بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

parsonline 512
1765196709.png
شما که با چی پی ان و سوکس وصل نشو بعد پیمگ بگیر پیگ عادی بگیر سرور تهران

---------- نوشته در 03:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

سرعت عادیش 200 ته
سرعت شبانشو تا به حال امتحان نکردم چون شبا مغازرو میبندم

کژال هستم! نت را برای گرن توریسمو میخواستم(SEASONAL EVENT)

پینگش که مافوق افتضاح هست! چون سرعت دانلودم 30 هست حوصله ام را سر برده ,گفتم شاید مخابرات سرویس 128 بده با سرعت دانلود 50-60 یا حتی بالاتر! و همچنین پستها را خواندم انگار اصلا این مبلغ تعرفه خیلی زیاده برای چنین سرعتی!
ممنون از هر دو عزیز
1765457051.png

مخابرات عمرا از سرعت واقعیش بهت بیشتر بده . مثلا من الان 128ش رو دارم 16-17 سرعت دانلود بیشتر نمی شه که کمترم می شه . در روز کلا شاید 4-5 ساعت سرعتت از این مقدار هم کمتره . البته یه چند روزی هست که انگار اوضاع خوبه سرعتم 90 درصد مواقع رو همین 16-17 ثابته . حالا درخواست دادم برام 256 یا 512 وصل کنن ( خودمم هنوز نمی دونم کدوم شد آخر ! ) ، این تعطیلیا تموم شد احتمالا وصل می کنن .

اون موقع تست می کنم ( البته اگر 512 برام وصل کرده باشه چون 256 برام خیلی کمه ) اگر خوب بود نگهش می دارم ولی اگر بدرد نمی خورد یا همون 256 رو وصل کرده بود احتمالا قعطش می کنم می رم آسیاتک می گیرم .

راستی اینم بگم که 256 اگر دانشجو باشی راحت می دن ولی 512 به این راحتیا نمی دنم میگن برای اشخاص حقوقی و اعضای هیت علمی دانشگاهاس !!

دوستان این چطوره (128شاتل نامحدود)؟
1766262134.png

1766264815.png

56619450.png

این 128 ته نامحدوده ؟!!!! :-o یعنی تو سرعت دانلودت همیشه رو 300 کیلوبایته ؟!!

ماهی چقدر بابتش می دی ؟ این که خیلی عالیه

نامحدوده ، مطمئنی ؟

آخرین ویرایش:
اقا رسما از کار و زندگی افتادم
یه ایمیل نتونستم بزنم

یعنی رسما بیچارم کرده این نت میخوام برم از g mail گیفت استیمم رو ور دارم اشکم در امده:(

بابا Https رو بستن تو چطور باز کردی
حتما اون چیز پی انتو یادت رفتهخ خاموش کنی
بعدشم mail.yahoo.com که فقط https داره http نداره
ماهی 40 تومن سرعت دانلودم 50-60 میگه هست

پست قبلی هم گفتم، یا پیروکسی استفاده کنید یا چیز ان پی، دومی کندتره ولی با پیروکسی میشه سرعت نسبتا خوبی هم بدست آورد، مشکل https هم حل میشه.
این روزا دیگه یکی از اینا از ضروریات کاربر اینترنت هست، جز سبد خانوار هم هست!

از کجا بیارم پاروکسی رو ... اگه میتونی کمکم کن به یاهوو شدیدا احتیاج دارم

---------- نوشته در 05:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:49 PM ارسال شده بود ----------

کلا کاربران سرویس isp یعنی کسانی که از ای دی اس ال adsl استفاده میکنند نمیتونن ایمیل بزنن نمیتونن یاهو و فاسیو بوکیو رو باز کنن البته اون این اواخر شد همین چند ساعت پیش

مخابرات عمرا از سرعت واقعیش بهت بیشتر بده . مثلا من الان 128ش رو دارم 16-17 سرعت دانلود بیشتر نمی شه که کمترم می شه . در روز کلا شاید 4-5 ساعت سرعتت از این مقدار هم کمتره . البته یه چند روزی هست که انگار اوضاع خوبه سرعتم 90 درصد مواقع رو همین 16-17 ثابته . حالا درخواست دادم برام 256 یا 512 وصل کنن ( خودمم هنوز نمی دونم کدوم شد آخر ! ) ، این تعطیلیا تموم شد احتمالا وصل می کنن .

اون موقع تست می کنم ( البته اگر 512 برام وصل کرده باشه چون 256 برام خیلی کمه ) اگر خوب بود نگهش می دارم ولی اگر بدرد نمی خورد یا همون 256 رو وصل کرده بود احتمالا قعطش می کنم می رم آسیاتک می گیرم .

راستی اینم بگم که 256 اگر دانشجو باشی راحت می دن ولی 512 به این راحتیا نمی دنم میگن برای اشخاص حقوقی و اعضای هیت علمی دانشگاهاس !!

نامحدوده ، مطمئنی ؟
دوست عزیز
کی گفت 300 کیلو
128 محدود شاتل 300 کیلو بایت هست.
اگه 300 کیلوبایت میبود باید 2 mbps میزد توی speedtest

یادمه خودش میگفت 50-60 فکر کنم.

