بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این مال خونه ی مادرم بود که گفته بودم , ولی مال خودم همون 9-10 مگ هستش و پینگشم 70-80 ه . من که راضیم از همینشم . والا ما که توو ایران بودیم پینگی بهتر 250 ندیدیم حالا شما ها رو نمی دونم که من رفتم همه چیز باحال شده . مطمئنم اگه من برگردم همه چیز به حالت اولیش بر میگرده ! :|
کی گفته الان همه چیز باحال شده !
دارن زجر کشمون میکنن با این اینترنت !
خداییش اگه جمعش کنن راحت تریم !
دیگه خیالمون راحته که اصلا اینترنت نداریم که بخوایم در موردش فکر کنیم ...:(

• Like
Reactions: ™PersiaWar
وات د.... )x

attachment.php

اگه دقت کنید می بینید که نوشته slower than 92% of ITALY
و نمره هم F هست !
پس الکی فکر نکنید این اینترنتی که داریم تو ایران خوبه !
برای ایشون مشکل داره !

اینم یه تست باحال از تهران:=))

1538501193.png

گزاشتم رو دانلود پینگ فضایی شد و سرعت اومد پایین.:dدر حد دیال اپه:d

به خدا دروغ نمی گم من حیف الان مادرم کار داشت رفت وگرنه یکی دیگه می گفتم واستون بذاره . نمی دونم من بد شانسم یا یه چیزی شده ! :|
در هر صورت امیدوارم اینترنت هممون یک روز خوب بشه ! ( والا ایتالی که خوب هست واسه ما بدترین جاش افتاده ) :|

به خدا دروغ نمی گم من حیف الان مادرم کار داشت رفت وگرنه یکی دیگه می گفتم واستون بذاره . نمی دونم من بد شانسم یا یه چیزی شده ! :|
در هر صورت امیدوارم اینترنت هممون یک روز خوب بشه ! ( والا ایتالی که خوب هست واسه ما بدترین جاش افتاده ) :|

علیرضا جان
کسی نگفت شما دروغ میگی. مطمئنا نت شما مشکل داره.همون طور که بچه ها گفتن.

علیرضا جان
کسی نگفت شما دروغ میگی. مطمئنا نت شما مشکل داره.همون طور که بچه ها گفتن.

شما می دونید مادرم نزدیک چند 1000 بار به اونا زنگ زدش همش می گن منطقه ای که Wi-Fi تون رو گذاشتید مشکل داره هی عوض می کنه بهتر که نمی شه بدتر هم میشه ! :|

پ.ن : بچه ها یه برنامه ای دارید من از سرعتم وقتی که دارم با IDM دانلود می کنم عکس بگیرم !؟

• Like
Reactions: qozmyox
شما می دونید مادرم نزدیک چند 1000 بار به اونا زنگ زدش همش می گن منطقه ای که Wi-Fi تون رو گذاشتید مشکل داره هی عوض می کنه بهتر که نمی شه بدتر هم میشه ! :|

پ.ن : بچه ها یه برنامه ای دارید من از سرعتم وقتی که دارم با IDM دانلود می کنم عکس بگیرم !؟

دکمه PRT SCR رو روی keyboard بزن بعد توی paint برو paste بکن. save بکن و اپلود

• Like
Reactions: Miniature Rose

پ.ن : بچه ها یه برنامه ای دارید من از سرعتم وقتی که دارم با IDM دانلود می کنم عکس بگیرم
دکمه ی Prtsc روی کیبورد بزن بعد تو Paint اون رو Paste کن

• Like

یا

=))

• Like

آسون ترین راهش استفاده از برنامه Fraps هست.
http://www.mediafire.com/?rqbosilpijqf1so

یا

=))

آسون ترین راهش استفاده از برنامه Fraps هست.
http://www.mediafire.com/?rqbosilpijqf1so

متشکر از همه ی شما اینم از سرعتم با IDM :

2jyhkw74s61cikc2za.png

سرمایه گذاری اتحادیه اروپا برای توسعه اینترنت پرسرعت

نارنجی: در یک طرح بزرگ، اتحادیه اروپا قصد دارد تا با سرمایه گذاری حدود ۹.۲ میلیارد یورویی به توسعه اینترنت پرسرعت در سراسر اروپا و مناطق روستایی در این اتحادیه کمک کند.

