بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1628623559.png

/:)

چگونه در ایران پهنای باند را زیاد کنیم!!

یک ترفند ساده و بسیار راه گشا داره!
اگر روزی خدای نکرده وزیر ارتباطات شدید و مورد نفرین میلیون ها ایرانی قرار گرفتید کافی است که وعده افزایش پهنای باند را بدهید و پهنای باند را زیاد کنید بدونه اینکه در واقعیت 1 بیت هم اضافه کرده باشید!
چگونه؟
فقط کافی است یه مدت مانند یک ماه یا چند هفته اینترنت کشور رو با اختلالات بسیاری رو به رو کنید (عمدا) و پس از پایان مدت مورد نظر دلخواهتون وضعیت رو به حالت قبل از اختلالات (نه بهتر) برگردونید!
تمام شد! و حالا میتوانید با خیال راحت یک دروغ بزرگ بگویید! مثلا بگویید پهنای باند کشور رو چند برابر کردیم! بدون اینکه 1 بیت هم اضافه کرده باشین! این یکی از ترفند های کهنه و راه گشای مسئولین جمهوری اسلامی است!

نکته مهم:

این ترفند فقط و فقط در کشور جمهوری اسلامی ایران کاربرد دارد و در سایر نقاط جهان هستی باعث عزل شما از پست وزارت ارتباطات میشود.

دوست عزیز اینها دارن با غذای ملت ( گوشت ، مرغ و ...) این کارو میکنن . پس با اینترنت این کارو کردن تعجب نداره
امروز مرغ کیلوی 2000 تومنه فردا میری بخری میبینی میگن 2600 تومن یه مدت اینجوری میمونه بعد که اعتراضات زیاد میشه میان میگن چند نفر احتکار کار این کارو کردن و ما جلوی این کارو گرفتیم . مرغ کیلوی 2350 تومن . همه هم براش کف میزنن و هورا میکشن که دمش گرم دیدید چجوری قیمت ها رو کاهش داد . نمیفمن که 350 تومن تو پاچشون رفته .

• Like
Reactions: aidin0000 and Gow
اقایون باز چه بلایی سر اینترنت اومده چند روز پینگم اومده بالا...........حالا من یه مشکل خیلی عجیب دارم من وقتی bf3 بازی میکنم به صورت شدیدی لگ پیدا میکنه در حالی که پینگ تایم که میگیرم رو 240 اینا هستش و عجیب از این لحاظ که سرورای bf کیفیت خیلی خوبی دارن و با این پینگ راحت میشه بازی کرد .............واقعا دیگه داره دود از کلم بلند میشه نه time out دارم نه پینگم خیلی بالاست!!!!! ..........................دیگه به غیر از اینکه :dکوسه ها :dحمله کنن چه عاملی دیگه ای میتونه دخیل باشه؟

اقایون باز چه بلایی سر اینترنت اومده چند روز پینگم اومده بالا...........حالا من یه مشکل خیلی عجیب دارم من وقتی bf3 بازی میکنم به صورت شدیدی لگ پیدا میکنه در حالی که پینگ تایم که میگیرم رو 240 اینا هستش و عجیب از این لحاظ که سرورای bf کیفیت خیلی خوبی دارن و با این پینگ راحت میشه بازی کرد .............واقعا دیگه داره دود از کلم بلند میشه نه time out دارم نه پینگم خیلی بالاست!!!!! ..........................دیگه به غیر از اینکه :dکوسه ها :dحمله کنن چه عاملی دیگه ای میتونه دخیل باشه؟

پینگ تایم منم رفته بالا مشکل سراسریه احتمالا . اون لگ هم که مثل طاعون همه گیر شده و منو چند نفر دیگه هم بی دلیل لگ میخوریم . معلوم نیست چه خبره صبر کن 3 4 روزه دیگه آپدیت 2 گیگی میاد هم فایل های Back To Karkand توشه هم آپدیت جدید .

• Like
Reactions: dr.ice
پینگ تایم منم رفته بالا مشکل سراسریه احتمالا . اون لگ هم که مثل طاعون همه گیر شده و منو چند نفر دیگه هم بی دلیل لگ میخوریم . معلوم نیست چه خبره صبر کن 3 4 روزه دیگه آپدیت 2 گیگی میاد هم فایل های Back To Karkand توشه هم آپدیت جدید .
خیلی ممنون..............

دوست عزیز اینها دارن با غذای ملت ( گوشت ، مرغ و ...) این کارو میکنن . پس با اینترنت این کارو کردن تعجب نداره
امروز مرغ کیلوی 2000 تومنه فردا میری بخری میبینی میگن 2600 تومن یه مدت اینجوری میمونه بعد که اعتراضات زیاد میشه میان میگن چند نفر احتکار کار این کارو کردن و ما جلوی این کارو گرفتیم . مرغ کیلوی 2350 تومن . همه هم براش کف میزنن و هورا میکشن که دمش گرم دیدید چجوری قیمت ها رو کاهش داد . نمیفمن که 350 تومن تو پاچشون رفته .

به نام خدا سلام و چه ارزون است گرفتن جان حیواناتی که احساس دارند و می بینند و نفس میکشند و...
دوستان بنده یه شرکت خوب میخوام با سرعت مناسب که در پی اس ان و هوم مشکل نداشته باشم پینگ پایین و سرعت دانلود و آپلود آپدیت بالا فقط عجله دارم خواهشا بگید ... متشکرم ...

1630721241.png
1630737288.png

1630724967.png

1630729041.png
1630730561.png

این پارس آنلاین با سرورای کرج چرا اینجوری تیک آف می کشه!؟

دوستان پارس آنلاینی وارد اکانتشون بشن و تو نظر سنجی شرکت کنن شاید فرجی بشه.

پینگ من دقیقا 2 برابر شده! از 110 شده 220 ....
خوشا به حالم که در مملکتی هستم که به سوی پیشرفت و ترقی در حال حرکته.
ازت ممنونم جمهوری اسلامی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• sang
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or