این شاتل 128 محدود هست که سرعت خودم میره روی 250 توی روز البته توی این ایام ساعات رایگانم خیلی سرعت بالاست
1766396904.png

این مال الانمه

ولی قبلا تا 2.5 هم میرفت که سرعتم میشد 300 کیولبایت

اما سرعتو توی این ایام یکم آوردن پایین
-------
* خداییش محدودیت سرعت توی شاتل خیلی کم تر از آی اس پی های دیگست

خوب دوستان من الان 3 روز سرويس 1 مگ با 5 گيگ آسياتگ گرفتم كه از ساعت 2 تا 8 رايگانه!!
سرعتم توي روي به طور متوسط روي 450 گيلوبايت هست و خيلي خوب دانلود مي كنه!! قطعي نداشته به جز دو بار كه هر دو 5 دقيقه مونده به شروع ساعات رايگان بوده!!;)
پينگم نصبت به شاتل خيلي بهتره!! سرور هاي جهادلاگ با شاتل 250 كمش بود اما اين سري چون نمي شه اصلا رفت با پرو كسي رفتم پينگ 170 هم داشتم!!
و سرعت دانلود شب هم همون طوري كه به من قول دادن تقريبا متوسط روي 120 كيلوبايت هست!! شبي حدودا 2.5 تا 3 گيگ دانلود كردم!! تا الان كه اذيت نكرده و ازشون هم پرسيدم و خيلي تاكيد كردم گفتن نه تا الان چنين موردي پيش نيومده كه بعد چند روز دانلود مثل شاتل محدودت كنن!! ( قوانين عادلانست ديگه!! محدود شدن عدله)
تا اينجا خيلي ازش راضي هستم!! فقط زودتر اين بند و بساط بسته بودن سايت ها تموم بشه ببينيم چي مي شه و توي بقيه جاها چطوره!!;)

پاسخ دوستم که داره توی سوئد درس می خونه، بعد از اینکه درد دلهای من رو در مورد اوضاع فعلی اینترنت شنید:
آقا نمک نمیخوام رو زخمت بپاشم فقط یه چیزی . دوستم تو گتنبرگ یه روز زنگ زدن بهش که یه یه ساعتی اینترنت قراره قطع باشه و یه تغییراتی باید بکنه. بعد یه ساعت بگو چی شد ؟ سرعت اینترنتش از صد مگا بایت/سک رفته یه گیگ/سک !!! بدون تغییر شارژ . عذرخواهی هم کردن به دلیل قطع بودن یه ساعته ی اینترنت D: فکر کن دوستم مودمش 100 مگه *** گشاد زورش میاد پول بده مودم یه گیگ بگیره ((:

حالا ما داریم سر چی اینجا دعوا می کنیم آخه؟ هم پول می دیم و هم سختی می کشیم، دیگه چه بلایی باید سرمون بیاد که صدامون دربیاد؟!

دوست عزیز
کی گفت 300 کیلو
128 محدود شاتل 300 کیلو بایت هست.
اگه 300 کیلوبایت میبود باید 2 mbps میزد توی speedtest

یادمه خودش میگفت 50-60 فکر کنم.

این شاتل 128 محدود هست که سرعت خودم میره روی 250 توی روز البته توی این ایام ساعات رایگانم خیلی سرعت بالاست
1766396904.png

این مال الانمه

ولی قبلا تا 2.5 هم میرفت که سرعتم میشد 300 کیولبایت

اما سرعتو توی این ایام یکم آوردن پایین
-------
* خداییش محدودیت سرعت توی شاتل خیلی کم تر از آی اس پی های دیگست
نه باو سرعت من بیشتر اوقات رو 45-50ثابته وقتی همین سرعتو رو شاتل به صورت محدود میبینم.ونم میسوزه:d

---------- نوشته در 07:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:08 PM ارسال شده بود ----------

پ.ن:نمیدونم چرا شاتل جدیدا زده تو کار پینگ خیلی پینگ خوب شده

---------- نوشته در 07:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------

نامحدوده ، مطمئنی ؟
ماهی33تومن نامحدود ولی شبا بالا تر میره

خیلی واضحه عزیزم که چرا قطعه!!!/:) اگه شما و دیگران هنوز موضوع رو متوجه نشدین عجیبه! :-/ (روز خــــاصیـــــه؟!__آینده ها!__ کیــــــه؟ چیــــه؟!) اگه لطف کنید دیگه خبرای کذب صدا و... رو اینجا نگذارید ممنون میشم! سایت بازیسنتر حرمت داره!
من با فیــــــــلتـــــر شــــ....! موبایل هم حتی نتونستم وارد یاهومیل یا جی میل بشم. ولی فیسبــــــــــ....! رو به راحتی هر چه تمام تر(حتی راحت تر از قبل باز میکنه، البته فقط با موبایل).

آخرین ویرایش:
اقا من از دوستان پرسیدم میگن 128 رو مخابرات نامحدود میده 10 یا 15 تومان بعد این شرکتا میدن 25 یا 30 تومان جریانش چیه؟
مخابراتو ولش کن 2روز خوبه 10روز بده
این شاتله لعنتی هم همینجوره یه خورده بهتر
راستی اینم بگم که بیشترispها پوله اسمشون رُ میگیرن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or