چقدر نوسان داره ... 127 -183 . سیگنال چند میگیری ؟ CCQ چنده ؟ از کدوم شرکت ؟
فعالش کنم ؟ تاثیری داره تو انلاین بازی کردن ؟
سلام
دوستان شاتل را قطعش کردم میخام صبانت 2 مگ بگیرم به نظرتون این شرکت کارش خوبه؟فقط سرعت شبانه رایگانش واسم مهمه میخام مثل شاتل سود جو محدودیت شبانه نداشته باشه و سر تا سر ماه سرعت دانلودش ثابت باشه.دوستان لطف کنند و بنده را توجیح و راهنمایی بفرمایند
بی نهایت سپاسگزارم
آره هنوز Tune ش نکردم، ولی پینگش رو تونستم تست کنم دیدم پایینه ، از یکی از دوستام آدرس فرستنده رو گرفتم و تستی وصل شدم
سیگنالش رو باید زیر 75db بیارم، الان حدود 77 هست
CCQ رو هم باید بالای 90 برسونم که الان 75 و 90 متغیره،
بستگی داره،اگر برنامه های زیادی توی ویندوز همزمان فعال نباشن تاثیری نداره.
در ضمن باید IP یا پورت برنامه ای رو که می خوای بهش Priority بدی بدست بیاری، مثلا Ip سرور رو از توی Battlelog بدست بیاری.
جوابيه شركت رسانه در مورد بالا رفتن پينگ تايم....
مشترک گرامی با توجه به قطع شدن فیبر انتقال اینترنت در بخش جنوبی کشور (فیبر فجیره) در خلیج فارس ، و تمهیدات مخابرات در تقسیم بندی اینترنت پشتیبان کشوری مابین سرویس دهندگان دولتی و غیردولتی اینترنت ،افت کیفیت در سرویس دریافتی شما بسیار محسوس بوده و تا یک هفته نیز به دلیل انجام تعمیرات لینک فجیره به همین صورت خواهد بود.
پیشاپیش از درک و همکاری شما مشترک محترم سپاسگزاریم.
شبکه رسانه تهران
هر بلایی که سره نت میاد زرتی میگن خرابی فیبر نوری خلیج فارس یه چیزی یاد گرقتنجوابيه شركت رسانه در مورد بالا رفتن پينگ تايم....
مشترک گرامی با توجه به قطع شدن فیبر انتقال اینترنت در بخش جنوبی کشور (فیبر فجیره) در خلیج فارس ، و تمهیدات مخابرات در تقسیم بندی اینترنت پشتیبان کشوری مابین سرویس دهندگان دولتی و غیردولتی اینترنت ،افت کیفیت در سرویس دریافتی شما بسیار محسوس بوده و تا یک هفته نیز به دلیل انجام تعمیرات لینک فجیره به همین صورت خواهد بود.
پیشاپیش از درک و همکاری شما مشترک محترم سپاسگزاریم.
شبکه رسانه تهران

سیگنال ایده آل بین 55 تا 65 هست . سعی کن تو این محدوده بیاری اگر پینگ ثابت میخوای . کی کامل تنطیم میکنی ؟
عجب یعنی ترافیک بقیه جاهارو انداختن رو لینک ما ؟
هر بلایی که سره نت میاد زرتی میگن خرابی فیبر نوری خلیج فارس یه چیزی یاد گرقتن![]()
با این فاصله ای که از دکل دارم شدنی نیست، نهایتش بتونم برسونم به 70
هر وقت هوا خوب بشه و بتونم برم بالا تنظیمش می کنم ، صبح که زیر برف و تگرگ یخ زدم نتونستم درست تنظیم کنم.
یا اینکارو کردن یا ترافیک شما رو دارن کلا از یه مسیر جایگزین هدایت می کنن.
این آقای مدیر زیر ساخت که می گفت مشکلی نیست، پس داستان این فیبر فجیره از کجا دراومده؟ حرف کیو باید باور کرد؟؟ اینهمه قطعی و اختلا بهرحال بی دلیل نبوده این چند وقت.
ای خدا حقارت و بدبختی و ظلم و ستم تا کی ؟تو ...لاگ به نفر از ترکیه پیدا کردم
ازش هر چی بگی پرسیدم : اینترنت سرعتش چطوریه محدودیت داره ؟کیفیت چطوره ؟پینگش چطوره ؟ قیمت چطوره ؟
خلاصه :یارو اینترنت 8 مگابیت داشت با محدودیت 15 گیگ در ماه حالا این محدودیت یعنی چی ؟ یعنی اینکه تا 15 گیگ با سرعت 900 تا 1000 کیلوبایت دانلود میکنه و بعد از اون اتفاقی نمیافته و فقط سرعت میاد رو 200 300 کیلوبایت ! گفتم مشکلی هم پیش اومد گفتش نه فقط پارسال یه دوبار یه دوتا مشکل کوچیک پیش اومد اونم سریع حل کردن ! حالا فیمت چطوره ؟با 35 دلار در ماه (دلار)همچین اینترنتی داشت !پینگ تایمش گفتش با اروپا حوبه و رو 90 هست پایین تر هم میاد و بعضی وقتا تا 100 میره !
نکته اصلی (WTF !) گفتش که سانسور هم نیست !شیلترینگ نداره کلا ! و گفتشم که ایران دیگه شورشو در آورده با این کاراش دیگه خیلی مملکتو اسلامی کرده و اینا اسلام درستش مثل اینجاست که هر کی دلش خواست یا علی هر کی نخواست یا او ! در مورد *****ینگو اینا منظورش بود ...
حالا آیا من باید هنوز هر روز صبح رو با یک ساندیس شروع کنم و بگم جانم فدای فلان و این است حق ما ؟
حالا درک میکنم چرا ملت این همه جرات دارن دست به کارهای اهم اهم میزنن و پای آخر و عاقبتش (Execution) هم هستن ! ما هم اگر این وضع اینطور باشه از فردا نتو میزارم کنار میرم فاز کارای بد ! یکی به گوش مسئولین برسونه ...
راستی اختلالات طرف سر چند دقیق حل شده ولی اینجا کل ایران دچار اختلالات شده و هیچکس هم جوابگو نیست ! مملکته داریم ؟
اگر هم اکنون این پست رو میخونید و جنبشو دارید لایک و اگر ندارید و همینطور که پستو میخوندید ساندیس پرید تو حلقتون و داشتین خفه میشدین این دکمه ریپورت همین پایینه تا نمردین بزنینش خودتونو خلاص کنید !