و پینگ رو بیخیال.کمی ارزون تر شن بعدا سرعتش رو هم درست می کنن