بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ما نمیتونیم این حالتو تجربه کنیم ؟

ISP محترم باید زحمتشو بکشن :) ولی فکر کنم همینطور که سرعت دانلودو میبره بالا معایبی هم داشته باشه :-/ ؟‌ آخه باید یه سری فایل که کسی درخواست داده باشه واسه دانلود وارد حافظه بشه و برای همه با سرعت دانلود بالا محیا باشه . فکر کنم هزینه میخواد و شایدم ISP نتونه فشار دانلود بالا رو تحمل کنه یا پینگ رو ثابت نگه داره :d

متاسفانه نگاه امنیتی به فناوری وجود داره و برای حل مشکل هم خیلی راحت صورت مساله را پاک می کنند....

خیلی معذرت میخوام ؛ اینجا امضا ، اعتراص همگانی و ... جهت حل مشکلات اینترنت فایده ای نداره و دردی را دوا نمی کنه! اما با این وجود معتقدم انجام این کارها از انجام ندادن آن ها بهتر هست... من همیشه سعی می کنم واقع نگر باشم و مبتنی بر واقعیات نظر بدم و الان هم مطمئن هستم که ۱ میلیون نفر و حتی بیشتر هم نامه ی اعتراض به وضع کنونی نامناسب اینترنت را هم امضا کنند هیچ اتفاق خاصی نمیفته.
این مشکلات حل نمیشه. اتفاقاً بنده هم مثل شما معتقدم باید سرور محلی و لوکال از سرویس دهنده های معروف در داخل کشور وجود باشه و از ارتباط اونها با مجموعه ی فناوری اطلاعات کشور پیشرفت حاصل بشه اما اون کسانی که متولی و مسئول اینترنت در کشور هستند مثل من و شما فکر نمی کنند!

من الان تست کردم مشکل خاصی نبود.

حرف شما متین، اما تا الان هم خیلی ها همین نظر رو داشتن و نه اعتراضی کردن و نه اقدامی که کار اینترنت ما به اینجا کشیده وگرنه تا این حد به شعور کاربرا توهین نمیشد و هر وقت که اراده می کردن سرویس رو قطع نمی کردن
چیزی که من می دونم اینه که حقوق کاربرا بشدت داره تضییع میشه و راه حلش رو هم انتقاد و اعتراض می دونم،صداها باید و باید شنیده بشه، با ساکت و بی تفاوت بودن فقط شرایط بدتر میشه. این یه اصل کلی هست.

حرف شما متین، اما تا الان هم خیلی ها همین نظر رو داشتن و نه اعتراضی کردن و نه اقدامی که کار اینترنت ما به اینجا کشیده وگرنه تا این حد به شعور کاربرا توهین نمیشد و هر وقت که اراده می کردن سرویس رو قطع نمی کردن
چیزی که من می دونم اینه که حقوق کاربرا بشدت داره تضییع میشه و راه حلش رو هم انتقاد و اعتراض می دونم،صداها باید و باید شنیده بشه، با ساکت و بی تفاوت بودن فقط شرایط بدتر میشه. این یه اصل کلی هست.
صداهای اعتراض شنیده میشه اما تاثیری که باید داشته باشه متاسفانه نداره...
بنده نامه ی اعتراض را امضا کردم و قسمت آخر پیغام زیر را هم لبیک (!) گفتم! :

!Congratulations, your signature counts! Help us Reach our goal

به امید پیروزی

نه عزیز، تقویم کاغذی رو ولش کن، ...
راست میگی . حواسم به اون یکی تقویم نبود.
-
خیلی معذرت میخوام ؛ اینجا امضا ، اعتراص همگانی و ... جهت حل مشکلات اینترنت فایده ای نداره و دردی را دوا نمی کنه!
عزیز . آخر هر رفتنی رسیدن نیست ، ولی برای هر رسیدنی باید رفت.
مطمئن باش تا وقتی ما با شرایط فعلی اینترنت کنار بیایم ، هیچ کس دلش برای ما و مشکلاتمون نمی‌سوزه.

