بریج برای اینکه NAT شما رو باز میکنه و میتونید سرور باشید! همین! برای پینگ هم هیچ فرقی نمیکنه!
برای PPPoE هم NAT باز هست دیگه !بریج برای اینکه NAT شما رو باز میکنه و میتونید سرور باشید! همین! برای پینگ هم هیچ فرقی نمیکنه!
نه! برای من و تمام دوستانم که میشناسم باز نیست روی PPPOE !برای PPPoE هم NAT باز هست دیگه !
و بعد از چند دقیقه ای بعضی از صفحات دوباره باز میشند!!!!!خوب من دقیقا این کار رو کردم اون پاور اکتیو یا نام های دیگر که یک مودم مانند مشکی هست رو وصل کن کابلشو به مودم بعد رو حالت pppoe تنظیمات مودم اکانتت رو وارد کن.متخصصین عزیز کمک!!!!
من آنتن وایرلس نانواستیشن دارم! کابلش اومده به پشت pc و در خدمت شما هستم! :biggrin1:
الان میخوام این رو تبدیل به وایفای کنم! چجوری؟!؟ تا هم با لپتاب و هم با ایفون وصل بشم بهش!
مودم adsl 2+ هم دارم که 4 تا پورت لن داره و وایفای هم داره! میشه ازش کمک گرفت؟
امین اول به این یارو مشکیه خورده بعد به کیس!خوب من دقیقا این کار رو کردم اون پاور اکتیو یا نام های دیگر که یک مودم مانند مشکی هست رو وصل کن کابلشو به مودم بعد رو حالت pppoe تنظیمات مودم اکانتت رو وارد کن.
الان نفهمیدم تو پاوراکتیو داری یا مستقیم کابل از آنتن خورده به کیست ؟؟
![]()
خوب ببین یک کابل لن هست که خورده پشت کیست اونو بکن بزن به مودم ، مدل مدمت رو بگو.امین اول به این یارو مشکیه خورده بعد به کیس!
بگو چیکار کنم؟
مدل مودم Adsl من tplink w8901g هست! الان اینکارو کردم و وقتی وارد ip 192.168.1.1 شدم دیگه وارد منوی همیشگی مودم adsl نشدم! یه منوی جدید هست مثل اینکه ماله آنتن وایرلسم هست!خوب ببین یک کابل لن هست که خورده پشت کیست اونو بکن بزن به مودم ، مدل مدمت رو بگو.
باید تو تنظیمات مودم بری تو network بعد اونجا رو حالت pppoe بزاری و اون اکانت وایرلست که به نظرم امیلته رو بزنی همراه با پسورد.
مدل مدم رو بگی راحت می تونم بگم.
ببین زیر مودمت آی پی ای که باسه تنظیماتشه چیه اگر همین 192.168.1.1 هستش که هیچی.مدل مودم Adsl من tplink w8901g هست! الان اینکارو کردم و وقتی وارد ip 192.168.1.1 شدم دیگه وارد منوی همیشگی مودم adsl نشدم! یه منوی جدید هست مثل اینکه ماله آنتن وایرلسم هست!
ببین زیر مودمت آی پی ای که باسه تنظیماتشه چیه اگر همین 192.168.1.1 هستش که هیچی.
طبق عکس اون سیم رو از پاور استیشن وصل کن به مودم (جایی که مشخص کردم)
بعد هم دیگه راحترین راه اینکه qs کنی اونجا هم بزار رو pppoe و اکانتت رو بزن.
![]()
ببخشید با مدل خودم قاطی کردم!
من هردوتارو به اون زردها زدم!!مگه اون سیاهه ماله تلفن نیست؟
......
بابا توی اون سیاهه نمیره که!!! اون ماله سوکت تلفن هست!