بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
من از عصر تلکام سرویس میگیرم الان 1 ماهی میشه که سرعتم 1/4 سرعت قبلم شده کسی نمیدونه برا چیه؟
عوض منم از کی سرویس بگیرم که سرعت دانلودش زیاد باشه مال من قبلا 233 بود الان شده 60 (هر دو کیلوبایت بر ثانیه)

سلام
من از عصر تلکام سرویس میگیرم الان 1 ماهی میشه که سرعتم 1/4 سرعت قبلم شده کسی نمیدونه برا چیه؟
عوض منم از کی سرویس بگیرم که سرعت دانلودش زیاد باشه مال من قبلا 233 بود الان شده 60 (هر دو کیلوبایت بر ثانیه)

منم 4 سالي هست عصر تلكام دارم...(از 25 ماه ديگه ندارم:d...جمع اوري ميكنم به همين دليلي كه شما اشاره كردي;))
..براي همه سرويسا شون اين كارو كردن...220 دانلود ميكردم دو هفته هست شده 110...هر چيم بهشون بگي ميگن 512 كه نبايد 220 يا 100 باشه همينم زيادتونه...براي همين سرويسمو جمع كردم...ملتو خر فرض كردن..تا مشتري پيدا ميكنن گند ميزنن به كيفيت...چون سرعت بالا تنها مزيتشون بود كه اونم ديگه ندارند..پينگشونم كه بدرد نميخورد....فردا پس فردا كه زنگ بزنن تو رو خدا سرويسو تمديد كن ..مي دونم چجوري از خجالتشون درآم(:boxing:اين منم ...:surrender:اينم حاج خانوم تو عصر تلكام)

آقا پینگ 110 ما شده این : :crying1::crying:

---------- نوشته در 09:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 AM ارسال شده بود ----------

اخبار جدیدی در حوضه فناوری و اطلاعات ندارین ؟ چرا وضعیت اینترنت اینقدر اسف بار شده ؟ به خاطر اینترنت ملی که نیست ؟

منم 4 سالي هست عصر تلكام دارم...(از 25 ماه ديگه ندارم:d...جمع اوري ميكنم به همين دليلي كه شما اشاره كردي;))
..براي همه سرويسا شون اين كارو كردن...220 دانلود ميكردم دو هفته هست شده 110...هر چيم بهشون بگي ميگن 512 كه نبايد 220 يا 100 باشه همينم زيادتونه...براي همين سرويسمو جمع كردم...ملتو خر فرض كردن..تا مشتري پيدا ميكنن گند ميزنن به كيفيت...چون سرعت بالا تنها مزيتشون بود كه اونم ديگه ندارند..پينگشونم كه بدرد نميخورد....فردا پس فردا كه زنگ بزنن تو رو خدا سرويسو تمديد كن ..مي دونم چجوري از خجالتشون درآم(:boxing:اين منم ...:surrender:اينم حاج خانوم تو عصر تلكام)
خیلی حال کردم !
حالا کجا میخوای بری ؟

منم مثلا اومدم ISP رو عوض کردم که سرعت و پینگم خوب بشه، یک هفته بدون اینترنت سرکردم که سرویسم رو مخابرات وصل کنه، حالا که وصل شدم می بینم یه آشغالیه از قبلی بدتر

سرویس قبلی از صبانت بود و سرویس جدید هم از لایزر هست،الان می دونم که افت سرعت سرارسریه ، ولی خود شرکتها هم هیچ کمکی به مشتریا نمی دن و فقط هزینه ی َارژشون رو می گیرن، پشتیبانی هم در حد جلبک سواد نداره و فقط کارشون اینه که گوشی رو بردارن بگن " نمی تونم، دسترسی ندارم، مشکلی فنیه، از من کاری ساخته نیست..."

