بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سال 1404 (همون سالی که ایران کشور اول منطقه میشه :-& )
محمد خسروی (یا هر خ**ر دیگه) : پهنای باند بین الملل به 10.000 گیگ رسید! هرچقدر نیاز دارین براورده میکنیم! البته هر یک مگ پهنای باند 350 هزار تومان و محدودیت 128 برای کاربران شیطان صفت خانگی!

...............

پینگ: 103 تا 109
امروز رفتم از خود شرکت زدم 95 تا 99 بود!

attachment.php

تمام حرفایی که زدی [2]

برو با این پینگت مثل آدم بازی کن ! پینگ من درسته 20 تا از تو بیشتره ! ولی یه اختلالاتی توشه که تو باز یبعضی وقتا دیلی هم میره در حد فضا ! مثلا در یک لحظه ! به شخصه به 870 MCS یه تیر تو صورت یارو خالی کردم تا Health من رو نکرد 5 درصد نمرد ! حالا با چی چی ؟ با P90 فکر کنم 25 30 تا تیرشو روم خالی کرد ! این دیلی مساوی هست با 500 میلی ثانیه آخه موقعیت طوری بود که طول کشید منو پیدا کنه وبزنه :| معلوم نیست چه خبره !

سلام

شرایطش رو یادت هست؟‌ من نامحدود 128 از داتک دارم که سه ماهش باتخفیف میشه حدود هشتاد تومن؛ اینا چیز بهتری دارن؟
راستی فک میکنی با D-Link 2520U سازگار باشن؟

ممنون.
مودم خوبی داری ! من 2540 رو داشتم فقط 4 پورته بود ! مودم خوبی هست ! >:d<

دوستان سرعت دانلود من خوبه ولی پینگش اذیت می کنه.در طول روز با سرعتی بین 450KB تا 570/580KBو در اوقات رایگان با 250KB تا 300KB دانلود می کنم.اصلا هم تا حالا قعطی اینترنت نداشتم ولی پینگم با سرور لندن بین 300 تا 370.برای انلاین اذیت می کنه.چه کنم؟؟موندم؟

سلام:d
اینم بهترین پینگی هست که در طول این چندسالی هست که نت داشتم :d
ماشالله به این isp
a52dbdb51e5c.jpg
الان فقط بایه یه سیستم توپ داشته باشی و نبرد 3:d

دوستان سرعت دانلود من خوبه ولی پینگش اذیت می کنه.در طول روز با سرعتی بین 450KB تا 570/580KBو در اوقات رایگان با 250KB تا 300KB دانلود می کنم.اصلا هم تا حالا قعطی اینترنت نداشتم ولی پینگم با سرور لندن بین 300 تا 370.برای انلاین اذیت می کنه.چه کنم؟؟موندم؟

سلام
دوست گرامی از کدوم شرکت سرویس میگیری؟

دوستان این اینترنت وایرلس شرایط اب و هوایی تاثیری تو کیفیت داره............مثلا بارون یا برف ؟تو تهران کسی اینترنت وایرلس خوب سراغ داره به غیر از رسانه؟

دوستان این اینترنت وایرلس شرایط اب و هوایی تاثیری تو کیفیت داره............مثلا بارون یا برف ؟تو تهران کسی اینترنت وایرلس خوب سراغ داره به غیر از رسانه؟

قطعا داره مخصوصا برای انتن هایی که POINT2POINT باشه مثل پارابولیک . جابجایی انتن مثلا توسط باد که معمولا توی تهران رخ میده بزرگترین مشکل هست که اگر بهترین میله و بهترین پیچ-مهره هم بهش خورده باشه با این حال تکون میخوره و باعث تغییر سیگنال و CCQ میشه که مجموع این فرایند موجب افت کیفیت و اتصال خواهد شد تا زمانی که وضعیت انتن و هوا دوباره به صورت قبل برگرده . برای شرکت های وایرلس هم روز های بارونی و بادی روز هایی هست که تا 2-3 روز بعدش فقط پشتیبانی باید بره سرویس هارو دوباره در مناطقی recovery بکنه و کلی سرشون شلوغ میشه

از دیروز بعد از ظهر تا حالا پینگم اومده رو 400 تکون هم نمیورخ.به جز 1 مورد که یهو اومد رو 150 و یک دقیقه ثابت بود دوباره شد 400.
زنگ زدم isp میگه مشکل کمبود پهنای باند هست و از مخابرات درخواست پهنای باند کردیم فعلا پهنای باند ندارن و گفتن تا یک ماه دیگه حل میشه!!!
:-o

ukih21sez6ajqyj1mp2e.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or