دوستان یه راهنمایی اساسی بکنید می خوام برم دیگه این مخابراترو قطع کنم .
یه سرویس ADSL تا ماهی 20-23 تومن پینگ هم برام زیاد مهم نیست بیشتر سرعت و دانلود برام مهمه .
من خودم آسیاتک 2048 با حجم ماهی 2 یا 3 گیگ رو انتخاب کردم ( به این امید که دانلود شبانش خوب باشه ) .
نظرتون چیه ؟
چند دقیقه غیر از https ها همه ی سایتای .com برام فیلتـــــــــــــــر شد ، همگانی بود؟
مال منم یه چند لحظه چیلتر شد بعد درست شد . یه لحظه گوگلم چیلتر شد !!!
(نقل قول پست خودمه )
دوستان یه ok بدید من برم این آسیاتک رو بگیرم
2 مگ با حجم 2 گیگ در ماه
ویرایش : .............................................................................
ای بابا عجب گرفتاری شدیما الان تو سایت آسیاتک نگاه کردم نوشته سرویس ها ی حجمیش با حجم 5 گیگ و بالاتر شبا دانلود رایگان داره . حجم ماهیانه ی 5 گیگ پایینتر دانلود رایگان نداره دانلود نامحدود داره .
حجمای 5 گیگ به بالاش هم همه گرونتر از بودجه ی منه . تازه از پشتیبانیش هم سوال کردم می گه موقع دانلود رایگان سرعت دانلود نصف می شه یعنی اگه 1 مگابیت داری سرعت موقع رایگانش می شه 512 کیلوبیت .
پس با این حساب به صرفه تر از همه برای من اینه که برم همین سرویس مخابراتمو 512 کنم . ولی اونم هر چی بهشون می گم ، می کن 512 برای اعضای هیئت علمی دانشگاه هاس .
حالا فردا صبح می خوام برم با رییسشون صحبت کنم ببینم می تونم 512 رو بگیرم .
یه نکته ای رو هم بگم : اینطور که خودشون می گفتم اینترنتای نامحدود مخابرات با اینکه می گن با ضریب 1 به 10 می دن ( یعنی بین 10 نفر یه خط سرعتو به اشتراک می زارن ) ولی در عمل این کارو نمی کنن . ولی شرکتای دیگه اینکارو می کنن .
فکر می کنم هم راست می گن آخه من خودم 128 نامحدود مخابرات دارم در 80 درصده مواقع سرعتش 16 کیلوبایته ، در حالی که اگر بین 10 نفر شیر بود اینطوری نبود . البته بگم که چند وقت بود که سرعتم خیلی داغون بود . الان چند وقته که درست شده ، فکر کنم تازگیا از شیر درآوردن .
مال منم یه چند لحظه چیلتر شد بعد درست شد . یه لحظه گوگلم چیلتر شد !!!
(نقل قول پست خودمه )
دوستان یه ok بدید من برم این آسیاتک رو بگیرم
2 مگ با حجم 2 گیگ در ماه
ویرایش : .............................................................................
ای بابا عجب گرفتاری شدیما الان تو سایت آسیاتک نگاه کردم نوشته سرویس ها ی حجمیش با حجم 5 گیگ و بالاتر شبا دانلود رایگان داره . حجم ماهیانه ی 5 گیگ پایینتر دانلود رایگان نداره دانلود نامحدود داره .
حجمای 5 گیگ به بالاش هم همه گرونتر از بودجه ی منه . تازه از پشتیبانیش هم سوال کردم می گه موقع دانلود رایگان سرعت دانلود نصف می شه یعنی اگه 1 مگابیت داری سرعت موقع رایگانش می شه 512 کیلوبیت .
پس با این حساب به صرفه تر از همه برای من اینه که برم همین سرویس مخابراتمو 512 کنم . ولی اونم هر چی بهشون می گم ، می کن 512 برای اعضای هیئت علمی دانشگاه هاس .
حالا فردا صبح می خوام برم با رییسشون صحبت کنم ببینم می تونم 512 رو بگیرم .
یه نکته ای رو هم بگم : اینطور که خودشون می گفتم اینترنتای نامحدود مخابرات با اینکه می گن با ضریب 1 به 10 می دن ( یعنی بین 10 نفر یه خط سرعتو به اشتراک می زارن ) ولی در عمل این کارو نمی کنن . ولی شرکتای دیگه اینکارو می کنن .
فکر می کنم هم راست می گن آخه من خودم 128 نامحدود مخابرات دارم در 80 درصده مواقع سرعتش 16 کیلوبایته ، در حالی که اگر بین 10 نفر شیر بود اینطوری نبود . البته بگم که چند وقت بود که سرعتم خیلی داغون بود . الان چند وقته که درست شده ، فکر کنم تازگیا از شیر درآوردن .

