چیزشونم ادم و حساب نمی کنن.![]()

بالا بودن پینگ بخاطر کم بودن پهنای باند هست که اگه با عملی شدن پروژه به پهنای باند ایران اضافه بشه پینگ 100% پایین میاد !

یعنی نمیشه من یه کاره ای بشم تو این مملکت دهن اینا رو سرویس کنم ! چراغی که به خانه رواست یه مسجد حرام است ! ما خودمون داریم از کمی پهنای باند میمیریم . فقط اینترنتی داریم . اونوقت یه قیمت یک دهم میدن دست کشورهای همسایه ؟ مملکت صاحاب نداره ؟ باغ وحشه ؟ آیا ؟
حالا اومدیم یکی رسید گفت این چه حرفیه زدی یا جاش اینجا نسیت ! خب مسعولین کجا هستند بهشون بگم ؟ اصلا گوششون میشنوه بگم ؟ اینجا نگم کجا بگم ؟یه راه هست : برم بمیرم دیگه به این جور بدبختی ها دچار نشم
رفیق یچیز بگم خیالتو راحت کنم
این مسیر از لحاظ پهنای باندی برای من و شما تغییری نخواهد کرد مثل بقیه مسیر ها چرا که اکثر پهنای باند دریافتی ، فروخته میشه به کشور های همسایه .
اما خوب قطعا پایین خواهد اومد اما در اون حد رویا هایی که بعضی دوستان دارند مثل 40-50-60 خیر
اینو خوب اومدی ! باغ قانون نداره ! تو باغ یه اتفاقایی می افته که تو باغ وحش امکان ندارهباغ وحشم قانون داره اینجا باغ

بهش میگم کل اینترنت که شیپیشتره پینگ هم که 450 ،500 ما پس با این اینترنت چیکار میتونیم بکنیم طرف اپراتوره از خنده پوکید اونطرف تلفن گفتم خدا رو شکر سبب خنده شدیم خداحافظ 
، ای بابا! 
بروبکس شرکتی رو سراغ ندارید حداقل پینگش طرفای 250 بچرخه بشه باهاش حداقل وارد محیط آنلاین بشیم این صبانت که دیگه از 350 به بالا رفته 450 ، ... دیگه نگیم بهتره زنگم میزنیم میگه پینگ به منطقه مخابراتی مربوط میشه نه به مابهش میگم کل اینترنت که شیپیشتره پینگ هم که 450 ،500 ما پس با این اینترنت چیکار میتونیم بکنیم طرف اپراتوره از خنده پوکید اونطرف تلفن گفتم خدا رو شکر سبب خنده شدیم خداحافظ
از همه اینا بگذریم کسی یه ISP ردیف تر سراغ نداره ؟
مگه کشور های همسایه میان از ایران پهنای باند بگیرن !؟؟!
جای بهتر هست بگیرن واسه چی ایران !؟
برو از یه جای دیگه بگیر خودتو راحت کن !بله بله !
![]()
man az sherkat migiram internetam ro !برو از یه جای دیگه بگیر خودتو راحت کن !
خدای نکرده مثل ما نیستی که ! تو قحطی هستیم !