والا دیگه شبکه خصوصی مجازی ما کار نمیده! فتیلش ته کشیده!ولی من جیتر 1 تا به حال خیلی داشتم!:d اما جیتر 0 هیچ وقت!!! جیتر 0 فقط یه بار از یکی از دوستان در همین تاپیک دیدم!
جیتر را بی خیال مسعود. سرعت و پینگِ شبکه ی خصوصی مجازیت حالش خوبه؟! :d مالِ من :d :

به این میگن جامعه امن و بدون فساد ایول کارشون دستهوالا دیگه شبکه خصوصی مجازی ما کار نمیده! فتیلش ته کشیده!
دلم واسه فیسبوق تنگ شده!
...............................
مدیركل روابط عمومی شركت:
مخابرات نقشی در بستن V-P-Nها ندارد
داوود زارعیان با بیان اینكه كاربران چه در داخل و چه در خارج كشور هنوز تمامی زیرمجموعههای ارتباطی كشور را با نام مخابرات میشناسند، گفت: این موضوع باعث شده تا هر اتفاقی كه در حوزه ارتباطات كشور میافتد به نام مخابرات تمام شود. این در حالی است كه ما نیز همچون سایر سرویسدهندگان از قوانین جاری كشور تابعیت میكنیم و در بسیاری از تصمیمسازیها دخالتی نداریم.
وی بیان كرد: موضوع بستن V-P-Nها هیچ ارتباطی با مخابرات ندارد چرا كه این موضوع در بستر شبكه مخابراتی انجام نمیشده كه ما آن را بسته باشیم.
وی با این توضیح كه اگر این موضوع توسط مخابرات اجرایی شده بود تنها باید افرادی كه از مخابرات اینترنت میگیرند با مشكل روبهرو میشدند، گفت: آن طور كه در خبرها آمده افرادی كه از *** برای ورود غیرقانونی به اینترنت استفاده میكردند اكنون در سراسر كشور مشكل دارند و این دست آورد بزرگ متعلق به شركت ارتباطات زیرساخت است نه شركت مخابرات ایران.
وی با اشاره به اینكه مخابرات حتی در موضوع *****ینگ تصمیم گیر نیست، گفت: نهادهای قانونی و امنیتی در این موارد اظهار نظر میكنند و سرویس دهندگان اینترنت به هیچ عنوان در كارهای اجرایی نقشی ندارند.
*** سامانهای برای دور زدن *****ینگ بود كه بارها از سوی مقامات مسوول بر غیر قانونی بودن و مجرمانه بودن استفاده از آن تاكید شده بود.
كاربران اینترنت در ایران از قطع پورت PPTP در ایران و انسداد راهاتصال به *** در كشور خبر دادهاند، اگر چه دو هفته پیش از این نیز پورت L2PT در ایران برای مدتی بسته شده بود.
پورت محلی است برای ورود و خروج دادهها كه به هر پورت نرمافزاری عددی اختصاص داده میشود. هر كدام از پورتها كار خاصی انجام میدهند مثلا پورت 25 مخصوص ارسال ایمیل است و پورت 110 برای دریافت آن و پورت 80 یا HTTP برای دسترسی به صفحههای اینترنتی.
در صورتی كه خدماتدهنده سرویس اینترنت و یا شركت زیرساخت، پورتهای 25 و 110 را مسدود كند، امكان دریافت و یا ارسال ایمیل ممكن نخواهد بود. در صورت مسدود كردن پورت 80 امكان استفاده از اینترنت غیرممكن است.
پورت PPTP یا Point-to-Point Tunneling Protocol برای ساخت شبكههای خصوصی مجازی (VPNs) مورد استفاده قرار میگیرد. مسدود كردن این پورت امكان استفاده از ویپیانها را غیر ممكن میكند. L2PT یا Layer 2 Tunneling Protocol و SSTP یا Secure Socket Tunneling Protocol نیز كاربرد مشابهی دارد.
بستن SSTP موجب از كار افتادن نرمافزارهای *****شكنی همچون فریگیت، اولتراسورف و تور نیز خواهد شد. این *****شكنها از این پروتكل استفاده میكنند و استفاده از آنها در میان كاربران فضای مجازی در درون ایران بسیار متداول است.
افرادی كه از *** برای ورود غیرقانونی به اینترنت استفاده میكردند اكنون در سراسر كشور مشكل دارند و این دست آورد بزرگ متعلق به شركت ارتباطات زیرساخت است نه شركت مخابرات ایران.

خب سعی کنین اتفاقی از طرف کسی نیفته تا اسمتون بد در نره و از ما فحش نخورین :d پس شما چکاره این اونجا ؟ :dاین موضوع باعث شده تا هر اتفاقی كه در حوزه ارتباطات كشور میافتد به نام مخابرات تمام شود
! زنگ زدم پشتیباننی مرکزی یه مهندس با سواد جوابمو داد ! گفت تو باین انتقال دیتا یه مشکلی پیش اومده ! زیر ساخت میخواد یه سری تعمیرات انجام بده ! گفت دستور tracert 4.2.2.4 بگیر ! قبل از اینکه دیتا از کشور خارج بشه تو IP 7می که ماله زیر ساخت هست و IP ماله ایران هست منفجر شده ! بسی حال کردم ئقتی اینجوری جواب داد ! کلا اعصابمم خورد نشد که پینگ منفجر شده ! اینا فقط درست جواب بدن ! ما چیزی نخواستیم ! زنگ زدم پشتیبانی میگم SNR margin خط من زیره 10 هست ! نویز شدید داره ! اعلام خرای هم کردم گفتن مشکل از ما نیست ! به ISP بگو (اعلام خرابی کردم بنده خدا اومده دم در همه چی رو چک کرده از تو مخابراتم تمام سیم و جک اسپلیتر و اینا رو عوض کرده ) بعد میگه باشه ! صبر کنین فردا نیرو میفرستیم رو DNS سرور تون کار کنن ! اگه رو در رو باهاش صحبت میکردم یکی میزاشتم تو گوشش دیگه منو الاغ فرض نکنه ! )xپس خوش به حال خودم که واسه من هرسه مدل، پورتش بازه و سرعتش باقبل حدودا فرقی نداره!:dوالا دیگه شبکه خصوصی مجازی ما کار نمیده! فتیلش ته کشیده! :biggrin1:
دلم واسه فیسبوق تنگ شده!
...............................
جان ؟؟؟ سرعت 256 کیلوبیت ... بعد سرعت دانلود بیش از 80 کیلوبایت !! دوست من وقتی شما اینترنت 512 میگیری حداکثر 64 کیلوبایت می تونی دانلود کنی ..دوستان اینترنت شرکت مخابرات چه طوره ؟ واسه ثبت نام رفتم میگن واسه خونه بیشتر از 256 نمیدیم . تضمین دادن که سرعت دانلودش کمتر 80 نیست !!!
خودم شاتل 2MB داشتم . که دیگه خسته شدم از بس DC یا افت سرعت داشت . پینگ هم دیگه چه عرض کنم .
راستی از اسیاتک هم اگه میشه اطلاعات بدید !!
این خوب هست یا نه؟
![]()
برای ایران معمولیه

معمولی ؟ :d زیر 200 تو ایران به ندرت پیدا میشه :d![]()