اقا یکی به من بگه مشکل از کجاست الان پینگ من هیچ مشکلی نداره و مثل سابقه و از طرفی HTTPS هم برای من بازه و به ایمیل هام دسترسی دارم ولی به هیچ عنوان نمیتونم MW3 یا BF3 بازی کنم کلا هیچ بازی رو انلاین نمیتونم بازی کنم ....
اقا یکی به من بگه مشکل از کجاست الان پینگ من هیچ مشکلی نداره و مثل سابقه و از طرفی HTTPS هم برای من بازه و به ایمیل هام دسترسی دارم ولی به هیچ عنوان نمیتونم MW3 یا BF3 بازی کنم کلا هیچ بازی رو انلاین نمیتونم بازی کنم ....
مشکل ما اینه که موقعی اطلاعات از ایران میخوان خارج بشن گم میشن وسط مرز کسی هم نیست بگیرتشون هلشون بده تو فیبر نوری . فیبر هم یه روز پاره شده یه روز آتیش گرفته یه روز در دست تعمیره ... . من پینگ 24 ساعتع با تهران 17 تا 27 میلی ثانیه هست و سرعت دانلود و اپلود دقیقا 2 مگابیت . ولی بعضی وقتا با خارج میپکه پینگ از 150 میشه 250 سرعت دانلود نصف میشه و هزار کوفت و رهر مار دیگه