بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم شبا سرعت دانلودم خیلی میاد پایین ... ولی وقتی تست میگیرم با بالای 200 دانلود میکنه( تو status میزنه ) اما با idm حداکثر با 6kb/s چرا !؟!؟ میگم این isp ها میتونن جلوی دانلود با برنامه های دانلودی رو بگیرن ؟؟؟ چون تو دانشگامون اینجورییه.

اینترنت من شبا ساعت 12 به بعد خیلی کند میشه و از چن تا روتر داخلی اضافی عبور می کنه تا به روتر مخابرات برسه، نمی دونم این چه مدلش هست ولی شاید پهنای باند ما رو جای دیگه ای مصرف می کنن،

61196395990001531825.jpg

تا حالا 10 12 دفه هم بهشون زنگ زدم ، حتی یه نفر از بخش پشتیبانی جواب درست نداده و نگفته چرا این کار رو می کنن، به مدیریت هم ایمیل زدم، بعدش باهام تماس گرفتن گفتن ساعت 12 شب که نمی تونیم بیایم خونتون، از دست ما کاری برنمیاد! ینی ساعت 12 شب هر کی توی ISP هست داره سوت می زنه و نمی فهمه که داره چه اتفاقی میفته که میخوان بیان خونه ی ما چک کنن!!!
فرشید جون حودتو خلاص کن و وایرلس بگیر این چیزی رو هم نداره در ضمن تو این تریسی که گرفتی از 2 میلی ثانیه پینگت شروع میشه . با داخل میشه 25 میلی ثانیه و با اروپا لول . :d از رسانه بگیر !

فرشید جون حودتو خلاص کن و وایرلس بگیر این چیزی رو هم نداره در ضمن تو این تریسی که گرفتی از 2 میلی ثانیه پینگت شروع میشه . با داخل میشه 25 میلی ثانیه و با اروپا لول . :d از رسانه بگیر !

همین الان باهاشون تماس گرفتم، قرار شد بیان برای نصب تجهیزات،امیدوارم مشکلم حل بشه.

همین الان باهاشون تماس گرفتم، قرار شد بیان برای نصب تجهیزات،امیدوارم مشکلم حل بشه.
هزينه اوليش كه خيلي زور داره..من 330 تومن هزينه كردم..اخرش يه 256 ابكي رو سيستم به من تحويل دادن...
فقط اينو بگم رسانه دقيقا همون سرعتي كه ميخري تو دانلود داري ...256 گلد بگيري فيكس 34 تكون نميخوره...بخواد بهت حال بده شبا بياد رو 40:d
1666193546.png

ولي اگه سرعت قابل قبول ميخواي 512 گلد خوبه كه فكر كنم روي 80 تا دانلود داره...

آخرین ویرایش:
دوستان یکی از دوستای من از شهراد سرعت 2 مگ گرفته با ترافیک 3 گیگ
از 2 تا 8صبح هم مثل اینکه دانلود رایگان هستش
قیمتشم ماهیانه 20900
میگه سرعت دانلودم گاهی به 900 kbs میرسه حداقل هم 500 تا 600 kbs
حالا میخوام بدونم امار ارقام این دوستمون درسته؟کسی استفاده کرده؟
اصلا نظر کلیتون راجع به شهراد چیه؟

هزينه اوليش كه خيلي زور داره..من 330 تومن هزينه كردم..اخرش يه 256 ابكي رو سيستم به من تحويل دادن...
فقط اينو بگم رسانه دقيقا همون سرعتي كه ميخري تو دانلود داري ...256 گلد بگيري فيكس 34 تكون نميخوره...بخواد بهت حال بده شبا بياد رو 40:d
1666193546.png

ولي اگه سرعت قابل قبول ميخواي 512 گلد خوبه كه فكر كنم روي 80 تا دانلود داره...

