بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم از تست من!
خوشحال میشم اگه نظرات دوستان رو بدونم!
من از ساری و با یه isp که مخصوصه همینجاست تست گرفتم!

1550482716.png
این سرعت عالی می باشد هم از لحاظ دانلود و اپلود و پینگ !
ولی اگه میه یه تست هم با کشور های استکبار ( :d ) بگیری بهتر میشه در موردش نظر داد ! :d
این مسعود رو ول کن , انقدر اینترنت عالی دیده این دیگه واسش بد به نظر میاد ! :d

تو شیراز ISPی نیست که پینگش با 4.2.2.4 زیره 200 باشه ؟:crying:ماله من همیارنت هست پکیده درستم نمیشه ! میگه پهنای باند ددیکیتت هست پینگش 110 هست ولی کم کم 90 تومن 128 یک ماهه ‍! من چه خاکی بر سر کنم ؟ جون عزیزتون اگه کسی سراغ دار بگه BF3 اومد حالا نت ما ترکید ! :crying1: خدایا تو به دادم برس :praying:

خب باید این اتفاقات وجود داشته باشه که بدترین و بی کیفیت ترین و گرانترین اینترنت در دنیا رو داریم!
چیزی حدود 220 روز دیگه جاده ابریشم اینترنتی به بهره برداری میرسه! ببینیم اونوقت بهانه آقایان بی سواد مسئول این خراب شده چیه!

2. فک کنم این نیمه فیل_تر بودن سایت ها به همین اینترنت ملی ربط داشته باشه که دارن کاری می کنن ! :|

یعنی در یک کلام، SLA و نمیدونم توافقنامه ی سطح خدمات و ... و کلاً توجه به کیفیت ارتباط و حقوق یه کاربر اینترنت، صِفر صِفر! :|

......

یه تست با یک سرور اروپایی (نروژ) که کیفیت ارتباطم هم خیلی پایین اومده :| :

پینگ بازی آنلاین ، ارتباط صوتی - تصویری و ... :

49159664.png

سرعت و پینگ وب گردی و دانلود:

1550565072.png

اینترنته ؟ آیا ؟ خُ خاک تو سرتون این همه خرج فلان کار و هزار چیز بدرد نخور دیگه میکنین که هیچ سودی آیدتون نمیشه و در آینده هم براتون ضرر داره بیاین یه کم با علم و تکنولوژی پیشرفت کنین ! اگه به اون دنیا اعتقاد دارین ! چطور میخواین جواب ما بدبخت ها رو بدین ؟؟؟ نه ! چطوری میخوای خُ ؟

بازم به من خیلییییییییییییییی ها همینم ندارن :|

پست ویرایش میشه : به خدا به پیر به پیغمبر سرعت نمیخوام ! من فقط پینگ میخوام و به 128 کیلوبایت سرویس 1 مگابیت خودم راضیم !

نگاه کنید خودتون قضاوت کنید : کلا سرعت رفته بالا واسه 2 3 ثانیه نیست ! دانلود رو نگه داشتم چونکه یه بار دانلود کردم باورم نشد دوباره رفتم دیدم واقعیه ! ترافیکم سرویس شد ! :((

اینم تست اسپید تست :
مسعود سیگنال یا هر کسه دیگه ای نبود ؟ >:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Persian-Masoud
به همین اینترنت وایرلس راضی هستم!
البته برای 10 مگ دارم تلاش میکنم ببینم به نتیجه میرسم یا نه.
همین وایرلسم که الان 1.5 تا 2 مگ هست رو هم تا 2 ماه دیگه حداکثر، به 3 یا 4 مگ میرسونم!

1550759302.png

به همین اینترنت وایرلس راضی هستم!
البته برای 10 مگ دارم تلاش میکنم ببینم به نتیجه میرسم یا نه.
همین وایرلسم که الان 1.5 تا 2 مگ هست رو هم تا 2 ماه دیگه حداکثر، به 3 یا 4 مگ میرسونم!

1550759302.png
یهو بگو میخوام از ایران برم دیگه چه شانسی داری هر کی رو میشناسی رییس یه isp:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or