بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ببخشید با مدل خودم قاطی کردم!
:))=))
ببین واقعا نمی دونم چی می شه می ری تو یک صفحه ی دیگه ولی من دیگه اینقدر بیشتر نمی دونم که باید پاوراستیشن رو کابل لنش رو وصل کنی به مدم و pppoe رو فعال کنی و اکانت خودت رو بهش بدی.
دیگه نمی دونم مشکل چیه می ره یکجا دیگه.
=))
...
بیخیال.
ببین اول فقط یک کابل شبکه رو از مودم زدم به pc و اینبار رفت توی تنظیمات مودم adsl و یه کانکشن pppoe ساختم و مشخصات اکانت وایرلسم رو بهش دادم!
و بعدش اون کابل که از پاور اومده بود زدم به مودم.
الان هم وایرلس فعاله و هم روی pc اینرتنت دارم! اما وایفای مودم روشن هست و بهش وصل هم میشم و اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه!!! چشه؟ اینو چیکار کنم؟

اینجا اهواز با چیز پی ان کانکت میشیم اما تمام سایت ها هنوز ف*ی*ل*ت*ر*ه* ! 3 روزی هست که بعضی اوغات این مسئله پیش میاد ..!

سگ تو روحت پی ام سی:|

بدون تردید یه مشکل و اختلال جدی در اینترنت کشور وجود داره!
این دو سه هفته که کم شدن سرعت و قطعی های زیاد وجود داشت، الان هم برای من خیلی سایت ها در حالت نیمه ***** قرار دارند! :|
توی یک صفحه ی ساده و بدون مورد، قسمت های مختلفی از اون ***** شدند! در واقع صفحه نیمه ***** هست!
توی شبکه ی مجازی خصوصی این مشکلات حل میشه!

نمیدونم چه تعداد از کاربران دیگه مشکلات من را پیدا کردند.
اختلالات پراکنده همچنان ادامه داره! :|

واقعاً متاسفم از این طرز اداره کردن شبکه از سمت زیرساخت.

بدون تردید یه مشکل و اختلال جدی در اینترنت کشور وجود داره!
این دو سه هفته که کم شدن سرعت و قطعی های زیاد وجود داشت، الان هم برای من خیلی سایت ها در حالت نیمه ***** قرار دارند! :|
توی یک صفحه ی ساده و بدون مورد، قسمت های مختلفی از اون ***** شدند! در واقع صفحه نیمه ***** هست!
توی شبکه ی مجازی خصوصی این مشکلات حل میشه!

نمیدونم چه تعداد از کاربران دیگه مشکلات من را پیدا کردند.
اختلالات پراکنده همچنان ادامه داره! :|

واقعاً متاسفم از این طرز اداره کردن شبکه از سمت زیرساخت.

خب باید این اتفاقات وجود داشته باشه که بدترین و بی کیفیت ترین و گرانترین اینترنت در دنیا رو داریم!
چیزی حدود 220 روز دیگه جاده ابریشم اینترنتی به بهره برداری میرسه! ببینیم اونوقت بهانه آقایان بی سواد مسئول این خراب شده چیه!

2 چیز من دریافتم در این 2 صفحه :

1. ایا مسعود عزیز شما باز یک اینترنت دیگر گرفتید ؟! اگه گرفته اید چطوری می باشد !؟ :D :|

2. فک کنم این نیمه فیل_تر بودن سایت ها به همین اینترنت ملی ربط داشته باشه که دارن کاری می کنن ! :|

2 چیز من دریافتم در این 2 صفحه :

1. ایا مسعود عزیز شما باز یک اینترنت دیگر گرفتید ؟! اگه گرفته اید چطوری می باشد !؟ :D :|

2. فک کنم این نیمه فیل_تر بودن سایت ها به همین اینترنت ملی ربط داشته باشه که دارن کاری می کنن ! :|

نه هنوز نگرفتم! درحال مذاکره برای گرفتن یک اینترنت بالای 5 مگ هستم!

1550061731.png

http://www.speedtest.net/result/1550061731.png

نه هنوز نگرفتم! درحال مذاکره برای گرفتن یک اینترنت بالای 5 مگ هستم!

1550061731.png

http://www.speedtest.net/result/1550061731.png

هاو ؟! حالا چند می خواهید پول بدهید !؟ اینو از کجا پیدا کردی ؟!
آهان شاید اکانت های
ماهواره ای رو میگی بابا!
آره سرعتاش واقعا عالیه اما پینگ در سطح افتضاح است!

اینم از تست من!
خوشحال میشم اگه نظرات دوستان رو بدونم!
من از ساری و با یه isp که مخصوصه همینجاست تست گرفتم!

1550482716.png

کجاش مخصوص شهر شماست؟ :دی منم اینجا فن آوا داشتم و آشغالی بیش نبود! (البته اینجا)
اما تست عالیه! از 90% امت اسلامی ایران وضعت بهتره! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or