بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دیروز رفتیم واسه یکی از دوستان از پارس نت بگیریم. طرف گقت خط شما PCM هست باید به مخابرات نامه بزنیم بیان عوضش کنن . یه 4 -5 روزی بیشتر طول میکشه تا نصب کنیم. جریان چیه ؟ PCM دیگه چه ؟ مخابرات چیکار میخاد بکنه که 5 روز طول میکشه ؟؟؟؟
ممنون میشم توضیح بدین !! :d

الان چیزترشکن حسابی هست ؟؟؟ ساکس گرفتم سرعت خیلی ری.. بود

در حال حاضر بهترینش همون Socks هست، بقیه ی روشها پورتاشون مسدود یا کند شده
البته همین پروتکل هم باید تنظیم شده باشه وگرنه باز خوب کار نمی کنه.

دیروز رفتیم واسه یکی از دوستان از پارس نت بگیریم. طرف گقت خط شما PCM هست باید به مخابرات نامه بزنیم بیان عوضش کنن . یه 4 -5 روزی بیشتر طول میکشه تا نصب کنیم. جریان چیه ؟ PCM دیگه چه ؟ مخابرات چیکار میخاد بکنه که 5 روز طول میکشه ؟؟؟؟
ممنون میشم توضیح بدین !! :d

PCM یعنی اینکه خط تلفن شما رو بصورت اشتراکی با چن تا خط تلفن دیگه ترکیب کردن و دارن از روی یه کابل مسی بصورت دیجیتال عبور می دن و بنابراین نمیشه روش تجهیزات DSL نصب کرد،
این کار رو جاهایی که تراکم خط و کمبود کابل باشه می کنن که مشتریهای بیشتری رو سرویس بدن، روی هر خط تا 10 تا خط دیجیتالی مجازی با PCM میشه ایجاد کرد.

1665153814.png

به پایان اینترنت ذغالی شاتل خوش آمدید (حیف شاتل(منظورم سفینست) که اسمش رو خراب کردن )

اینترنت 1 مگ من رو به زور 128 تغییر دادن
و الان
u3
bf3
bo
mw3
نمیشه بازی کرد , خواهشا دیگه کسی اگه میخواد آنلان بازی کنه با این شرکت دزد قرار داد نبنده

دارم فکر میکنم از کدوم isp نت بگیرم

امروز زنگ میزنم میگم آقا نمیشه لایو بازی کرد , میگه مگه مشکل ما هست که نمیتونی لایو بازی کنی , گفتم نه مشکل عمه رئیستون هست

IP هشتمی تریس خودتو با IP نهمی من مقایسه کن جفتش ماله *****ینگه و یه کم تفاوت دارن !‌ ماله من عادیه ماله تو پاکت لاست داره و پینگش از من بیشتره (پکیده ) !‌یه کم صبر درست میشه ماله منم مثل تو میشد بعضی وقتا !‌

اینترنت من شبا ساعت 12 به بعد خیلی کند میشه و از چن تا روتر داخلی اضافی عبور می کنه تا به روتر مخابرات برسه، نمی دونم این چه مدلش هست ولی شاید پهنای باند ما رو جای دیگه ای مصرف می کنن،

61196395990001531825.jpg

تا حالا 10 12 دفه هم بهشون زنگ زدم ، حتی یه نفر از بخش پشتیبانی جواب درست نداده و نگفته چرا این کار رو می کنن، به مدیریت هم ایمیل زدم، بعدش باهام تماس گرفتن گفتن ساعت 12 شب که نمی تونیم بیایم خونتون، از دست ما کاری برنمیاد! ینی ساعت 12 شب هر کی توی ISP هست داره سوت می زنه و نمی فهمه که داره چه اتفاقی میفته که میخوان بیان خونه ی ما چک کنن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or