بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یکی بیاد تمام مشکلات شاتل رو بگه تا چند تا از فن بوی های شاتل رو قانع کنم:d
فقط صبا مشکل داره یا همه مشکل دارند؟سرعت خیلی نوسان داره چیز پی ان هم درست کار نمی کنه
فیبر نوری تو سرعت تاثیر داره؟

آخرین ویرایش:
سلام
در ایران زمان تاخیر (زمان پینگ) بیشتر به تکنولوژی ای که یه کاربر با استفاده از اون به اینترنت متصل هست ربط داره.
به طور مثال توی تکنولوژی ADSL زمان پینگ داخل شبکه ی کاربر تا مخابرات معمولاً نسبتاً زیاد هست اما توی تکنولوژی های دیگه مثل وایرلس (وای - فای) زمان پینگ داخل شبکه ی کاربر تا مخابرات خیلی کمتر هست که همین موضوع در زمان پینگ کلی تاثیر مستقیم داره....

توی سیستم ADSL هرچه مشترک به مرکز مخابراتی(جایی که DSLAM ها نصب شدند) نزدیک تر باشه کیفیت ارتباط بهتری داره و زمان پینگش هم کمتر هست (زمان پینگ داخل شبکه تا مخابرات)...

نمیشه توی سیستم ADSL مشخص کرد که یه شرکت لزوماً زمان پینگ خوبی داره یا خیر! همه چیز نسبیه و به شرایط ارتباط مشترک بستگی داره.

خب من اگه وایرلس بگیرم پینگم برای بازی آنلاین بهتر میشه؟ یعنی کلا وایرلس واسه بازی آنلاین بهتره؟‌اگه آره لطفا بگید واسه کدوم شرکت وایرلسش بهتره و سرویس بهتری میدن و با قیمت مناسب تر.

با تشکر:d

اینم پینگ من ولی تو بازی لگِ :

مثل سگ دلم واسه این پینگ تنگ شده ! اگر یدونه از این هلیکوپتر های وایپر تو بازی بهم میدادن باهاش اون بیت رو سرشون خراب میکردم ! :|

---------- نوشته در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 AM ارسال شده بود ----------

خب من اگه وایرلس بگیرم پینگم برای بازی آنلاین بهتر میشه؟ یعنی کلا وایرلس واسه بازی آنلاین بهتره؟‌اگه آره لطفا بگید واسه کدوم شرکت وایرلسش بهتره و سرویس بهتری میدن و با قیمت مناسب تر.

بستگی داره از کجا میگیری ! این دوت اهر دو وایرلس بوده و ماله خودمم بوده :‌
740gmndobmijmp6utzf.png
که واقعا یادش بخیر :((

اینم از این آشغال جدید :

به طور معمول با سرویس وایرلس زمان پینگ بهتری دارید و برای بازی آنلاین مناسب تر به نظر میرسه.
خیلی از شرکت هایی که ADSL ارائه میدند سرویس وایرلس هم دارند و میتونید باهاشون صحبت کنید و بگید هم که پینگ پایین احتیاج دارید.
من شرکت خاصی بلد نیستم معرفی کنم اما اگه تحقیق کردید و متوجه شدید شرکتی از IPM (پژوهشگاه دانش های بنیادی) پهنای باند گرفته ؛ به نظر بنده بهتر هست از این اونها سرویس بگیرید...

به طور معمول با سرویس وایرلس زمان پینگ بهتری دارید و برای بازی آنلاین مناسب تر به نظر میرسه.
خیلی از شرکت هایی که ADSL ارائه میدند سرویس وایرلس هم دارند و میتونید باهاشون صحبت کنید و بگید هم که پینگ پایین احتیاج دارید.
من شرکت خاصی بلد نیستم معرفی کنم اما اگه تحقیق کردید و متوجه شدید شرکتی از IPM (پژوهشگاه دانش های بنیادی) پهنای باند گرفته ؛ به نظر بنده بهتر هست از این اونها سرویس بگیرید...

این ISP که میگی اصلا پهنای باندش به شیراز رسیده ؟ تو تحقیق کن اگر آره من زیر سنگ هم شده باشه پیداش میکنم !

