بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خرید تجهیزات برای اتصال به فرانكفورت

معاون شركت ارتباطات زیرساخت با بیان اینكه پیش بینی می شود تا سال 2012از طریق فیبر نوری، ایران به فرانكفورت متصل شود، اعلام كرد: در حال حاضر شركت زیر ساخت در حال خرید تجهیزات این پروژه است.

احمد ****گ نیا با بیان اینكه با نهایی شدن این پروژه كه با همكاری چند كنسرسیوم خارجی صورت می گیرد یك درگاه به درگاههای بین المللی كشورمان اضافه می شود، ادامه داد: در حال حاضر هر یك از شركاء در حال انجام كارهای مربوط به خود هستند.
وی با بیان اینكه مقدمات این كار انجام شده و پیش بینی می شود تا سال 2012 این پروژه به اتمام برسد، افزود: ایران در زمینه خرید تجهیزات با مشكل خاصی مواجه نیست.
معاون شركت ارتباطات زیر ساخت با اشاره به همكاری سایر كنسریوم ها در این پروژه، خاطر نشان كرد: ایران بیشترین سهام را در این پروژه دارد كه حدود 30 درصد ارزیابی می شود و ما بقی سهام برای سایر كشورها و كنسرسیوم های فعال در این پروژه است.
****گ نیا تصریح كرد:ایران موظف است كه هزینه نصب و بهره برداری از این پروژه را در داخل كشور خود پرداخت كند.
اولین فیبرنوری بین شهری ایران بطول 54 كیلومتر بین تهران و كرج در سال 1368 اجرا گردید و در ادامه آن طرح فیبرنوری چهار مسیر با طول 516 كیلومتر در مسیرهای تهران - ساوه ، تهران - گرمسار- تهران - قزوین و ارتباط بین ساختمان میدان امام خمینی و مجتمع مخابراتی انقلاب اسلامی به اجرا گذاشته شد.
بخشی از شبكه اصلی فیبرنوری بالغ بر 2130 كیلومتر مربوط به پروژه فیبرنوری بین المللی tae است كه با نصب و راه اندازی این پروژه ، آسیا و اروپا از طیق كابل نوری به یكدیگر متصل شده اند و ایران در این مسیر یكی از مهمترین مراكز ترانزیت مخابراتی است . دراینجا میتوان به نصب و راه اندازی پروژه فیبرنوری tae داخل كشور از باجگیران تا مرز بزرگان و نصب و راه اندازی پروژه رادیوئی tae و سیستم پشتیبان فیبرنوری در تركمنستان اشاره كرد.
فن آوری مورد استفاده برای سیستمهای انتقال sdh می باشد كه ظرفیت آن برای تجهیزات رادیوئی 155 مگابیت در ثانیه و برای تجهیزات فیبرنوری 622/2 مگابیت در ثانیه است و با به خدمت گرفتن این فن آوری انتقال 7440 هزار كانال صوتی روی هر زوج تار فیبرنوری امكان پذیر خواهد بود.
مسعود حالا پیش بینیت برای بهبود وضع پینگ ها چیه؟پیش بینی میکنی چقدر از پینگمون کم بشه؟

مسعود حالا پیش بینیت برای بهبود وضع پینگ ها چیه؟پیش بینی میکنی چقدر از پینگمون کم بشه؟
من خیلی وقته دلم به این پروژه خوشه!
منتظر یه خبری ازش بودم که امروز اومد خوشبختانه!
باید دوستان وارد هم نظر بدن در موردش اما به نظر من کسایی که مسیرشون به این خط میخوره بخصوص غربی های کشور پینگشون با آلمان خیلی خوب میشه! در حد 50 تا 60 میلی!

من خیلی وقته دلم به این پروژه خوشه!
منتظر یه خبری ازش بودم که امروز اومد خوشبختانه!
باید دوستان وارد هم نظر بدن در موردش اما به نظر من کسایی که مسیرشون به این خط میخوره بخصوص غربی های کشور پینگشون با آلمان خیلی خوب میشه! در حد 50 تا 60 میلی!
الان ایران چند درگاههای بین المللی داره که قراره یکی بهش اضافه بشه؟:|
در ضمن منظورت اینه که از پینگمون با آلمان 50 تا 60 میلی ثانیه کم شه یا کلا بشه 50 تا 60 میلی ثانیه؟>:d<
اگه بشه واقعا یکی از معضلات اینترنت ما حل میشه:d>:d

