Fallen Soul
کاربر سایت
اتفاقا به نظرم بهترین منطقه تو کل ایران از نظر اینترنت دهی تبریز هست عزیز. فعلا تا این لحظه نشنیدم جایی مثل تبریز نت بدن. چه مخابراتش چه ISP ـه هماراش که مختص تبریزه.از مخابرات تبریز بعیده!!![]()
اقایون باز چه بلایی سر اینترنت اومده چند روز پینگم اومده بالا...........حالا من یه مشکل خیلی عجیب دارم من وقتی bf3 بازی میکنم به صورت شدیدی لگ پیدا میکنه در حالی که پینگ تایم که میگیرم رو 240 اینا هستش و عجیب از این لحاظ که سرورای bf کیفیت خیلی خوبی دارن و با این پینگ راحت میشه بازی کرد .............واقعا دیگه داره دود از کلم بلند میشه نه time out دارم نه پینگم خیلی بالاست!!!!! ..........................دیگه به غیر از اینکه :dکوسه ها :dحمله کنن چه عاملی دیگه ای میتونه دخیل باشه؟
خیلی ممنون..............پینگ تایم منم رفته بالا مشکل سراسریه احتمالا . اون لگ هم که مثل طاعون همه گیر شده و منو چند نفر دیگه هم بی دلیل لگ میخوریم . معلوم نیست چه خبره صبر کن 3 4 روزه دیگه آپدیت 2 گیگی میاد هم فایل های Back To Karkand توشه هم آپدیت جدید .
دوست عزیز اینها دارن با غذای ملت ( گوشت ، مرغ و ...) این کارو میکنن . پس با اینترنت این کارو کردن تعجب نداره
امروز مرغ کیلوی 2000 تومنه فردا میری بخری میبینی میگن 2600 تومن یه مدت اینجوری میمونه بعد که اعتراضات زیاد میشه میان میگن چند نفر احتکار کار این کارو کردن و ما جلوی این کارو گرفتیم . مرغ کیلوی 2350 تومن . همه هم براش کف میزنن و هورا میکشن که دمش گرم دیدید چجوری قیمت ها رو کاهش داد . نمیفمن که 350 تومن تو پاچشون رفته .