بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا دوباره ترکید که پینگم رو با هر ادرسی که میگیرم با تایم اوته یا طرفای 1600 -2000 ...!!!!WTF???? U mad Bro?
مال من بهترم شده!!!
1789226981.png

شما از کجا سرویس میگیرید؟!

اقا یکی به من بگه مشکل از کجاست الان پینگ من هیچ مشکلی نداره و مثل سابقه و از طرفی HTTPS هم برای من بازه و به ایمیل هام دسترسی دارم ولی به هیچ عنوان نمیتونم MW3 یا BF3 بازی کنم کلا هیچ بازی رو انلاین نمیتونم بازی کنم .... :|

اقا یکی به من بگه مشکل از کجاست الان پینگ من هیچ مشکلی نداره و مثل سابقه و از طرفی HTTPS هم برای من بازه و به ایمیل هام دسترسی دارم ولی به هیچ عنوان نمیتونم MW3 یا BF3 بازی کنم کلا هیچ بازی رو انلاین نمیتونم بازی کنم .... :|

این مشکل برای همه هست منم و دوستام هم همین مشکل رو توی همین بازی ها داریم ... پینگ خوبه و لگ داره

مشکل ما اینه که موقعی اطلاعات از ایران میخوان خارج بشن گم میشن وسط مرز کسی هم نیست بگیرتشون هلشون بده تو فیبر نوری . فیبر هم یه روز پاره شده یه روز آتیش گرفته یه روز در دست تعمیره ... . من پینگ 24 ساعتع با تهران 17 تا 27 میلی ثانیه هست و سرعت دانلود و اپلود دقیقا 2 مگابیت . ولی بعضی وقتا با خارج میپکه پینگ از 150 میشه 250 سرعت دانلود نصف میشه و هزار کوفت و رهر مار دیگه :|

همیشه سرعت رو 2 مگ بودن الان شده 1.5

اما به دلایلی نمیشه بازی کرد :)):((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or