بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من اینجا هیچ بحث و تبادل نظری در مورد ISP ها نمیبینم والا!! مسیر تاپیک عوض شده :d
هر وقت اینترنتی وجود داشت که بشه سرش بحث کرد ما درخدمتیم !‌ بو به این آضغالی که میدن دست ملت میگی اینترنت ؟‌ :| من خودم شبا پینگم میشه 2500 سرعت 1 تا 5 کیلوبایت !‌ :|

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

****گ نیا
نمیدونم کلید این رو مسعود زد یا احمد :d

امروز نت من خيلي خيلي داغون شده ... حتي يه دست هم نتونستم درست مولتي بازي كنــــــم ! واقعا وضعيت تهوع آور تر از اين تا حالا نديده بودم !

با بهره برداری كابل مسیر فرانكفورت - عمان پهنای باند بین الملل ایران دو برابر می شود

عضو هیات مدیره ی شركت ارتباطات زیر ساخت گفت: كابل مخابراتی بین المللی فرانكفورت تا عمان (EPEG (European Persian Express Gateway با ظرفیت 2/3 ترابایت سال آینده به بهره برداری می رسد.

احمد ****گ نیا روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با بهره برداری از این كابل پهنای باند بین الملل ایران نزدیك به دو برابر میزان فعلی می شود.

وی افزود: كابل EPEG یك سیستم كابلی مخابراتی است كه از فرانكفورت در آلمان شروع شده و در گذر از شرق اروپا ، روسیه و آذربایجان به خاك ایران می رسد و در نهایت به كشور عمان در جنوب خلیج فارس تحویل می شود و از عمان به جاسك در ایران كشیده می شود .

****گ نیا گفت: عملیات اجرایی این كابل توسط یك كنسرسیوم متشكل از شركتهای ارتباطات زیرساخت از ایران، روس تلكوم از روسیه، كیبل اند وایرلس از انگلستان و عمان تل از عمان انجام می شود .

گفته می شودكه كابل EPEG در واقع به بستر اصلی انتقال داده و ترافیك مخابراتی از اروپا به كابل های اصلی مخابراتی در آبهای آزاد جنوب ایران تبدیل می شود و به نوعی تداعی كننده راه ابریشم اطلاعاتی در اتصال اروپا و آسیا به آب های آزاد است.

9500 كیلومتر از این این كابل بین المللی مخابراتی كه حدود ده هزاركیلومتر طول دارد فیبر زمینی و قرار است به عنوان مسیر اصلی جایگزین ترانزیت مخابراتی دریای سرخ، كانال سوئز و دریای مدیترانه عمل كند.

شنبه، ۱۹ آذرماه ۱۳۹۰

فقط میتونم بگم تُف به اون شرف نداشتتون

از 2300 گیگ ظرفیت ابتدایی فقط 30 گیگ ماله ایرانه؟ بقیه ماله کیه؟
به گورتون خندیدم آشغال ها

QUOTE=™MASOUD;1749539]R]

از 2300 گیگ ظرفیت ابتدایی فقط 30 گیگ ماله ایرانه؟ بقیه ماله کیه؟/[/QUOTE]
استکبار : البته بحرین و عمان و ترکیه و کشور های اسلامی هستند ولی بهره مند هستند ! اون اسپویلر ها هم [2]!

QUOTE=™MASOUD;1749539]R]

از 2300 گیگ ظرفیت ابتدایی فقط 30 گیگ ماله ایرانه؟ بقیه ماله کیه؟/
استکبار : البته بحرین و عمان و ترکیه و کشور های اسلامی هستند ولی بهره مند هستند ! اون اسپویلر ها هم [2]![/QUOTE]
ادم واقعا تاسف مي خوره

با بهره برداری كابل مسیر فرانكفورت - عمان پهنای باند بین الملل ایران دو برابر می شود

راستی یادم میاد قرار بود دهه فجر پارسال پهنای باند 10 برابر بشه ولی به جاش نتا قطع شد

و قرار بود سال 90 هم پهنای باند 100 برابر بشه که واقعا ما الان نتایج این 100 برابر شدن رو میبینیم!

حالا چه برسه به اینکه این 2 برابر ـه!
! =)):)):):|
بچه ها ما گوشامون درازه!؟

اون اسپویلر ها هم [3]

• Like
Reactions: raya2
دوستان من االان adsl 256 از مخابرات دارم با سرعت دانلود 30 ماهی 12.5 . میخوام قطعش کنم. از کجا 256 بگیرم که سرعت دانلودش شبا خوب باشه؟ واسه دانلود بازی میخوام

دوستان من االان adsl 256 از مخابرات دارم با سرعت دانلود 30 ماهی 12.5 . میخوام قطعش کنم. از کجا 256 بگیرم که سرعت دانلودش شبا خوب باشه؟ واسه دانلود بازی میخوام

256 سرعتش 30 هست دیگه 12.5 میدی نامحدوده ؟ اگه هست ولشن نکن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or