منم تو هر سايتي كه امرزو براي چند لحظه ميخواستم برم هيتلر بود ! حتي گوگل !
به نظرت سرحت 128 كه shar هست ، اگه بخوان بيارنش پايين ! چيزي ازش ميمونه ؟ خوب نه ديگه ، ميشه همون دايال اپ !! پس به نظرم تو 128 shar بودن ربطي به پايين تر از 16 بودن نداره .
ضمن اينكه با تمام اشغالي بودن شاتل و تمام معايبش ، پيشنهادم اينه كه همون شاتل رو بگيري . خيلي به صرفه تر از بقيه هست .
داداش من رفتم آسياتك قرارداد بستم . فردا شاتل رو قطع مي كنم و اون رو اگه شد همون فردا برام وصل مي كنن!! شما اگه مي توني يه 2 3 روزي صبر كن!! گرچه بازم فرق مي كنه اما خوب بعضي ساست هاشون يكجوره!! اگه دوست داري بدوني من گرفتم و بعد يك روز كار كردن مي تونم شرايط خودم رو بهت بگم!!
شاتل ديگه اعصاب نذاشته برام!! هروقت حالش اومد بريم نت يه كاري كنيم يجاش مي لنگيد!!
راستي اينم بگم من سرويس 1 مگ با 5 گيگ تذافيك رو گرفتم كه نزديك ترين سرويس به بودجه شما هم هست!![]()
والا به من گفتن كه توي روز پهناي باند رو راي 4 مگ مي بندند و شب ها همون 1 مگ واقعي مي شه و سرعت دانلود 128 و گاهي اوقات بيشتر هست!! اگه اينجوري باشه بازم به صرفست!! براي من شب اينترت داشته باشم و اگه هوس كردم بازي كنم بتونم بازي كنم بستمه!! شبي 1 گيگ دانلود كه فكر كنم توي 7 ساعت با سرعت 40 هم بگيره مي رسه بازم بسته!!من راستش منظورتون رو نفهمیدم .خوب اگه یه سرویس شیر باشه شیره دیگه اگه نباشه هم نیست . البته شایدم منظورتون اینه که ۱۲۸ رو شیر نمی کنن ولی بالاتر از اون رو شیر می کنن . اگر منظورتون اینه به نظر منطقی می یاد . حالا من مي خوام فردا برم ۵۱۲ مخابرات رو وصل کنم ببینم چطوریه چون اگر سرعتش ۶۴ ثابت باشه واقعا می صرفه.
حالا اگه سرعت این مخابرانیه ۶۴ ثابت باشه با ماهی ۲۰ تومن نسبت همه ی سرویس های شاتل بیشتر می ارزه .
اخه من برام ۱ مگ نمی صرفه . چون من از پشتیبانیش سوال کردم گفت سرویس یک مگشون تو ساعت رایگان به اندازه ی سرعت ۵۱۲ می شه . چون منم می خوام همه ی دانلودم رو تو ساعت رایگان انجام بدم اگه تو ساعت رایگان به جای یه مگ ۵۱۲ هست خوب من می رم سرویس نامحدود ۵۱۲ مخابرات رو می گرم که تو همه ی ساعتا ۵۱۲ هست کلا هم نامحدوده . البته اگر شانس بیارم بین ۱۰ نفر شيرش نکرده باشن . البته خود مسیولش گفت که ما شیر نمی کنیم شرکتای خصوصی شیر میکنن . حالا اگه راست گفته باشه !
راستی اون بالا من اشتباه نوشته بودم: سرویس های زیر ماهی ۵ گیگ اسیاک دانلود ریگان شبانه نداره شبا فقط نیم بها حساب میشه .

درود.دوستان بنده اینترنت از پارس آنلاین میگیرم.جدیدا خیلی قطع و وصل میشه.به فکر گرفتن از شاتل افتادم.ولی شنیدم که از ساعت 1 شب به بعد پورت های تورنت رو میبنده.همچین چیزی صحت داره؟

من راستش منظورتون رو نفهمیدم .خوب اگه یه سرویس شیر باشه شیره دیگه اگه نباشه هم نیست . البته شایدم منظورتون اینه که ۱۲۸ رو شیر نمی کنن ولی بالاتر از اون رو شیر می کنن . اگر منظورتون اینه به نظر منطقی می یاد . حالا من مي خوام فردا برم ۵۱۲ مخابرات رو وصل کنم ببینم چطوریه چون اگر سرعتش ۶۴ ثابت باشه واقعا می صرفه.
حالا اگه سرعت این مخابرانیه ۶۴ ثابت باشه با ماهی ۲۰ تومن نسبت همه ی سرویس های شاتل بیشتر می ارزه .
.
داشتم یه کلیپ میدیدم، تعجب کردم از بافر خیلی سریع! فکر کردم سرعت اینترنتم زیاد شده، گفتم یه تست بگیرم اما دیدم نه برعکس سرعتم نصف قبل شده! (سرویسم ۱۲۸ بود اما سرعت واقعیم تا ۱ مگ متغیر بود)
اینبار زمان پینگم با تمامی سرورها به زیر ۵۰ میلی ثانیه کاهش پیدا کرده بود!
داشتم یه کلیپ میدیدم، تعجب کردم از بافر خیلی سریع! فکر کردم سرعت اینترنتم زیاد شده، گفتم یه تست بگیرم اما دیدم نه برعکس سرعتم نصف قبل شده! (سرویسم ۱۲۸ بود اما سرعت واقعیم تا ۱ مگ متغیر بود)
اینبار زمان پینگم با تمامی سرورها به زیر ۵۰ میلی ثانیه کاهش پیدا کرده بود!
عزیز لینک عکس ماله اسپید تست هست چجوری فوتوشاپ کنه ؟؟ با سر این پینگ بحث ها داشته ایم ول کنتو چه طوري پينگت با اسپادنا 5 هست ؟ نكنه با فوتوشاپ دستكاري كردي ؟ دستور تريس ميذاري پينگت رو ببينيم . فكر كنم 4 تا پايين تر بياي ميشي خود ISP يا مخابرات !!!
تو دیگه قضیت فرق میکنهتا 50 ؟!! WTFFFFFFFFFF ?!
من اخرش کوچ میکنم کنار دکل اسپادانا یا فرار میکنم افغانستان ........
عزیز لینک عکس ماله اسپید تست هست چجوری فوتوشاپ کنه ؟؟ با سر این پینگ بحث ها داشته ایم ول کن![]()