پینگو بچسب !‌سرعت رو وللش !‌ :d

پیشگامان کویر یزد به طرز مشکوکی داره توی همه شهر ها نمایندگی میزنه! با توجه به خبر هایی که میگه پیشگامان برای اولین بار خودش به تنهایی میخواد پهنای باند وارد کنه و طبق گفته خودشون میخوان اینترنت ایران رو متحول کنن! امیدوارم بترکونن!

پیشگامان کویر یزد به طرز مشکوکی داره توی همه شهر ها نمایندگی میزنه! با توجه به خبر هایی که میگه پیشگامان برای اولین بار خودش به تنهایی میخواد پهنای باند وارد کنه و طبق گفته خودشون میخوان اینترنت ایران رو متحول کنن! امیدوارم بترکونن!

آشغالن ! آشغال !
خاک بر سرشون کنن ! تا 2 3 هفته پیش سرویساشون عالی بود اما الان لیمیت دادن به سرعتا گند زدن به همه چیز !
همین الان هم باهاشون دعوام شد سر سرعتای شب ! صبحا با سرویس 1 مگ تا 200 رو میکشم اما شبا میره زیره 70 !! ثابت هم نمیشه ! بالا پایین میشه !
در کل آشغال شدن یه 2 3 هفته اس ! من که اگه مشکلم حل نشد عوضش میکنم !
این مشکل شبا رو همه دارین ؟! یا تعدادی محدود هستن که مشکل دانلود رایگان دارن ؟!

آشغالن ! آشغال !
خاک بر سرشون کنن ! تا 2 3 هفته پیش سرویساشون عالی بود اما الان لیمیت دادن به سرعتا گند زدن به همه چیز !
همین الان هم باهاشون دعوام شد سر سرعتای شب ! صبحا با سرویس 1 مگ تا 200 رو میکشم اما شبا میره زیره 70 !! ثابت هم نمیشه ! بالا پایین میشه !
در کل آشغال شدن یه 2 3 هفته اس ! من که اگه مشکلم حل نشد عوضش میکنم !
این مشکل شبا رو همه دارین ؟! یا تعدادی محدود هستن که مشکل دانلود رایگان دارن ؟!

حق شما سرعت 128 کیلوبایت دانلود هست! حالا بهتون 200 میده! شبها هم اگر سرعت شما تا 16 کیلو هم کم بشه حق اعتراض ندارین چون سرویس اشتراکی گرفتین نه اختصاصی! بعدشم میگین که با 60 تا دانلود میکنید که خیلی خوبه! از چی ناراحتین؟
بعدشم من گفتم بعد از اینکه پروژه وارد کردن پهنای باندشون تموم شد منتظر انقلاب اینرتنتی ایران باشین نه الان که مثل همه ی شرکت ها از زیر ساخت میگرن!

حق شما سرعت 128 کیلوبایت دانلود هست! حالا بهتون 200 میده! شبها هم اگر سرعت شما تا 16 کیلو هم کم بشه حق اعتراض ندارین چون سرویس اشتراکی گرفتین نه اختصاصی! بعدشم میگین که با 60 تا دانلود میکنید که خیلی خوبه! از چی ناراحتین؟
بعدشم من گفتم بعد از اینکه پروژه وارد کردن پهنای باندشون تموم شد منتظر انقلاب اینرتنتی ایران باشین نه الان که مثل همه ی شرکت ها از زیر ساخت میگرن!

آخه این چه حرفیه ؟! من تا یه دو هفته پیش خیلی راحت بودم ! اما تا افتاد توی همین قضایای پهنای باند و اینا کارشون عوض شد !
پینگشون که داغونه توی بازیها ! سرعتشون هم اصلا ثابت نیست ! مشکل من اینه !
صبح ها بین 130 تا 200 متغیره و شبا هم از 20 تا 70 متغیر !! مشکل اصلی من اینه که حلش نمیکنن !

ادعای بلومبرگ: دانمارک واسطه انتقال فناوری پیشرفته آی تی از اسرائیل به ایران

202595_968.jpg
بلومبرگ مدعی شد ایران توانسته است از یک شرکت اسرائیی و با واسطه دانمارک به فناوری های پیشرفته ای در زمینه آی تی، دست یابد.