جالبیش اینه که دیشب از طریق سایت لایزر اکانتم رو آنلاین شارژ کردم، اما توی حساب کاربریم هیچی ثبت نشده، حالا امروز فروش تماس گرفتم می گن که باید تا شنبه صبر کنی یکی بیاد ببینه چرا حسابت شارژ نشده، یعنی 3 روز بدون اینترنت، هیچ خیالی هم براشون نیست. این وضع پینگم ساعت 10:30 صبحه که ترافیکی هم نیست:
99289475625181833688.jpg

حالا که هیچ کاری ازمون برنمیاد پیشنهاد می کنم یه تاپیک بزنم و توش هم مخابرات رو بخاطر ایجاد اختلال عمدی و کم کردن سرعت اینترنت و سرکیسه کردن ملت ایران به انتقاد بگیریم و هم ISP ها رو بخاطر سردوندن مشتریها و قیمتهای کاذب و پشتیبانی افتضاحشون، توی کشور ما دزدی کردن و شارلاتانیسم عرف آقایون عدالت محور و خدمت رسان شده.

دوستان اونایی که شاتل دارن بگن وضعیتش چه طوره . ؟ پینگش خوبه ؟ من 256 مخابرات داشتم عوض کردم 2MB شاتل گرفتم که چند روزی طول میکشه تا وصلش کنن!!!

مسیر اینترنتی غرب کشور کاملا ترکیده! حتی من الان دارم از مسیر روسیه سرویس میگیرم!!! پینگم از 100 شده 300 و دلیلشم این هست:

[h=2]چگونه در ایران پهنای باند را زیاد کنیم!![/h]
یک ترفند ساده و بسیار راه گشا داره!
اگر روزی خدای نکرده وزیر ارتباطات شدید و مورد نفرین میلیون ها ایرانی قرار گرفتید کافی است که وعده افزایش پهنای باند را بدهید و پهنای باند را زیاد کنید بدونه اینکه در واقعیت 1 بیت هم اضافه کرده باشید!
چگونه؟
فقط کافی است یه مدت مانند یک ماه یا چند هفته اینترنت کشور رو با اختلالات بسیاری رو به رو کنید (عمدا) و پس از پایان مدت مورد نظر دلخواهتون وضعیت رو به حالت قبل از اختلالات (نه بهتر) برگردونید!
تمام شد! و حالا میتوانید با خیال راحت یک دروغ بزرگ بگویید! مثلا بگویید پهنای باند کشور رو چند برابر کردیم! بدون اینکه 1 بیت هم اضافه کرده باشین! این یکی از ترفند های کهنه و راه گشای مسئولین جمهوری اسلامی است!

نکته مهم:

این ترفند فقط و فقط در کشور جمهوری اسلامی ایران کاربرد دارد و در سایر نقاط جهان هستی باعث عزل شما از پست وزارت ارتباطات میشود.

• Like
Reactions: Destruction
دوستان اونایی که شاتل دارن بگن وضعیتش چه طوره . ؟ پینگش خوبه ؟ من 256 مخابرات داشتم عوض کردم 2MB شاتل گرفتم که چند روزی طول میکشه تا وصلش کنن!!!
منم 2mb شاتل دارم ... روزا خوبه ولی شبا ! تا وقتی که حال کنن خوبه بعدش میبینی یهو سرعتت شبا از دایال اپم جا میمونه ( میگن اگه از یه حدی بیشتر شبا دانلود کنی این طوری میکنن .... برای منم یه 40 روزی این جوری بود که دانلوده شبا تعطیل تا رسیدن دوره جدید که برای شارژ مجدد درستش کردن! )

داشتن اینترنت پر سرعت با پینگ خوب را باید به قبر ببرم! :(

شنیدم بهشت پینگ0 داره!
:d
---------------------------------------------------
ظاهرا وضعیت بعضی از دوستان خیلی خرابه!
برای من وب گردی سرعتش عالیه!
گوگل هم راحت میاد!
پینگ هم با 4.2.2.4حدودا 350 هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or