الان ایران چند درگاههای بین المللی داره که قراره یکی بهش اضافه بشه؟:|
در ضمن منظورت اینه که از پینگمون با آلمان 50 تا 60 میلی ثانیه کم شه یا کلا بشه 50 تا 60 میلی ثانیه؟>:d<
اگه بشه واقعا یکی از معضلات اینترنت ما حل میشه:d>:d
تا یک یا فوقش 2 سال اینده تمام این بحث ها و پینگ بالا و.. برامون خاطره میشه! بهت قول میدم!
منظورم این بود پینگمون با آلمان بین 50 60 70 میشه! من الان با این وضعیت 100 میگیرم! با بعضی ها حتی 95 !!! چه برسه با یک خط فیبر نوری مخصوص و پهنای باند بالا به اونجا وصل بشی! شاید یکی مثل سیگنال بتونه 15 20 هم بگیره باهاش!
تعداد دقیق درگاه ها رو یادم نمونده اما چند وقت پیش همینجا خبرشو گذاشته بودم! این پروژه + اون پروژه بزرگتر که اروپارو به آسیا از طریق عمان و ایران وصل میکنه و مسیر مطمئنی برای جایگزینی مسیر کانال سوئز هست اینترنت ایران رو زیر و رو میکنه! سیگنال عزیز اگر اینجا لطف کنه بیاد اطلاعات خیلی خوبی داره در این مورد.

دوستان فکر میکنید یک فیبر نوری سرش تو ایرانه سر دیگش تو فرانکفورت ؟ اینقدر ساده نگر نباشید

همین الان پهنای باندی که از اذربایجان رد میشه دقیقا زمانی که خارج میشه پینگ روش 90 تا میاد ، ربطی هم به وصل بودن مستقیم یا غیر مستقیم نداره . کافیه یک IP دیگه رو تو همون کشور پینگ کنی که ببینی پینگت به اون 130-140 هست .
همین الانش شرکت های انگلیسی و روسی طرف قرارداد ایران هستند اما کی پینگ 60-70 به اینا میگیره ؟
این فیبر تا بخواد برسه المان به همت بچه ها 160-130 تا میاد روش . مشکل جای دیگس نه اینکه حالا مستقیم وصل بشید یا نه . اینقدر گول حرف های افراد رو نخورید و ساده نباشید .
امکان داره فقط با ایپی های شرکت قرارداد توی المان پینگ پایین بگیرید ( 80-90 ) اما بقیه ایپی ها حتی در همون المان ، هرگز

ببینید حالا کی گفتم سر خودتون هم گول نمالید

دوستان فکر میکنید یک فیبر نوری سرش تو ایرانه سر دیگش تو فرانکفورت ؟ اینقدر ساده نگر نباشید

همین الان پهنای باندی که از اذربایجان رد میشه دقیقا زمانی که خارج میشه پینگ روش 90 تا میاد ، ربطی هم به وصل بودن مستقیم یا غیر مستقیم نداره . کافیه یک IP دیگه رو تو همون کشور پینگ کنی که ببینی پینگت به اون 130-140 هست .
همین الانش شرکت های انگلیسی و روسی طرف قرارداد ایران هستند اما کی پینگ 60-70 به اینا میگیره ؟
این فیبر تا بخواد برسه المان به همت بچه ها 160-130 تا میاد روش . مشکل جای دیگس نه اینکه حالا مستقیم وصل بشید یا نه . اینقدر گول حرف های افراد رو نخورید و ساده نباشید .
امکان داره فقط با ایپی های شرکت قرارداد توی المان پینگ پایین بگیرید ( 80-90 ) اما بقیه ایپی ها حتی در همون المان ، هرگز

ببینید حالا کی گفتم سر خودتون هم گول نمالید

بازم سهراب ر*ی*د به کل احساساتمون! :))
دلیل اونهارو که خودت میدونی چیه! یه قیف رو در نظر بگیر! طرف گشادش داخل کشور هست و نوک پایینش که باریک میشه همون درگاه خروجی از کشور هست! حالا یه لوله رو در نظر بگیر که اول و آخرش گشاد هست!
این درگاه هم پهنای باند خوبی داری و میشه داستان اون لوله نه قیف!

دلیل اونهارو که خودت میدونی چیه! یه قیف رو در نظر بگیر! طرف گشادش داخل کشور هست و نوک پایینش که باریک میشه همون درگاه خروجی از کشور هست! حالا یه لوله رو در نظر بگیر که اول و آخرش گشاد هست!
براي شما شايد ولي مطمئنا براي من كه توفيقي حاصل نمي كند نهايتا پينگ 2000 را مي كند 1000 تا كه براي بازي كردن افتضا است شما خودت را با بقيه مقايسه نكن آخه شما پارتي داري ما نداريم

کارمه :d

لوله برای خیلی جاها میتونست باشه اما تبدیل به قیف شد .
این پهنای باند خوب هم در اختیار من شما نمیذارن . سهم من و شما 128KB هست و باقی پهنای باند یا فروخته میشه به کشور ها خارجی یا توی کارهای دیگه استفاده میکنند .

براي شما شايد ولي مطمئنا براي من كه توفيقي حاصل نمي كند نهايتا پينگ 2000 را مي كند 1000 تا كه براي بازي كردن افتضا است شما خودت را با بقيه مقايسه نكن آخه شما پارتي داري ما نداريم
من برای سرعت پارتی دارم نه برای پینگ!!!!!
شما که پینگت 2000 هست چرا توی اون شرکت موندی؟!؟!

