منظورتون اینه که باورکردنی نیست و واقعیت نداره؟بعد از کدوم مسیر می گذره که تا 4.2.2.4 شده 11 میلی ثانیه؟؟؟! Trace می گیری ببینیم خوشحال بشیم؟؟
منظورتون اینه که باورکردنی نیست و واقعیت نداره؟
این یک شبکه ی وایرلس جدید هست که به تازگی در اون قرار گرفتم (البته قبلاً هم بودم)
یک سری چیزها هست که فقط در عمل مشخص میشه و با اطلاعات تئوری راجع به شبکه خیلی مواقع جور در نمیاد...
در حال تکمیل اطلاعاتم در مورد این موضوعات هستم ؛ سعی می کنم به زودی آنها را اینجا به اشتراک گذاری می کنم...
راستش را بخواین، اینکه بخواهید هر زمان پینگی که می بینید را با دستورات ساده ی tracert و نمیدونم سرعت نور و ... در مورد آن قضاوت کنید، کاملاً ساده و پیش افتاده هست! خیلی مواقع ممکنه اینطور نباشه و این ها را متخصصان حرفه ای شبکه و مخابرات به خوبی میدونند!
ممکنه زمان پینگ با سروری مثلاً در آمریکا کاهش چشم گیری پیدا کنه... اصلاً بحث سرعت نور و اینها و این مسايل ساده نیست. بیشتر این موضوع در حوزه ی مخابرات هست!
پ.ن: اگه کسی موضوعی را نمیتونه باور کنه، لطفاً تهمت جعل و ... به دیگران نزنه.
این فقط یه تذکر بود تا مسايل گذشته مجدداً اینجا تکرار نشه. طرف مقابل هم که بنده باشم تا حد ممکن شفاف سازی کرده و اطلاعاتم را به اشتراک گذاری می کنم. اگر هم کسی قانع نشد، بنده شرمنده ی اون فرد هستم و بیش از این امکان پذیر نبوده تا توضیحات ارايه بدم.
منظورتون اینه که باورکردنی نیست و واقعیت نداره؟
این یک شبکه ی وایرلس جدید هست که به تازگی در اون قرار گرفتم (البته قبلاً هم بودم)
یک سری چیزها هست که فقط در عمل مشخص میشه و با اطلاعات تئوری راجع به شبکه خیلی مواقع جور در نمیاد...
در حال تکمیل اطلاعاتم در مورد این موضوعات هستم ؛ سعی می کنم به زودی آنها را اینجا به اشتراک گذاری می کنم...
راستش را بخواین، اینکه بخواهید هر زمان پینگی که می بینید را با دستورات ساده ی tracert و نمیدونم سرعت نور و ... در مورد آن قضاوت کنید، کاملاً ساده و پیش افتاده هست! خیلی مواقع ممکنه اینطور نباشه و این ها را متخصصان حرفه ای شبکه و مخابرات به خوبی میدونند!
ممکنه زمان پینگ با سروری مثلاً در آمریکا کاهش چشم گیری پیدا کنه... اصلاً بحث سرعت نور و اینها و این مسايل ساده نیست. بیشتر این موضوع در حوزه ی مخابرات هست!
پ.ن: اگه کسی موضوعی را نمیتونه باور کنه، لطفاً تهمت جعل و ... به دیگران نزنه.
این فقط یه تذکر بود تا مسايل گذشته مجدداً اینجا تکرار نشه. طرف مقابل هم که بنده باشم تا حد ممکن شفاف سازی کرده و اطلاعاتم را به اشتراک گذاری می کنم. اگر هم کسی قانع نشد، بنده شرمنده ی اون فرد هستم و بیش از این امکان پذیر نبوده تا توضیحات ارايه بدم.
دیگه موندم چیکار کنم اعصابم خیلی خرابه
وضع اینترنت روز به روز داره خرابتر میشه نمیدونم چه گناهی کردیم که این بلاها داره سرمون میاد
هنگ کردم پینگم فکر کنم بالای 1000 باشه اینترنت به اصطلاح دو مگ ما شده دایال اپ

انگار خود شما اولین نفری هستی که باور نکردی! من کنایه نزدم، منظورم دقیقا همونی بود که گفتم!
من با پیشنه ای که از اطلاعات و پستای قبلیت دارم می دونم که بی دلیل حرف نمی زنی و حرفت سندیت داره، اتفاقا می خواستم ببینم چجوری شده 11 میلی ثانیه،
همش یه Tracert خواستیم ها! ببین چی گفتی عوضش!
خیلی عالیه! اگه بگی چجوری شده 11 میلی ثانیه ، و یه راهکاری هم به ما نشون بدی ، دعات میکنیم :d
همونطوری که Farshidstar2012 گفتن : نمیدونم این سیگنال چرا دستورTracert نمیذاره !! خوب فرض کن که مثلا خط هاش رو بفهمیم ! خوب چی میشه مگه !! نمیخوریمت که سیگنال جون !!
مگر اینکه از جایی خط های میگذره که نباید بگذره و برای همین Tracert نمیذاره !
دوم اینکه شاید هم راهی رو پیدا کرده با روشی خاص که نمیخواد لو بره !
سومی هم اینکه احتمالا این سیگنال ما خودش یا isp هست یا مخابرات !! چون با توجه به پستهای قبلیش من حتی پینگ 0 هم !! ( بله صفر ) دیدم که گذاشته !
چهارم اینکه مگر اینکه بحث های امنیتی و اطلاعاتی این وسط باشن که این سیگنال عزیز ما نه Tracert میذاره و نه راهی رو به کسی برای کم شدن پینگ پیشنهاد میکنه !!
لااقل سیگنال میشه راهنماییمون کنی که ما چه طوری به پینگ پایین برسیم ؟
مسیر عبور دیتا رو عوض کنیم ؟!
تنظیمات مودم رو دستکاری کنیم ؟!
isp عوض کنیم ؟!
ماهواره ای بگیریم !؟
با فوتوشاپ دستکاری کنیم !!!
جون هر کی رو دوست داری سیگنال جون ما رو هم راهنمایی کن که چی کارکنیم تا پینگمون حداقل بیاد رو 100 ! پایین ترش رو نخواستیم !! داریم دیوونه میشیم یا این پینگ ! تو xbox live تا 2 دقیقه میخوایم call of duty بزینم سریع دان میشیم !! و از سرور میایم بیرون .
لااقل یکم راهنمایی کن یا سایتی یا جایی رو معرفی کن .