بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

وضعیت مال من فعلا عادی شده!
1787194370.png

دوستانی که مشکل Java Scrip دارن!
توفایر فاکس این کار رو بکنید:
برید روی گزینه ی فایر فایکس و به Option برید و در تب Contect گرینه ی Java Scrip رو تیک بزنید و اگر درست نشد روی صفحه کلیک راست کنید و در قسمت No Scrip روی Allow Java Scrip کلیک کنید!;)

آخرین ویرایش:
وضعیت اگر عادی شده ، برای شما شده . لطفا امثال این جمله ها که عادی شد ، همه چی خوب شد ، اینترنت بهشت شد و اینا ننویسید چون حرفتون بار کلی نداره .

اینترنت همین الان در تهران ، 3 شرکت شاتل ، فرهنگ ازما(ipm) و پتیاک پر از مشکل هست . 3 روزه که همین شرایط رو داره و هیچکس جوابگو نیست

وضعیت اگر عادی شده ، برای شما شده . لطفا امثال این جمله ها که عادی شد ، همه چی خوب شد ، اینترنت بهشت شد و اینا ننویسید چون حرفتون بار کلی نداره .

اینترنت همین الان در تهران ، 3 شرکت شاتل ، فرهنگ ازما(ipm) و پتیاک پر از مشکل هست . 3 روزه که همین شرایط رو داره و هیچکس جوابگو نیست
جملم اشتباه بود الان درستش کردم!

دوستان کسی راه حلی برای درتر تموم شدن حجم ترافیک داره؟!
من الان 6 روزه گرفتم 600 مگ رفته!!!

داداش کم دانلود کن ... وبگردی هم خیلی تاثیر داره تو مصرف ترافیک ... وقتی کاری با نت نداری دیسکانکت کن ... آپدیت خودکار ویندوزتو خاموش کن ...

درود

شاتل بعد چه مدتی یا چه مقدار دانلود سرویس دانلود رایگان شبانشو (سرویس اکو) میبنده؟
پارس آنلاین و مخابرات هم همچین چیزی داره؟ ینی بعد از یمدت دانلود در ساعات رایگان بیان سرعتشو کم کنن؟

بعد از یک روز قطعی اینترنت ...
دیرو.ز کامل اصلا وصل نمیشد
چراغ لن مودمم اصلا روشن نمیشد

ولی امروز درست شد مشکلی هم با ایمیل و ... ندارم درست باز میشه به سلامتی

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

درود

شاتل بعد چه مدتی یا چه مقدار دانلود سرویس دانلود رایگان شبانشو (سرویس اکو) میبنده؟
پارس آنلاین و مخابرات هم همچین چیزی داره؟ ینی بعد از یمدت دانلود در ساعات رایگان بیان سرعتشو کم کنن؟
هیچ سرویسی نمیبنده.!

شاتل هم روال کارش اینطوری هست:
گفته کسانی که سرویس اکو دارند باید یک الگوی مصرف برای دانلوداشون داشته باشن یعنی به صورت مستمر از اینترنت استفاده نکنن(توی ساعات رایگان)
اون حرفایی هم که میگن که بعد از 5 گیگ دانلود سرعت میاد پایین همش دروغه چون من فکر کنم حدود 10 گیگ دانلود کردم ولی هنوز سرعتم درست هست توی ساعات رایگان(اگه همین امشب خراب نشده باشه:دی)

الان که به سلامتی مشکلی نداره شاتل غیر از این قطعی دیروز اینترنت:دی

دوستان عزیزم یه سوالی داشتم منم به این کند شدن و گرانی اینترنت رای دادم ، ایا به نظر دوستان عزیزم کسی به این امر اصلا رسیدگی می کنه اصلا میخام بدونم به گوش مطبوعات یا شبکه های تلویزیونی رسیده امارم میدیدم خیلی کم رای داده بودن خیلیا فکر کنم روحشونم خبر نداره باید بیشتر اطلاع رسانی کنیم امیدوارم رسیدگی بشه و اینترنت روز به روز نیازش بیشتر میشه در هر خانواده ایرانی و این حق مسلم ماست که ازین امکانات استفاده کنیم ، نه اینکه مسئولین عزیزمون به فکر ملی کردن یا هیتلر باشن . کمی بیایین فکر و افکارمونو اصلاح کنیم ملت ما ملت فهیم و با شعوری هستن با این کارتون و سرعت اینترنتمون دارین به شعور بنده و هم وطنان عزیزم که یه ایرانی هستیم توهین میکنین ( به امید روزای بهتر که از راه برسه ) .

همه ی اینا الکیه
فکر کردین مسئولان بیکارن بیان بگن اوه اوه مردم گفتن اینترنت سرعتش پایینه ما باید ببریم بالا؟؟؟!!!

خود مسئولان هم از سرویسی که به دست مردم میدن خندشون میگیره:دی
فکر کردین چی!؟

یک توصیه:
تا میتونین با این اینترنت کیف کنین بازی آنلاین کنین دانلود کنین و ... چون تا چند هفته دیگه همینم ازتون میگرن

گفته کسانی که سرویس اکو دارند باید یک الگوی مصرف برای دانلوداشون داشته باشن یعنی به صورت مستمر از اینترنت استفاده نکنن(توی ساعات رایگان)

من همین مشکلو داشتم! البته یک سال پیش، حدود 40-50 گیگی دانلود کردم ینی متوسط شبی 1گیگ که بعدش سرویسم راس ساعت 1شب یا همون شروع ساعت رایگان کلا قطع میشد تا صبح ساعت7 ! بعد از حدود 20روز به حالت عادی برگشت... میخاستم بدونم همون روال پابرجاهست!؟

من همین مشکلو داشتم! البته یک سال پیش، حدود 40-50 گیگی دانلود کردم ینی متوسط شبی 1گیگ که بعدش سرویسم راس ساعت 1شب یا همون شروع ساعت رایگان کلا قطع میشد تا صبح ساعت7 ! بعد از حدود 20روز به حالت عادی برگشت... میخاستم بدونم همون روال پابرجاهست!؟
من که حدود 1 ساله دارم هر موقع هم خیلی دانلود میکردم سرعتمو میبرد روی 8 کیلوبایت هیچ وقت قطع نمیشد
ولی الان قاط زده از 1 تا 3 شب همون 8 کیلو هست ولی از 3 به بعد تا 8 صبح که رایگانه سرعتم روی 250 بود که شبی هم 3 گیگ به بالا دانلود میشد ولی من دانلود نمیردم میترسیدم دوباره برگرده به حالت قبلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or