بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

4 سال پیش در پاکستان!!!!

•اينترنت 512 كيلوبيت نامحدود همراه با نصب رايگان، هر ماه 1199 روپيه ( معادل حدودا 17 هزار تومان )
•اينترنت يك مگابيت نامحدود همراه با نصب رايگان، هر ماه 1999 روپيه ( معادل حدودا 28 هزار تومان)
•اينترنت دومگابيت نامحدود همراه با نصب رايگان، هر ماه 4999 روپيه ( معادل حدودا 72 هزار تومان )

......
پاکستان اینترنتش رو از ایران میگیره!
اونوقت احمق های ........ به قیمت خون پدر نامعلومشون به ما میفروشن.

•اينترنت 512 كيلوبيت نامحدود همراه با نصب رايگان، هر ماه 1199 روپيه ( معادل حدودا 17 هزار تومان )
•اينترنت يك مگابيت نامحدود همراه با نصب رايگان، هر ماه 1999 روپيه ( معادل حدودا 28 هزار تومان)
•اينترنت دومگابيت نامحدود همراه با نصب رايگان، هر ماه 4999 روپيه ( معادل حدودا 72 هزار تومان )

......
پاکستان اینترنتش رو از ایران میگیره!
اونوقت احمق های ........ به قیمت خون پدر نامعلومشون به ما میفروشن.
الان سرعتشون چقدره؟:-o
دوستان باید یه فیلم از اینترنت ایران بسازیم بعد آنوقت است که
همه ی آدم های معروف آنجلینا جولی ، برد پیت ، ...
زلزله زده ها رو ول میکنن میان تو کشور ما صدتا isp باز میکنن!=))

جالبه ، من اینترنت ـم بهتر از همیشه هست ... :-/:d
23580401007112037461.jpg

هزينه اوليش كه خيلي زور داره..من 330 تومن هزينه كردم..اخرش يه 256 ابكي رو سيستم به من تحويل دادن...
فقط اينو بگم رسانه دقيقا همون سرعتي كه ميخري تو دانلود داري ...256 گلد بگيري فيكس 34 تكون نميخوره...بخواد بهت حال بده شبا بياد رو 40:d
1666193546.png

ولي اگه سرعت قابل قبول ميخواي 512 گلد خوبه كه فكر كنم روي 80 تا دانلود داره...

پینگو بچسب !‌سرعت رو وللش !‌ :d

همونطور که حمیدجان گفتش پینگو بجسب، سرعت بالای دانلود فوقش موقع آپدیت بازی یا دانلود درایورا بدرد بخوره، چیزای دیگه رو که میزارم شبانه دانلود بشه ، سرعتشم زیاد مهم نیست چون شبا خواهی نخواهی سرعت رو محدود می کنن.

پیشگامان کویر یزد به طرز مشکوکی داره توی همه شهر ها نمایندگی میزنه! با توجه به خبر هایی که میگه پیشگامان برای اولین بار خودش به تنهایی میخواد پهنای باند وارد کنه و طبق گفته خودشون میخوان اینترنت ایران رو متحول کنن! امیدوارم بترکونن!

من بعید می دونم بتونن پهنای باند رو خودشون وارد کنن، پهنای باند و بحث مانیتورینگش یه مقوله ی امنیتی هست و به این راحتیها اجازه نمی دن دست کسی بیفته، مگر اینکه پیشگامان هم ملزم بشه همون تجهیزات جاسوسی و مانیتورینگ رو روی سرور هاش نصب کنه که اونم هزینه ی زیادی داره و بعیده که بتونه از پسش بربیاد،.

قرار نیست پیشگامان پهنای باند وارد کنه . اگر روزی این اتفاق بیفته که دیگه اینترنت 128 رو نمیدن 30 تومن . میشه 5تومن .

پیشگامان فقط قرار هست بخش عمده ای از پهنای باند پروژه EPEG رو ارائه کنه(از زیرساخت بخره) و تقسیم کنه به قول معروف :d

به سلامتی بلاخره مشکل تایم اوت جنوب کشور هم حل شد اونموفع تایم اوت داشت پینگ 210 بود الان تایم اوت نداره پینگ 310 اه :| البته یه مشکل دیگه هم پیش اومده که اگه یکم دفت کنین متوجه میشین البته اگه بشه بهش گفت مشکل بیشتر رحمته :d

من بعید می دونم بتونن پهنای باند رو خودشون وارد کنن، پهنای باند و بحث مانیتورینگش یه مقوله ی امنیتی هست و به این راحتیها اجازه نمی دن دست کسی بیفته، مگر اینکه پیشگامان هم ملزم بشه همون تجهیزات جاسوسی و مانیتورینگ رو روی سرور هاش نصب کنه که اونم هزینه ی زیادی داره و بعیده که بتونه از پسش بربیاد،.
اینکار که راحته! لازم هم نیست تجهیزاتی براش بخرن! اول لینکشونو از دم و دستگاه های زیر ساخت عبور میدن بعد پخش میکنن! که باز هم قیمت اینرتنت حداقل یک سوم براشون در میاد!

قرار نیست پیشگامان پهنای باند وارد کنه . اگر روزی این اتفاق بیفته که دیگه اینترنت 128 رو نمیدن 30 تومن . میشه 5تومن .

پیشگامان فقط قرار هست بخش عمده ای از پهنای باند پروژه EPEG رو ارائه کنه(از زیرساخت بخره) و تقسیم کنه به قول معروف :d

نه سهراب برای اینکار که اینهمه لازم نبود توی بوق و کرنا کنن که! چون در حالت عادی هم باید از همون زیر ساخت میگرفتن! خبرشو هم اینجا گذاشته بودم که میخوان از جنوب کشور یه کابل مخصوص برای خودشون اوکی کنن!

....
پ.ن: امروز مخابرات بودم پارس آنلاین و پیشگامان کلی تجهیزات آورده بودن برای نصب. یکی از مهندسین پیشگامان گفت میخواییم بترکونیم! :دی

به سلامتی بلاخره مشکل تایم اوت جنوب کشور هم حل شد اونموفع تایم اوت داشت پینگ 210 بود الان تایم اوت نداره پینگ 310 اه :| البته یه مشکل دیگه هم پیش اومده که اگه یکم دفت کنین متوجه میشین البته اگه بشه بهش گفت مشکل بیشتر رحمته :d

شما به نمایندگی از کی حرف میزنی !؟

r31csk8xinaecy794wh.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or