بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

What the hell is this ?!

اقا شما مطمئنید توو ایران هستید ؟!

1550765561.png

شما مطمئني ايتاليا هستي...:dپينگ 100 براي فاصله 150 كيلو متري اصلا جالب نيست...الان بچه ها،داخل ايران، براي فاصله هاي 500 تا600 كيلو متري پينگ هاي 20 تا 30 ميذارن.......چرا اينقدر نت بدي داري...چند يورو براي اين سرويس ميدي؟;)

اینترنته ؟ آیا ؟ خُ خاک تو سرتون این همه خرج فلان کار و هزار چیز بدرد نخور دیگه میکنین که هیچ سودی آیدتون نمیشه و در آینده هم براتون ضرر داره بیاین یه کم با علم و تکنولوژی پیشرفت کنین ! اگه به اون دنیا اعتقاد دارین ! چطور میخواین جواب ما بدبخت ها رو بدین ؟؟؟ نه ! چطوری میخوای خُ ؟

بازم به من خیلییییییییییییییی ها همینم ندارن :|

پست ویرایش میشه : به خدا به پیر به پیغمبر سرعت نمیخوام ! من فقط پینگ میخوام و به 128 کیلوبایت سرویس 1 مگابیت خودم راضیم !

نگاه کنید خودتون قضاوت کنید : کلا سرعت رفته بالا واسه 2 3 ثانیه نیست ! دانلود رو نگه داشتم چونکه یه بار دانلود کردم باورم نشد دوباره رفتم دیدم واقعیه ! ترافیکم سرویس شد ! :((

اینم تست اسپید تست :
مسعود سیگنال یا هر کسه دیگه ای نبود ؟ >:)

چرا ما آدما اینقدر ناشکریم؟! :|
هرچی داشته باشیم بیشتر میخوایم!

داداش فیبر نوری بستی به تمام سرورهای دانلود؟!

;)

شما مطمئني ايتاليا هستي...:dپينگ 100 براي فاصله 150 كيلو متري اصلا جالب نيست...الان بچه ها،داخل ايران، براي فاصله هاي 500 تا600 كيلو متري پينگ هاي 20 تا 30 ميذارن.......چرا اينقدر نت بدي داري...چند يورو براي اين سرويس ميدي؟;)
بله ... بله ... :d بنده یک ادم بد شانس می باشم که هر جا میروم اینترنت را در انجا نابود میکنم :d بله ... بله ... :d
:|

این چطوره؟

49173828.png

tf1radtk3r6fvlgufe77.jpg

مجبورم با همین بتلفیلد بازی کنم.(دیگه آی اس پی بهتری تو شهرستان ما نیست):(

---------- نوشته در 06:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:28 PM ارسال شده بود ----------

مودم رو خاموش روشن کردم تا ip یم عوض شه پینگم هم کمتر شد:

49174761.png

قبلا آی پیم اولش 109 بود الان اولش 159 شده کسی میدونه اینا از کدوم مسیر میره؟

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

اینم بقیه مخلفات.

3t43ysgdemdyw1n09wck.jpg

کسی میدونه از کدوم مسیر میره فرانکفورت؟ترکیه؟

=))
...
بیخیال.
ببین اول فقط یک کابل شبکه رو از مودم زدم به pc و اینبار رفت توی تنظیمات مودم adsl و یه کانکشن pppoe ساختم و مشخصات اکانت وایرلسم رو بهش دادم!
و بعدش اون کابل که از پاور اومده بود زدم به مودم.
الان هم وایرلس فعاله و هم روی pc اینرتنت دارم! اما وایفای مودم روشن هست و بهش وصل هم میشم و اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه!!! چشه؟ اینو چیکار کنم؟
ببین تنظیمات wifi رو عکس بگیر ببینم.
----------
دوستانی هم که در مورد پتیاک سوال دارند بگم که دانلودش معقوله و حدود 20 تا 40 تا از سرعت قرارداد بیشتر می ده ، تست هم زیاد گذاشتم از 130 می گرم تا 150 با اروپا و آی پی سرور های معروف....

ببین تنظیمات wifi رو عکس بگیر ببینم.
----------
دوستانی هم که در مورد پتیاک سوال دارند بگم که دانلودش معقوله و حدود 20 تا 40 تا از سرعت قرارداد بیشتر می ده ، تست هم زیاد گذاشتم از 130 می گرم تا 150 با اروپا و آی پی سرور های معروف....
اینی که میگی کابل مسی فیبر پلاستیکی چیزیش رسیده تا شیراز ؟

---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:59 PM ارسال شده بود ----------

مورد توجه مسعود و بقیه علاقمندان و دوستان : زنگ زدم به یه شرکت ISP ب خود رییسش صحبت کردم و خلاصه سرشو گرفتم به حرف که من 30 40 تا رفیق تو شیاز همه گیم میزنن دنبال یه ISP با پینگ خوب میگردیم ! رفت زیر کتش گفتش ما میتونیم اگه یه کم هزینه بیشتر بدین سرویس Dedicated بهتون بدیم که پینگش خوب باشه ! الان من از همیانت سرویس مگیرم همین امروز سرویس دیدکیتت رو تست کردم پینگش با 4.2.2.4 110 بود من بدبخت الان شیر 1 به 5 یا 3 دارم ولی سعتم هم فیکس 130 کیلو بایت هست سرویس 1 مگ ! پینگم با 4.2.2.4 350 هست تکونم نمیخوره ! چه شود من پینگم بشه 110 ثابت ! دیگه تو ین دنیا حس اینو ندارم از کشور های جنگ زده ای مثل افغنستان و عراغ کمتر باشیم ! دیگه هم نمیشم Easy Target این نوبای خارجی ! :d

این چطوره؟

49173828.png

tf1radtk3r6fvlgufe77.jpg

مجبورم با همین بتلفیلد بازی کنم.(دیگه آی اس پی بهتری تو شهرستان ما نیست):(

---------- نوشته در 06:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:28 PM ارسال شده بود ----------

مودم رو خاموش روشن کردم تا ip یم عوض شه پینگم هم کمتر شد:

49174761.png

قبلا آی پیم اولش 109 بود الان اولش 159 شده کسی میدونه اینا از کدوم مسیر میره؟

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

اینم بقیه مخلفات.

3t43ysgdemdyw1n09wck.jpg

کسی میدونه از کدوم مسیر میره فرانکفورت؟ترکیه؟
داداش تو رفلکست کلا خیلی بالاست با همین پینگ خیلی قبولت داریم ! >:d

با سلام
من میخام یه Adsl 128 نامحدود بردارم
اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه در این مورد ( کدوم ISP از نظر سرعت و قیمت بهتره؟؟ )
در ضمن تو شهر ما فقط پارس آنلاین و آسیاتک سرویس میدن

• Like
Reactions: Farh@d
با سلام
من میخام یه Adsl 128 نامحدود بردارم
اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه در این مورد ( کدوم ISP از نظر سرعت و قیمت بهتره؟؟ )
در ضمن تو شهر ما فقط پارس آنلاین و آسیاتک سرویس میدن

واسه دانلود میخوای پارس انلاین واسه پینگ میخوای آسیا تک بردار.

پس چیه؟
yahoo_2.gif

• Like
Reactions: lost mc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or