به گزارش عصر ایران، سایت اقتصادی بلومبرگ آمریکا اعلام کرد: این فناوری در زمینه نفود در اینترنت کاربرد دارد.

به نوشته روزنامه "یدیعوت آحارونت" چاپ تل آویو، یک شرکت اسرائیلی در دو سال گذشته دستگاه های پیشرفته ای را در اختیار توزیع کننده خود در دانمارک قرار داده است. هنگام رسیدن این محموله ها، مهندسان آنها را از یکدیگر جدا کرده و به فرد ایرانی به نام حسین ارسال کردند. حسین کارشناس فناوری اطلاعات و خوش اخلاق است که انگلیسی را به خوبی صحبت می کند.

در این گزارش، جزئیات بیشتری درباره "حسین" منتشر نشده و معلوم نیست آیا این شرکت اسرائیلی از قبل می دانسته که کالاهایش در اختیار ایران قرار می گیرد یا خیر.

با استفاده از این فناوری می توان وارد پیام های پست الکترونیک (ایمیل) شد یا اینکه شماری از کاربران را از استفاده از اینترنت منع کرد.
برپایه این گزارش، شرکت اسرائیلی الوت (Allot Communications) از طریق شرکت دانمارکی رانتکس (Rantex)، فناوری پیشرفته ارتباطی را در اختیار ایران قرار داده است.

شرکت دانمارکی در ارسال محموله های این فناوری به ایران، هر آنچه را که نشان دهد این کالا از طرف اسرائیل بوده، حذف و این محموله ها را از طریق بازرگانی به نام حسین به ایران ارسال کرده است.

در این ارتباط، شرکت الوت اسرائیل با صدور بیانیه ای اعلام کرد هیچ معامله ای را با ایران انجام نداده و این اقدام شرکت دانمارکی، نقض توافقنامه دوجانبه بوده است.

سه نفر از کارمندان سابق شرکت اسرائیلی نیز گفته اند این شرکت می دانست که محموله های ارسالی به دانمارک در نهایت در اختیار ایران قرار می گیرد.

این کارمندان اضافه کردند: شرکت الوت اسرائیل به شرکت دانمارکی، دستگاه هایی به نام نت اینفورس (NetEnforcer) فروخته است که در فرایندی به نام " Deep Packet Inspection " استفاده می شود.

این دستگاه ها به ارائه کنندگان اینترنت این امکان را می دهد تا انواع فایل های ارسالی از طریق شبکه اینترنت را شناسایی کنند.
مقامات گمرک و دستگاه امنیتی اسرائیل هم در این باره گفتند که آنها نمی دانستند محموله های ارسالی به دانمارک در نهایت به ایران می رسند.

---------- نوشته در 12:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 PM ارسال شده بود ----------

آخه این چه حرفیه ؟! من تا یه دو هفته پیش خیلی راحت بودم ! اما تا افتاد توی همین قضایای پهنای باند و اینا کارشون عوض شد !
پینگشون که داغونه توی بازیها ! سرعتشون هم اصلا ثابت نیست ! مشکل من اینه !
صبح ها بین 130 تا 200 متغیره و شبا هم از 20 تا 70 متغیر !! مشکل اصلی من اینه که حلش نمیکنن !

پینگ من رو قبلا (دو هفته پیش) دیده بودین؟ 103 تا 110 میلی! سرعت دالنود فیکس 200 کیلو! اما الان پینگ از 220 تا 450 متغییر هست و سرعت 70 تا 130 کیلو! مشکل سراسری هست تقریبا.

این سرعت اینترنت من با سرور تهران و لندن سرویسم 512 eco شاتله به نظر خودم خیلی شانس اوردم که از شاتل اینو گرفتم نمیدونم انگار دارن 2mg به من میدن 3ماه 42 تومن طبیعیه؟ یا همه ی 512 ها با این سرعت دانلود میکنند؟
1666278899.png
1666284810.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or