---------- نوشته در 12:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------

یارو زنگ زدم قرارداد رو فسخ کنم میگه باشه ولی هیچ جا پینگ منو ندارن !!!! :blink: منم تو دلک گفتم ISP قبلی بوق پس و در کل بهش گفتم میره :>:d !‌

ببینم چه خاکی میتونم واسه پینگ بر سر کنم !

این ISP که میگی اصلا پهنای باندش به شیراز رسیده ؟ تو تحقیق کن اگر آره من زیر سنگ هم شده باشه پیداش میکنم !

---------- نوشته در 12:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------

یارو زنگ زدم قرارداد رو فسخ کنم میگه باشه ولی هیچ جا پینگ منو ندارن !!!! :blink: منم تو دلک گفتم ISP قبلی بوق پس و در کل بهش گفتم میره :>:d !‌

ببینم چه خاکی میتونم واسه پینگ بر سر کنم !

ISP نیست که!:d جایی هست که اولین بار ایران را به اینترنت متصل کرد ، به اسم سابق مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات.
اینترنت اکثر دانشگاه های کشور را همین جا تامین میکنه و کیفیت مناسبی هم داره اما بعضی شرکت ها هم ازش پهنای باند دارند که اینطور که ظاهراً مشخصه فقط در تهران هستند! البته این را من کامل مطمئن نیستم و باید بیشتر تحقیق کنم.

همین رسانه و .... همشون از همین جا پهنای دارند! ;):d

حمید چرا بن شد؟
آزادی بیان از نوع اسلامی!

الهی که این اینترنت رو قطع کنن راحت شم من! از اینترنت این مملکت بجز اعصاب داغان و به فحش کشیدن در و دیوار چیزی نصیب من یکی نشده! شماهارو نمیدونم! بخدا قطع بشه بهتره. راحت میشینیم!

درود ,

سرویس 512 ایرانسل , با 4.2.2.2 پینگ 730 می گیرم , با speedtest.net هم با کرج رو 77 هستش , ولی در بازی , پینگم از سرویس شاتل که با 4.2.2.2 رو 260 و speedtest.net هم رو 55 هست بهتره , با ایرانسل با خارجی ها 2 خط می گیرم ولی با شاتل امکان نداره لحظه ای 2 خط بشه , دقیقا جریان چیه ؟

نه... استاندارد وایمکس اصلاً چیز دیگست....

میشه یه لطفی کنین یه اطلاعاتی در مورد این وایمکس بدید , من اصلا از سیستم و مکانیزم وایمکس سر در نمیارم .

میشه یه لطفی کنین یه اطلاعاتی در مورد این وایمکس بدید , من اصلا از سیستم و مکانیزم وایمکس سر در نمیارم .
وایمکس و وای فای هر دو از تکنولوژی های شبکه های بی سیم هستند. وایمکس جدید تر هست و برای شبکه های گسترده و شهری طراحی شده هر چند که وای-فای هم امروزه در محدوده های گسترده به کار گرفته میشه.
از نظر استاندارد؛ استاندارد اصلی وای-فای ۸۰۲.۱۱ (به شکل کامل IEEE 802.11) هست و استاندارد اصلی وایمکس هم ۸۰۲.۱۶ هست اما در عمل استاندارد های توسعه یافته از اونها امروزه کاربرد داره.

وای فای بیشتر در باند ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز به کار گرفته میشه اما وایمکس در باند ۲ تا ۱۱ گیگاهرتز...

وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: قطعی VPN، ربطی به راه‌اندازی شبکه ملی ندارد و اساسا استفاده از *** خلاف قانون است.
بلههههههههههههههههههههه:groupwave::spam::ontopic::nospam::gunner::gunner::oops:

---------- نوشته در 08:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

فعلا ما رو بستنی در نظر گرفتید و دارید بهمون چوب فرو میکنید :biggrin1:
البته با عرض شرمندگی:">

نت من که امروز منو حسابی شرمنده کرد
گوگل و استیم واسپید تست و... بالانمیاد :d
اینم وضعیت پینگ

60715099964282762462.png

با پینگ تست که میخوام بااستانبول بگیرم نمیشه بقیه ی جاها هم بالای 350 :d
سرعت دانلود هم به شدت نوسان داره....
کسی میدونه چه خبره به منم بگه ؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن