بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عزیز
اول از همه یه لطفی بکن اون کلمه هه رو یه کارش بکن که تو دید نباشه.:d
از صبح برای منم اینطوری بود. الان یکم بهتر شده. اما این داستان داره همه گیر میشه انگار.
حدس من اینه که دارن نت ملی رو تست میکنن. هیچ چیز باز نمیشه غیر از چند تا سایت و سرعت هم به شدت افت میکنه.

نِت دیروز بعدازظهر مشکل داشت (تایم اوت و نوسان پینگ و کاهش سرعت)، الان درست شده (البته برا من)، اینم تست هام:

57820261.png

1800618391.png

بچه ها
س.ا.ک.س رو ول کردم چسبیدم به ژیلتر شکن جدید

این f.r.e.e g.a.t.e هم خیلی قند شکن خوبی بوده از س.ا.ک.س قبلیمم بهتره
یک سرعتی داره کف میکنید

مثل سرعت واقعی خود اینترنت هست

---------- نوشته در 03:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:50 PM ارسال شده بود ----------

ایشالا مشکلات اینترنت به زودی برطرف بشه.....

این خبر امروز منتشر شد:

زیرساخت: افزایش 2 برابری ظرفیت اینترنت کشور تا پایان سال / در حال تست تجهیزاتیم

معاون شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ظرفیت فعلی اینترنت کشور 221 STM1 است که تا پایان امسال به بیش از 2 برابر افزایش خواهد یافت.

حسن شاهی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره ظرفیت اینترنت کشور، اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت فعلی اینترنت کشور 221 STM1 است که تا پایان امسال بیش از 2 برابر افزایش خواهد یافت.

معاون بهره‌برداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ظرفیت اینترنت کشور تا پایان امسال با 271 STM1 افزایش به 493 STM1 خواهد رسید.

شاهی افزود: خریدهای لازم برای این کار انجام شده و در حال تست تجهیزات هستیم و پس از انجام تست‌های فنی، این ظرفیت اضافه خواهد شد.

معاون بهره‌برداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: دلیل اینکه با قطعیت از افزایش ظرفیت اینترنت در ماه‌های آینده صحبت می‌کنم این است که خرید‌ها انجام شده و در حال انجام تست‌های فنی هستیم.
خدا کنه راست باشه

اگر چه امکانه راست بودنش حدود 1 درصد هست ولی بازم اگه راست باشه خوبه

پینگ هم اگه خوب بشه دیگه چه بهتر

خدا کنه راست باشه

اگر چه امکانه راست بودنش حدود 1 درصد هست ولی بازم اگه راست باشه خوبه

پینگ هم اگه خوب بشه دیگه چه بهتر

راست که هست و از الان داره افزایش پهنای باند از مسیرهای جدید انجام میشه (این را با اطمینان کامل و از یک منبع موثق دارم میگم)، اما اینکه چه قدر به کاهش زمان پینگ منجر بشه مهم هست.
همین کاهش سرعت و افزایش زمان پینگ های مقطعی اخیر مرتبط با همین وارد مدار شدن پهنای باند از مسیرهای جدید هست..... اگر این افزایش پهنای باند به درستی انجام بشه، زمان پینگ به خوبی زمان پینگ گذشته (چند ماه پیش) و حتی بهتر خواهد شد.

این مسیرهای جدید که به اونها اشاره کردم مسیرهایی هست که تا چند ماه پیش وجود نداشتند و جدیداً وارد مدار شدند. این موضوع به وضوح قابل مشاهده هست.
سه مسیر آلمان ، انگلیس و ایتالیا جدیدا اضافه شدند (یعنی اولین IP به مخص خروج داده ها از کشور از یکی از این کشورها هست)
به نظر میرسه بهترین مسیر، کشور آلمان و قلب اروپا فرانکفورت هست که باعث میشه زمان پینگ با اکثر کشورهای اروپایی و بعضاً آمریکایی کاهش چشمگیری پیدا کنه...

با این تفاسیر انشاالله وضعیت اینترنت بهتر از گذشته بشه.

راست که هست و از الان داره افزایش پهنای باند از مسیرهای جدید انجام میشه (این را با اطمینان کامل و از یک منبع موثق دارم میگم)، اما اینکه چه قدر به کاهش زمان پینگ منجر بشه مهم هست.
همین کاهش سرعت و افزایش زمان پینگ های مقطعی اخیر مرتبط با همین وارد مدار شدن پهنای باند از مسیرهای جدید هست..... اگر این افزایش پهنای باند به درستی انجام بشه، زمان پینگ به خوبی زمان پینگ گذشته (چند ماه پیش) و حتی بهتر خواهد شد.