اروپا همین الان هم از نظر اینترنت پرسرعت وضعیت خوبی دارد اما این طرح برای توسعه بیشتر و تضمین دسترسی است. هدف این است که تا سال ۲۰۲۰ تمام خانه ها در سراسر اروپا به اینترنتی با سرعت حداقل ۲۰ مگابیت در ثانیه دسترسی داشته باشند و نیمی از جمعیت اروپا نیز به سرعتی حداقل ۱۰۰ مگابیت در ثانیه دسترسی داشته باشند تا قادر به انجام بهتر و راحت تر کارها باشند.

قرار است این طرح در پارلمان اتحادیه اروپا به زودی تصویب شود. آنها معتقد هستند که تصویب این طرح سبب می شود که جامعه اروپایی قدرت رقابت بیشتری پیدا کند و شغل های بیشتری ایجاد بشود. آنها پیش بینی می کنند که این سرمایه گذاری سبب می شود که بخش خصوصی هم بیشتر روی توسعه شبکه های زیرساخت وارد بشود و در نهایت با کمک بخش خصوصی میزان سرمایه گذاری تا ۵۰ میلیارد یورو افزایش پیدا خواهد کرد.

در واقع این طرح می خواهد اینترنت با سرعت ۲۰ مگابیت را در دورافتاده ترین نقاط روستایی در اختیار مردم قرار بدهد تا این ضمانت وجود داشته باشد که همه به اینترنت دسترسی دارند و در نقاط شهری هم که زیرساخت های بهتری وجود دارد، شهروندان به اینترنتی با حداقل سرعت ۱۰۰ مگابیت دسترسی خواهند داشت.

.....
پ.ن:
وزیر اختلالات جمهوری اسلامی ایران:
[h=2]اینترنت فعلی اومانیستی و لیبرالیستی است[/h]

• Like
Reactions: Good Guy Greg
خبر فوری و مهم: وب سايت رسمي پروژه ی EPEG راه اندازي شد

وب سايت رسمي بزرگراه ارتباطي ايران - اروپا (EPEG) راه اندازي شد.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از شركت ارتباطات زيرساخت؛ اين پروژه ی مخابراتي كه با مشاركت چهار شركت ارتباطات زيرساخت ، روس تلكوم ، كيبل اند وايرلس و عمان تل در حال راه اندازي است، با قدرت انتقال 540 گيگابايت ترافيك مخابراتي و 6 هزار كيلومتر طول به يكي از بزرگترين بزرگراههاي مخابراتي جهان تبديل خواهد شد.

در معرفي اين پروژه در سايت EPEG از آن به عنوان برند جديد اتصل اروپا و خاورميانه ياد شده و پيام مديران عامل شركت هاي طرف قرارداد از جمله پيام مهندس خسروي مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت نيز درج شده است.

مهندس خسروي در اين پيام با تاكيد بر موقعيت استثنائي جغرافيائي ايران در قرار گرفتن ميان دو نقطه استراتژيك مخابراتي خاورميانه و اروپا؛ اين كابل مخابراتي را بستر اصلي انتقال داده و ترافيك مخابراتي از اروپا به كابل هاي اصلي مخابراتي در آبهاي آزاد جنوب ايران دانسته و از آن به عنوان تداعي كننده راه ابريشم اطلاعاتي در اتصال اروپا و آسيا به آبهاي آزاد ياد كرده است.

گفتني است روس تلكوم به عنوان يكي از طرفهاي قرارداد اين پروژه؛ عهده دار راه اندازي اين سايت بوده است.

كابل مخابراتي EPEG با شروع در فرانكفورت آلمان و گذر از كشورهاي مجارستان، جمهوري چك و اوكراين به روسيه رسيده و سپس با گذر از خاك ايران به عمان مي رسد.

آدرس وب سايت رسمي (EPEG ) بزرگراه ارتباطي ايران –اروپا www.epegcable.com است.

پی نوشت : اون "540 گیگابایت" که در متن نوشته درستش 540 گیگابیت بر ثانیه هست که خوب از این اشتباهات زیاد می بینیم ؛ منظور اینکه نخواستم متن را تغییری بدم. این 540 گیگابیت هم در مرحله ی اول هست و همان طور که در پست قبلی ام اشاره کردم 3.2 ترابیت بر ثانیه ترافیک دیتا را در نهایت انتقال میده. وب سایت پروژه را بررسی کردم "روس تلکام" میزبانی و راه اندازی کرده. نکته ی آخر هم اینکه این پروژه نفع زیادی هم برای ما نداشته باشه، برای دنیا بسیار بسیار مهم هست.
انشاالله که ثمراتش به ما هم برسه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Persian-Masoud

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or