بس که زندگی نکردیم وحشت از مردن نداریم
ساعت جلو کشیدن وقت غم خوردن نداریم
مشکل خودمونیم که میزاریم هر ......ی بخودش اجازه میده به آزادی اینترنت در ایران تجاوز کنه.بدون اینکه اجازه ای از مالک اون بگیره.حتی اگر قطع هم کنن کسی کاری نمیکنه چون خودمون از خودمون میترسیم.به امید روزی که نه *****ی باشه نه.......ی.

اینترنت من که همچنان مشکل داره، فکر نمی کنم پورت هارو باز کرده باشن...
نه xfire می تونم log in شم، نه استیم و هیچ سرویس ایمیلی هم برام باز نمیشه، live هم به زور فقط وصل میشه هیچ گیمی رو نمیشه آنلاین بازی کرد .__.

یادمه که به خاطر اینترنت بعد از چند بازی BF3 هم لگ شد و قابل بازی نبود اما چند وقت گذشت و ما موندیم و لگ و عادت کردیم اگر یه دفعه دید ورت بسته شد و باز نشد بدونید باز هم کاری نمیشه کرد و باز هم ما عادت میکنیم و هیچ اتفاقی نمی افته . اگر کلا قطعش هم کنن ما هیچ نمیکنیم و فقط عادت میکنیم همونطور که 35 ساله تحریم هستیم و فقط عادت کردیم تحریم باشیم و کلا عادت کردیم از حق خودمون دفاع نکنیم و و و و و و و و و و ...

میگن که عرق ملی داشته باش , میگن به تاریخ چند هزار ساله افتخار کن و کلا به همه چیه ما افتخار کن
میگن هر چی هم باشه به ایرانی بودنت افتخار کن

به چی افتخار کنم ؟ خونه یی که توی ایران ندارم ؟ کاری که توی ایران ندارم ؟ رشته ای که علاقه دارم نمیتونم بخونم ؟ یک متر زمینی که از این تاریخ چند هزار ساله ندارم ؟
من یکی ته عرقم وابسته بود اینکه بزارن psn بزنیم با مو وصل بود که پاره شد باو

یه لیسانس بگیریم بریم جزایر سنت نمیدونم چی بهتره , والا به خدا

شاتل واسه تلف پشتیبانی یه پیام گذاشته که در معنای پیام میشه فهمید که هیچ ربطی به ما نداره نتتون نصفه هستش , خو این یعنی چیییییییی پ شما چیکاره اید

بس که زندگی نکردیم وحشت از مردن نداریم
ساعت جلو کشیدن وقت غم خوردن نداریم
مشکل خودمونیم که میزاریم هر ......ی بخودش اجازه میده به آزادی اینترنت در ایران تجاوز کنه.بدون اینکه اجازه ای از مالک اون بگیره.حتی اگر قطع هم کنن کسی کاری نمیکنه چون خودمون از خودمون میترسیم.به امید روزی که نه *****ی باشه نه.......ی.

الان بازه ولی مطمئن باشید که یک دو روز دیگه همین آش و همین کاسه...!!!:d

میگن که عرق ملی داشته باش , میگن به تاریخ چند هزار ساله افتخار کن و کلا به همه چیه ما افتخار کن
میگن هر چی هم باشه به ایرانی بودنت افتخار کن

به چی افتخار کنم ؟ خونه یی که توی ایران ندارم ؟ کاری که توی ایران ندارم ؟ رشته ای که علاقه دارم نمیتونم بخونم ؟ یک متر زمینی که از این تاریخ چند هزار ساله ندارم ؟
من یکی ته عرقم وابسته بود اینکه بزارن psn بزنیم با مو وصل بود که پاره شد باو

یه لیسانس بگیریم بریم جزایر سنت نمیدونم چی بهتره , والا به خدا

شاتل واسه تلف پشتیبانی یه پیام گذاشته که در معنای پیام میشه فهمید که هیچ ربطی به ما نداره نتتون نصفه هستش , خو این یعنی چیییییییی پ شما چیکاره اید

بجای آیه یاس خوندن کمترین کاری که می تونید بکنید اینه که مثل من یه لینک اعتراض توی امضاتون بزارید و انتقاد کردن رو از خودتون شروع کنید تا بقیه هم ببینن و یاد بگیرن ، یه زمانی باشه که این لینک توی امضای تمام کاربرای فرومای معروف دیده بشه، حرکت نمادینی هست اما می تونه پیام داشته باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or