این مسیرهای جدید که به اونها اشاره کردم مسیرهایی هست که تا چند ماه پیش وجود نداشتند و جدیداً وارد مدار شدند. این موضوع به وضوح قابل مشاهده هست.
سه مسیر آلمان ، انگلیس و ایتالیا جدیدا اضافه شدند (یعنی اولین IP به مخص خروج داده ها از کشور از یکی از این کشورها هست)
به نظر میرسه بهترین مسیر، کشور آلمان و قلب اروپا فرانکفورت هست که باعث میشه زمان پینگ با اکثر کشورهای اروپایی و بعضاً آمریکایی کاهش چشمگیری پیدا کنه...

سرعت و پینگ رو بیخیال.کمی ارزون تر شن بعدا سرعتش رو هم درست می کنن

دوستان عزیز مبین نت خیلی خوبه عالیه برا کسایی که مسافرت میرن زیاد ازین شهر به اون شهر ولی برا کسیکه که اهل بازیه به درد نمیخوره من الان 512 1 سالشو دارم راضیم ازش ولی برا بازی به درد نمیخوره چون پینگ بالای 90 و اصلا خوب نیست و وقتی زنگ میزنی میگی چرا سرعت 70 دانلودش میگن وایمکس با adsl فرق میکنه و میگن 512 تقسیم بر 8 میشه بعد چون بین 4 نفرم شیر میشه تققسیم به چهارم تازه میشه و این یعنی مرگ مبین نت . که خیلی اشغاله یعنی انتظارات کسیو که اینترنت پر سرعت میخاد اصلا نمیتونن بر اورده کنن و اصلا بهتون پیش نهاد میدم 100 فرسخی این شرکتی نرین که پولتونو مفت به باد دادین . اینو دوستانه اینجا می کم تا بدونین .

چند ماه پیش چیه بابا...؟!

باز شما یکم امید دارید که فردا از خواب بلند شید ببنید پینگتون با تهران شده زیر 50 ولی من چی از همون اول از روی 100 بزور تکون نمیخوره همش همین دور رو وراست
من که مال قدیمم با الانم یکیه خدا کنه بیاد پایین تر

---------- نوشته در 05:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:52 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز مبین نت خیلی خوبه عالیه برا کسایی که مسافرت میرن زیاد ازین شهر به اون شهر ولی برا کسیکه که اهل بازیه به درد نمیخوره من الان 512 1 سالشو دارم راضیم ازش ولی برا بازی به درد نمیخوره چون پینگ بالای 90 و اصلا خوب نیست و وقتی زنگ میزنی میگی چرا سرعت 70 دانلودش میگن وایمکس با adsl فرق میکنه و میگن 512 تقسیم بر 8 میشه بعد چون بین 4 نفرم شیر میشه تققسیم به چهارم تازه میشه و این یعنی مرگ مبین نت . که خیلی اشغاله یعنی انتظارات کسیو که اینترنت پر سرعت میخاد اصلا نمیتونن بر اورده کنن و اصلا بهتون پیش نهاد میدم 100 فرسخی این شرکتی نرین که پولتونو مفت به باد دادین . اینو دوستانه اینجا می کم تا بدونین .
این شیر شدن توی تمام آی اس پی ها هست بستگی به سروریسیه که شما دریافت میکنی
اگه بری از اون گرونا بگیری دیگه سرعت واقعی بهت نمیدن مثلا اگه 128 بگیری سرعتت بالای 200 میشه ولی اگه بری سرویسی رو از آی اس پی بگیری که شیر میکنه تورو مثلا سرعت 128 تو میشه 40 و این خیلی بده

الان یکم سرعت باز کردن صفحات اومده پایین اما بازم سرعت دانلود مثل همیشه خیلی خوبه برام حتی ساعات رایگانمم سرعت زیاده الان آپدیت آپدیتم چیزی ندارم دانلود کنم منتظر مس افکتم بیاد دانلودش کنم:d

---------- نوشته در 05:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:55 PM ارسال شده بود ----------

سرعت و پینگ رو بیخیال.کمی ارزون تر شن بعدا سرعتش رو هم درست می کنن
عمرا؟؟
این مثل قضیه شرکتای ماشین سازی میشه دو تا آپشن رو ماشین سوار میکنن 2 میلیون میکشن روش...:دی
الان اینم همینجوریه یکم سرعت و پینگ رو شاید بهتر می کنن و کلی رو قیمت بکشن

من که پیشبینیم اینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or