S I G N A L
کاربر سایت
سلام
در ایران زمان تاخیر (زمان پینگ) بیشتر به تکنولوژی ای که یه کاربر با استفاده از اون به اینترنت متصل هست ربط داره.
به طور مثال توی تکنولوژی ADSL زمان پینگ داخل شبکه ی کاربر تا مخابرات معمولاً نسبتاً زیاد هست اما توی تکنولوژی های دیگه مثل وایرلس (وای - فای) زمان پینگ داخل شبکه ی کاربر تا مخابرات خیلی کمتر هست که همین موضوع در زمان پینگ کلی تاثیر مستقیم داره....
توی سیستم ADSL هرچه مشترک به مرکز مخابراتی(جایی که DSLAM ها نصب شدند) نزدیک تر باشه کیفیت ارتباط بهتری داره و زمان پینگش هم کمتر هست (زمان پینگ داخل شبکه تا مخابرات)...
نمیشه توی سیستم ADSL مشخص کرد که یه شرکت لزوماً زمان پینگ خوبی داره یا خیر! همه چیز نسبیه و به شرایط ارتباط مشترک بستگی داره.

خب من اگه وایرلس بگیرم پینگم برای بازی آنلاین بهتر میشه؟ یعنی کلا وایرلس واسه بازی آنلاین بهتره؟اگه آره لطفا بگید واسه کدوم شرکت وایرلسش بهتره و سرویس بهتری میدن و با قیمت مناسب تر.
با تشکر:d

به طور معمول با سرویس وایرلس زمان پینگ بهتری دارید و برای بازی آنلاین مناسب تر به نظر میرسه.خب من اگه وایرلس بگیرم پینگم برای بازی آنلاین بهتر میشه؟ یعنی کلا وایرلس واسه بازی آنلاین بهتره؟اگه آره لطفا بگید واسه کدوم شرکت وایرلسش بهتره و سرویس بهتری میدن و با قیمت مناسب تر.
با تشکر:d
به طور معمول با سرویس وایرلس زمان پینگ بهتری دارید و برای بازی آنلاین مناسب تر به نظر میرسه.
خیلی از شرکت هایی که ADSL ارائه میدند سرویس وایرلس هم دارند و میتونید باهاشون صحبت کنید و بگید هم که پینگ پایین احتیاج دارید.
من شرکت خاصی بلد نیستم معرفی کنم اما اگه تحقیق کردید و متوجه شدید شرکتی از IPM (پژوهشگاه دانش های بنیادی) پهنای باند گرفته ؛ به نظر بنده بهتر هست از این اونها سرویس بگیرید...
منم تو دلک گفتم ISP قبلی بوق پس و در کل بهش گفتم میره
:d ! این ISP که میگی اصلا پهنای باندش به شیراز رسیده ؟ تو تحقیق کن اگر آره من زیر سنگ هم شده باشه پیداش میکنم !
---------- نوشته در 12:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------
یارو زنگ زدم قرارداد رو فسخ کنم میگه باشه ولی هیچ جا پینگ منو ندارن !!!!منم تو دلک گفتم ISP قبلی بوق پس و در کل بهش گفتم میره
:d !
ببینم چه خاکی میتونم واسه پینگ بر سر کنم !
:dنه... استاندارد وایمکس اصلاً چیز دیگست....
وایمکس و وای فای هر دو از تکنولوژی های شبکه های بی سیم هستند. وایمکس جدید تر هست و برای شبکه های گسترده و شهری طراحی شده هر چند که وای-فای هم امروزه در محدوده های گسترده به کار گرفته میشه.میشه یه لطفی کنین یه اطلاعاتی در مورد این وایمکس بدید , من اصلا از سیستم و مکانیزم وایمکس سر در نمیارم .

ntopic::nospam::gunner::gunner:
ops: