بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگ من دقیقا 2 برابر شده! از 110 شده 220 ....
خوشا به حالم که در مملکتی هستم که به سوی پیشرفت و ترقی در حال حرکته.
ازت ممنونم جمهوری اسلامی...

زر نزن مثل اینکه خوشی زده زیر دلت :d . دیگه هم نمیای بازی انگار ‌؟‌ امشب امیر اینارو با خاک یکسان کردم بوسیله ادمین منو کشتن نذاشتن کیل استریک 60 بزنم >:)

واسه من 150 تا 200 بود که تازگی ها شده بین 300 و 200 واقعا افتضاحه
v778_untitled.jpg

• Like
Reactions: Good Guy Greg
1631985556.png

اوچ اقتدار

اوج ثبات :‌

اوج b-) : تا دیروز 25 بود :d

اینم از ناکجا آباد :d :‌

راستی تو با این آپلود میخوای چیکار کنی ؟‌ منم قبلا همچین مشکلی داشتم ماله من به زور 1 دهم میشد . نمیدونم چطور باهاش بازی میکردم . یکم صحبت میکردم وسط بازی پنگ میرفت رو 999 :d
نبود ؟‌ :d فقط سیگنال تو کوتاه بیا :x

• Like
Reactions: S I G N A L
لعنت به شاتل
1632505206.png

میخوام از دیدبان نت بگیرم بنظرتون چجوریاست؟

من یک ساله از دیده بان نت سرویس میگیرم
3-4 ماه اول خوب بود ولی بعد پینگش افتضاح شد
پینگ فعلی من با 4.2.2.4 280
اما در کل تو شهر کرمان فکر کنم بهترین ISP
کلا" وضع اینترنت تو کرمان افتضاحه

1632565062.png

1632573606.png

نه به بودنت نه به نبودنت . امروز زنگ زدم ISP محترم ترافیک شارژ کنم آخه هنوز تو پنل ماربری خرید ترافیک انلاین رو راه نینداختن . گفتن چقدر ؟ گفتم 2 گیگ. آپدیت 4 گیگی برام شد 6 گیگ . هیچی خلاصه رفتم تو پنل کاربری دیدم 20 گیگ ترافیک شارژ شده . اینا رو ببین . خودشون خر نیستنا ما رو خر فرض کردن . 20 گیگو من میزنه به سرم مصرف میکنم یه دفعه فردا زنگ نیزنن میگنه اشتباه شده شل کن بیاد و منم که دیگه هیجی :dکدوم 20 گیگ ؟ /:)

آخرین ویرایش:
با تریسی که گرفتم اینطور معلومه که مشکل پینگ در خارج از کشوره! حداقل برای من!
چون تا از کشور خارج میشه 62ms هست. در ترکیه میشه 107ms اما از ترکیه تا آلمان بیش از 2 برابر یعنی 250ms میشه!!

با تریسی که گرفتم اینطور معلومه که مشکل پینگ در خارج از کشوره! حداقل برای من!
چون تا از کشور خارج میشه 62ms هست. در ترکیه میشه 107ms اما از ترکیه تا آلمان بیش از 2 برابر یعنی 250ms میشه!!
از كجا ميشه فهميد يه IP كه تو تريس ازش رد ميشيم براي كدوم كشوره؟

استفاده از اینترنت با افت60 تا 70 درصد كاربران مواجه شد

تلنا:حذف *** ارایه خدمات در فضای وب به مشتری را تحت الشعاع قرار داده و باعث افت 60 تا 70 درصدی استفاده از اینترنت در یك هفته اخیر شده است.
به گزارش خبرنگار تلنا؛ با قطع *** از روز سه شنبه از سوی شركت ارتباطات زیرساخت، اكثر شركت‌های ISP و PAPها اعلام كرده اند به شدت با افت كاربر روبه رو بوده‌اند تا آنجا كه مدیر یكی از شركت‌های ارایه دهنده اینترنت پرسرعت در گفت‌و‌گو با خبرنگار تلنا اظهار داشت: در یك هفته اخیر 70 تا 80 درصد از كاربران كه تاكنون مشترك سرویس با سرعت 512 كیلوبایت بوده‌اند به دلیل قطع شدن و یا افت مسیر دلخواهشان تقاضای دسترسی خود را به 128كیلوبایت كاهش داده‌اند و به عبارت دیگر در یك هفته اخیر با افت دریافت اینترنت پرسرعت رو‌به رو‌شده‌ایم.
به نظر می‌رسد وزارت ارتباطات برای مبارزه با *****ینگ و كنترل فضای مجازی به جای آنكه دامنه ***** را محدود و اثر بخشی آن را بالا ببرد، برای رسیدن به رویكرد خود تكنولوژی را ابزار مقررات قرار داده است.غافل از اینكه در این رویكرد تنها توسعه فضای وب را تاخیر می‌اندازد.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این باره اظهارمی‌دارد: استفاده از وی پی ان و *****شكن برابر مقررات ممنوع، تخلف و جرم است؛ به نحوی كه در قانون جرایم رایانه ای به صراحت این موضوع اشاره شده است و ما از لحاظ قانونی موظیفم كه وقتی مساله ای به ما ابلاغ شد، از نظر فنی آن را حل و فصل كنیم .
با این حال به گفته رضا تقی پور این مساله به دنبال وجود قوانین متفاوت در هر كشور برای برخورد با تخلفات رایانه است كه هر كشوری برای استفاده از اینترنت مقررات خاص خود را دارد و در كشور ما نیز مقرراتی وجود دارد.
در همین رابطه مدیر یكی از شركت‌های ISP در گفت‌و‌گو با تلنا اظهار داشت: شركت‌های ISP به خاطر آنكه پهنای باند بالا واگذار می‌كنند بیش‌از سایر بخش‌های فعال در این حوزه با افت كاربر رو‌به‌رو شده‌اند.
وی در ادامه افزود:در صورتی كه خدمات‌دهنده‌ سرویس اینترنت و یا شركت زیرساخت، پورت‌های ۲۵ و ۱۱۰ را مسدود كند، امكان دریافت و یا ارسال ایمیل ممكن نخواهد بود ودر صورت مسدود كردن پورت ۸۰ امكان استفاده از اینترنت غیرممكن است بنا براین زیرساخت بهتر است دوسوم STM1 خود را رها كند چرا كه در صورت ادامه این روند به آن نیازی ندارد.
این كارشناس با اشاره به اینكه 60 تا 70 درصد از در استفاده از اینترنت افت كرده است گفت:زیرساخت بهتر است سرمایه ملی را برای خرید STM1هدر ندهد.
با وجود موانع و محدودیت‌ها برای دسترسی به ارتباطات بین‌المللی امكان سوء استفاده از سرویسی كه به مردم ارایه می‌دهیم و اینكه عملا راه گریز و دور‌زدن در آن وجود داشته باشد، فراوان است.این در حالی است كه اگر شبكه ملی داشته و اطلاعات هاست داخل ایران بود *** در ارایه خدمات به مردم شكل می‌گرفت نه ابزاری برای جرم.
یك كارشناس دراین باره معتقد است: زمانی كه 50 درصد سایت‌ها بدون برنامه ***** می‌شود، استفاده از تكنولوژی مانند *** جایگزین می‌شود حال با قطع كردن آن در شرایطی كه هنوز شبكه ملی اینترنت راه‌اندازی نشده و بسیاری از كاربران مانند مراكز تحقیقاتی،علمی، دانشجویان و ...باید راهی برای دسترسی به اطلاعات مورد نیاز و منابع خود داشته باشند؛این اقدام تنها توسعه در فضای وب را به تاخیر می‌اندازد.
*** شبكه خصوصی مجازی یا Virtual Private Network است كه در واقع امكانی برای انتقال ترافیك خصوصی بر روی شبكه عمومی را فراهم می‌كند و معمولا از آن برای اتصال دو شبكه خصوصی از طریق یك شبكه عمومی مانند اینترنت استفاده می شود كه از آن به عنوان سامانه ای برای دور زدن *****ینگ نیز استفاده و بارها از سوی مقامات مسئول برغیر قانونی بودن و مجرمانه بودن استفاده از آن تاكید شده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or