بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خوب به ریسمان الهی چنگ بزنید
وصل شدن بالاخره رفتیم دیدم پیامی ایمیل خاصی هم نبوده چون بدبختانه همه قطع بودن :d
حالا من از صبح که یاهورو ان کردم میترسم ببندمش گذاشتم همونطوری بمونه

بله، کل دنیا خبر دارن،توی معتبر ترین سایتای IT هم نوشتن، برا شما استثنا بوده حتما.
از من هم فقط روز 5 شنبه قطع بود ! اونم فقط ایمیلم اما اکانتم وصل میشد و توی همه سایتها هم میرفت و سرعت هم عالی بود !
از روز جمعه به بعد هم با اکانتم میتونستم ایمیل هم باز کنم !

از من هم فقط روز 5 شنبه قطع بود ! اونم فقط ایمیلم اما اکانتم وصل میشد و توی همه سایتها هم میرفت و سرعت هم عالی بود !
از روز جمعه به بعد هم با اکانتم میتونستم ایمیل هم باز کنم !

ساعت 2 بعد از ظهر است و از 5 تا اکانت یاهو توی یاهو مسنجر، اکانت هات میل و دو تااکانت جی میل هیچ کدوم نمی تونن وصل بشن!

والا من که الان هیچ مشکلی ندارم !
بدون اچ تی تی پی اس هم توی ایمیلم میرم !

دوست عزیز همه ی دعوای ما سر HTTPS هست که هنوز بستس!، خب معلومه که بدون اون میره!!
ولی امنیت نداره، بدون HTTPS تمام اطلاعات شما در معرض دید همه هست و قابل ردگیریه. حتی اگه ایمیل شرکتی یا خصوصی هم نباشه. بدون HTTPS یعنی امنیت کشک!

در ضمن بعضی از سرویسهای ایمیل هم تویتنظیماتشون گزینه ای دارن که بشه بدون HTTPS هم بهشون وصل شد، اگر اون گزینه رو روی "Always use HTTPS" گذاشته باشید نمی تونید بدون اون به ایمیلتون دسترسی داشته باشید.

من که دیگه خسته شدم... کلی آپدیت برنامه واسه اپ استور دارم و اکانت wowم تا ۳ روز دیگه اکسپایر میشه و هزارتا ریپورتو باید چک کنم که همگی https هستند :|
خدا لعنت کنه کسانی نمیگذارن ما ابتدایی ترین نیاز ها رو هم داشته باشیم

آقا کلا وقتی گذرگاه رو می بندند شما چه با پیکان باشی چه بوگاتی جلوتو گرفتن... تنها چیزی که می دونم الان جواب میده vp-n pptp هست که اونم سرعت انقدر افتضاحه واسه من time out میده. احتمالا این pptp بالون حساب میشه :d

حالت من در برابر اون از گوسفندی که سرعت اینترنت رو تو این مملکت گل و بلبل کنترل میکنه

nhfto8ubd7m3v1pnywp3.jpg

بدون https چطوری میشه رفت به ایمیل ؟ کارم واجبه بدجور
فری گیت ورژن آخرش 7.25 هنوز کار میکمه و من جیمیل رو میتونم باهاش باز کنم

اقا من یه دسته فوش زیبا اماده کردم که بگم به این وزیر ارتباطات و افراد دیگه
ولی با این کارا راحت سایتو به باد فولتر میدیم
فقط امید وارم خدایی هم باشه وگر نه خیلی احمقم که تا االن نشستم نگاه کردم در و دیوارو

اقا من یه دسته فوش زیبا اماده کردم که بگم به این وزیر ارتباطات و افراد دیگه
ولی با این کارا راحت سایتو به باد فولتر میدیم
فقط امید وارم خدایی هم باشه وگر نه خیلی احمقم که تا االن نشستم نگاه کردم در و دیوارو
فایده نداره... انقدر به خودشون جرات دادن که کلا سایت فناوری اطلاعات رو بستن که کسی باشون ارتباط برقرار نکنه!
ورود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or