بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چه خبره؟:-s
اول اینطوری بود:
mpl38rtoh6pj5dkelq.png

بعد اینطوری شد::((
fwf9ke8ogjta6y1sqn.png

2 برابر شده:((همون پینگ مضخرفمون هم رفت=((

اینترنت یک گیگابیتی فقط ۲۷ هزار تومان !

در حالیکه برخی از کشورهای پیشرفته در تلاش هستند تا اینترنت ۱۰۰ مگابیتی را برای میلیون‌ها نفر از شهروندان خود فراهم نمایند، کاربران هنگ‌کنگی از این پس قادر خواهند بود تا با پرداخت تنها ۲۶ دلار به اینترنت ۱ گیگابیتی دسترسی یابند. علاوه بر این «شبکه پهن‌باند هنگ‌کنگ»، HKBN، توانسته بود در نوامبر ۲۰۰۹ اینترنت با سرعت ۱۰۰ مگابیت را به بهای ۱۳ دلار به هنگ‌کنگی‌ها ارایه دهد. با توجه به درآمد شهروندان هنگ‌کنگی ( یک پیش‌خدمت تازه‌کار در هنگ‌‎کنگ به طور متوسط ماهیانه بیش از هزار دلار درآمد دارد ! )، واضح است که ۲۶ دلار برای اینترنت ۱ گیگابیت هزینه‎ی بسیار ناچیزی است.
توضیح اینکه، ۱ گیگابیت برابر با ۱۰۴۸۵۷۶ کیلوبیت یا به عبارتی ۸۱۹۲ برابر اینترنت پر سرعت ایرانی (۱۲۸ کیلوبیت) است؛ که البته طبق گزارش چند روز پیش «شرکت مخابرات ایران»، بیش از ۹۸ درصد از ۲۸ میلیون کاربر ایرانی از اینترنت دایال آپ با سرعت نهایتا ۵۶ کیلوبیت بر ثانیه بهره می‌جویند.

جالب است که Brian Osborne با وجود اینکه اندکی بعد اینترنت ۱۰۰ مگابیتی را در اختیار خواهد داشت، در Geek.com می‎نویسد: «آمریکا به خودش افتخار می‌کند که در تعدادی از مسایل مربوط به تکنولوژی پیشرو است اما زمانی که پای سرویس پهن‌‎باند به میان می‎آید ما انتهای رده‌بندی هستیم. چقدر باعث شرمندگی است. در حالیکه ما از هدف والایی مانند اینترنت ۱۰۰ مگابیتی برای ۱۰۰ میلیون کاربر خانگی صحبت می‎کنیم، یک کمپانی در هنگ‎کنگ پیش‌تر این کار را کرده است و اکنون اینترنت ۱ گیگابیتی ارایه می‎دهد. این را هم اضافه کنید که هزینه‌ها کم هستند. اینترنت ۱ گیگابیتی با ۲۶ دلار در ماه ارزان‌تر از پرسرعت‌ترین پهن‌باند ارایه شده است.»

......

قابل توجه مسئولین حکومت جمهوری اسلامی!

لول !‌:lol: در همین حین که اونا کاربران خونگیشون به 1 گیگابیت دسترسی پیدا کردن اینترنت من هم با اختلال مواجه شده ! هر جای دنیا پیشرفت میکنه دولت ما یک جا از این جا رو خراب میکنه :(

اخه لا مصب ها های کافر :d اینترنت 1 گیگابایتی میخواید چیکار؟بیایاد همون 100 مگابایت رو استفاده کنید بقیش رو بدید به ایران بد بخت لا اقل همه 2 مگابایتی بشیم

اخه این چه وضعیتیه؟تا پینگ میاد پایین تایم اوت زیاد میشه!!!

qbzr68hxwajec6iejtiy.jpg

جالبه انگار مشکل از خطوط خارجی هست!!!خدا کنه با اتمام اون پروژه epeg این مشکلات حل بشه.173 روز به اتمامش مونده.

اخه این چه وضعیتیه؟تا پینگ میاد پایین تایم اوت زیاد میشه!!!

qbzr68hxwajec6iejtiy.jpg

جالبه انگار مشکل از خطوط خارجی هست!!!خدا کنه با اتمام اون پروژه epeg این مشکلات حل بشه.173 روز به اتمامش مونده.

قبل از اینکه بیفته رو تایم اوت باید 2 تا IP رو رد کنه که رو جفتشون تایم اوت داده این 2 تا یکیش ماله *****ینگ هست و بعدیش gateway شما هست که باید تورک تلکام باشه وفعلا بهترین gateway هست من و مسعود هم از همین gateway بهره میبریم ولی ماله شما به خاطر پهنای باند کمی که ISP داره یا تجهیزات بد و ضعیف پینگتون بالاست ! :( اون 173 روز هم برام مثل 173 سال میگذره ! چه فایده وقتی از اون بالا بالا ها نمیخوان ما به اینترنت دسترسی داشته باشیم حالا خوب و پرسرعتش پیشکش !‌ این EPEG که هیج بابای EPEG هم بیاد ما همینی هستیم که هستیم ! عر عر عر :|

1639078051.png

256 صبانت
چرا پینگ من با خارج انقدر بده!!!؟؟؟؟ :|

1639080256.png

جالب است که Brian Osborne با وجود اینکه اندکی بعد اینترنت ۱۰۰ مگابیتی را در اختیار خواهد داشت، در Geek.com می‎نویسد: «آمریکا به خودش افتخار می‌کند که در تعدادی از مسایل مربوط به تکنولوژی پیشرو است اما زمانی که پای سرویس پهن‌‎باند به میان می‎آید ما انتهای رده‌بندی هستیم. چقدر باعث شرمندگی است. در حالیکه ما از هدف والایی مانند اینترنت ۱۰۰ مگابیتی برای ۱۰۰ میلیون کاربر خانگی صحبت می‎کنیم، یک کمپانی در هنگ‎کنگ پیش‌تر این کار را کرده است و اکنون اینترنت ۱ گیگابیتی ارایه می‎دهد. این را هم اضافه کنید که هزینه‌ها کم هستند. اینترنت ۱ گیگابیتی با ۲۶ دلار در ماه ارزان‌تر از پرسرعت‌ترین پهن‌باند ارایه شده است.»

=)) =)) =)) این یارو رو یکی 24 ساعت بیاره ایران!!

آخرین ویرایش:
موندم دیگه به جیه ایرانی بودن باید بنازیم(90% اصلا نمیدونیم کوروش کی بود.چه کرد.چه شد) فقط باید زیر فشار و بدبختی باشیم صدامون هم در نیاد.
میری اینترنت بگیری طرف میگه اینترنت چیه فکر نون باش(زیاد شنیدین این حرف رو) فقط باید منتظر اینده بود...اینترنت در سایه

با اينكه سايتش به نظر درست حسابي مياد ...ولي پرژه اي كه يطرفش ايرانه به هيچ عنوان سر موقع اتمام پيدا نميكنه...يه 100 روز ديگه بذار رو زمان ;)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من adsl داتک دارم میتونم بگم تقریبا 3 ساله این اخریا وضعش خیلی خراب شده میخوام عوضش کنم برای بازی انلاین چه isp خوبه؟ نارمک هستیم این داتک نا محدودش فقط واسه دانلود خوبه که منم دانلودی ندارم..... ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or