کارمه :d
لطف داری :دی

لوله برای خیلی جاها میتونست باشه اما تبدیل به قیف شد .
این پهنای باند خوب هم در اختیار من شما نمیذارن . سهم من و شما 128KB هست و باقی پهنای باند یا فروخته میشه به کشور ها خارجی یا توی کارهای دیگه استفاده میکنند .
سهراب حرف هات قبول یه چیزی ازت میپرسم!
برو توی سایت مکز مدیریت توسعه ملی اینترنت! خب؟ اونجا لیست شرکت ها پرسرعت اینترنتی و سرعتی رو که میدن به مردم زده! مگه دولت نمیگه محدودیت 128 و 16 کیلو؟ مگه این سایتم ماله دولت نیست؟ پس چرا شرکت ها همه ماشالله چندین برابر این 128 کیلوبیت رو دادن دست مردم و درشون تخته نشده و هیئت مدیرشون اعدام نشدن؟!؟!؟ بابا اینها همش کشکه!
خود وزیر گفت با راه اندازی اینرتنت ملی (یعنی یه ایجاد فضای امن برای بانک ها ادارات و سازمان های حکومتی) دیگه نیاز به محدودیت گذاشتن برای اینترنت مردم نیست! پهنای باند ایران هر سال توی این برنامه 100 گیگ زیاد میشه تقریبا! چرا!؟؟! اگر همون 128 هست چرا هر سال 100 گیگ؟ مگه ما چند نفر کاربر پرسرعت داریم که به ازای هر نفر 128 کیلوبیت هر سال 100 گیگ بخواییم!؟!؟؟!

من برای سرعت پارتی دارم نه برای پینگ!!!!!
شما که پینگت 2000 هست چرا توی اون شرکت موندی؟!؟!

لطف داری :دی

سهراب حرف هات قبول یه چیزی ازت میپرسم!
برو توی سایت مکز مدیریت توسعه ملی اینترنت! خب؟ اونجا لیست شرکت ها پرسرعت اینترنتی و سرعتی رو که میدن به مردم زده! مگه دولت نمیگه محدودیت 128 و 16 کیلو؟ مگه این سایتم ماله دولت نیست؟ پس چرا شرکت ها همه ماشالله چندین برابر این 128 کیلوبیت رو دادن دست مردم و درشون تخته نشده و هیئت مدیرشون اعدام نشدن؟!؟!؟ بابا اینها همش کشکه!
خود وزیر گفت با راه اندازی اینرتنت ملی (یعنی یه ایجاد فضای امن برای بانک ها ادارات و سازمان های حکومتی) دیگه نیاز به محدودیت گذاشتن برای اینترنت مردم نیست! پهنای باند ایران هر سال توی این برنامه 100 گیگ زیاد میشه تقریبا! چرا!؟؟! اگر همون 128 هست چرا هر سال 100 گیگ؟ مگه ما چند نفر کاربر پرسرعت داریم که به ازای هر نفر 128 کیلوبیت هر سال 100 گیگ بخواییم!؟!؟؟!

همه ی اینها تو یک چیز خلاصه میشه => پول و سود
و با ابزاری که دستشون هست نمیان این پول و سود رو به ضرر خودشون از طریق های دیگه تبدیل کنند و حدشو رعایت میکنند

همه ی اینها تو یک چیز خلاصه میشه => پول و سود
و با ابزاری که دستشون هست نمیان این پول و سود رو به ضرر خودشون از طریق های دیگه تبدیل کنند و حدشو رعایت میکنند
اینها برای هرکاری بهانه (توجیه) دارند! الان توجیه قیمت گران اینترنت ایران خریدن گران اون لب مرز هست! با این 2 تا پروژه بخصوص پروژه دومی که به جاده ابریشم اینترنت معروفه دیگه این بهانه هم باقی نمیمونه! اگر ما قراره توی همین یکی دو مگابیت بمونیم حداقل ارزون باشه و پینگش خوب باشه!

شما ايتاليایی بلدی خودت با مردم حرف بزنی يا زنگ بزنی ISP ؟
اگه نه حرفات به احتمال زياد اشتباهه چون خود بنده يكی از اقوامم تو دهات های ايتالياست و بهترين اينترنت رو داره.
بحث داهات شد ! ما میتونیم اونجا ها بریم یا بازم ترولیستیم نمیشه ؟ من به دهاتش که هیچی به یه غرشم راضیم آخه اونا تو غرشم فیبر نوری کشیدن :d

---------- نوشته در 12:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 AM ارسال شده بود ----------

استی میترسم این پروژه ها عملی بشه ولیدرشو رومون ببندن ! یعنی Send رو ببندن که تقریبا غیر ممکنه ولی دولت به دنبال این کار هست ! و تا الانم روش دارن کلی کار میکنن و میلیارد ها تومن هزینه کردن ! خدا به دادمون برسه ! ساله بعد همین موقه ما یا وضع اینترنتمون بهتر میشه یا کلا قطعش میکنن ! راستی مسعود :
احمد ****گ نیا
این یعنی چی ؟ مگه ملت اسم ندارن ؟ :d:d:d ! ببین چه کارا که نمیکنیا ! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or