بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی که به پینگ اهمیت میدن فقط وایرلس بگیرن ! :

tzyhpeb4hte0icnzkam.png

سلامی مجدد!
دیشب کلا غرب کشور دچار مشکلات گسترده اینترنت. سرویس های ارتباط داده ها ، ماکسنت، عصر ارتباطات ، وایمکس مبین نت (فقط اینهارو خبر دارم) برای ساعاتی کاملا همه قطع بودن!
از اواخر دیشب که کم کم و باکلی نوسان و قطعی وصل شدن پینگ تایم در بهترین شرایط دور و بر 500 هست!

دوستانی که به پینگ اهمیت میدن فقط وایرلس بگیرن ! :

tzyhpeb4hte0icnzkam.png
پینگ شما که توی این عکس اصلا خوب نیست،حالا از کجا گرفتی سرویس رو؟

بلاخره ما هم از دست این شاتل آشغال راحت شدیم و الان دیدبان نت داریم. به نسبت شاتل واقعا خوبه

1662471761.png

کجاش خوبه دوست عزیز؟ پینگت با خود تهران که همه 20 و 30 می گیرن 100 شده! چجوری می گی خوبه؟؟

به نام *****ینگ ر...دن به بیت به بیت اینترنت رفت :‌
757150decbd8.png

IP ها رو نگاه کن برو جلو !‌ تا 7می که ماله زیرساخت های داخلی هست !‌بعدشم میره میخوره تو *****ینگ ! بعدشم میره خارج از کشور ! )x:|بازم به روسیه :‌

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان اقا من از این داتک خراب شده میگرم در یکه ما 20 روز خرابی داشت نت 512 شیره 1به4 نا محدود 146.500 بگیم 147 تمان دانلود 65k من کارم با نت دانلود فیلم بازی به نظر شما از کجا نت بگیرم؟ از این خراب شده داتک گرون باز بهتر باشه؟ خستم کرده ماهی 147 دانلود 65k ?:( تهران هستم .نت برای گم خوبه اما دانلود خراب .

پینگ شما که توی این عکس اصلا خوب نیست،حالا از کجا گرفتی سرویس رو؟
وضعیت ADSL منو ببینید چی میگید پس‌ !!
این بهترین نتی هست که میتونم تو شهرمون بگیرم !‌ از فراهوش دنا میگیرم که نمایندگی داتک رو تو استان فارس داره ! و با همین اسم فراهوش دنا هم سرویس هاش رو ارائه میده !‌

1662764668.png

وضعیت ADSL منو ببینید چی میگید پس‌ !!
این بهترین نتی هست که میتونم تو شهرمون بگیرم !‌ از فراهوش دنا میگیرم که نمایندگی داتک رو تو استان فارس داره ! و با همین اسم فراهوش دنا هم سرویس هاش رو ارائه میده !‌

1662764668.png
پارس آنلاین جدیدا پینگش وب شده اگه وایرلس همیار هم هست بگیر !

دوستان TTL من حدوده 250 هست ! در صورتی که قبلا بین 40 تا 50 بود , تو سرعت تاثیر میذاره ؟

هر چی بیشتر بهتر مسیر کوتاه تری رو میگذرنه !‌آخه این عدد رو از 255 کم میکنی باقیمانده میشه تعداد IP ها یا مسیر هایی که گذشته !‌

آخرین ویرایش:
هر چی بیشتر بهتر مسیر کوتاه تری رو میگذرنه !‌آخه این ععد رو از 250 کم میکنی باقیمانده میشه تعداد IP ها یا مسیر هایی که گذشته !‌

حمید جان محدوده ش 255 هست(یعنی همون 2 به توان 8 چون 8 بیتی باینری هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or