بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مبین نت 512

---------- نوشته در 05:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 05:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:43 PM ارسال شده بود ----------

اینم بلاد کفر وشیطان بزرگ :d

برای منم بازه ولی هیچ چیزی رو باز نمیکنه!
خواستیم یه رادیو فردایی رو چک کنیم ببینم دنیا دسته کیه!
من دووم نیوردم 2 روزم رفتم SSTP خریدم :دی . SSTP هنوز خوب کار میکنه .
[FONT=Tahoma !important]https://biramkerman.info/a.php?token=fd9ad74791d2949246afd23f1d4885c5 .این چــــیزترشکن ســـــایفون هست که مخصوص رادـــــیوفردا ه [/FONT]
[FONT=Tahoma !important][/FONT]
[FONT=Tahoma !important]
[/FONT]

• Like
Reactions: Persian-Masoud
کوفتت شه حمید
ها این -A نوشته یعنی چه؟
در مقایسه با کله جهان یا ایران؟
تو هم یه تست بزار ! خیلی مشکوکی ! مگه خودت نبودی میگفتی خط پینگ من سبزه تو بایو ؟ زود باش :d:x ! این A Grade یعنی 200 تومن پول آنتن دادم و غیره ... ! :d تو این ملکت اینجوریه دیگه ! :| ! 220 تومن بره تو پاچت تا بشی زیر عراق و افغانستان نه که از ته لیست بزنی بیرون ! :|

الان وضع کلاً ایران خوبه یا واسه من خوبه فقط ؟ :دی

-------------------
یه سوالی داشتم:
چرا بعضی وقتها این چراغ ADSL مودم واسه خودش خاموش میشه ؟ (از اسپلیتر اسفتاده میکنم)
مثلاً امروز هر 2دقیقه خاموش میشه و دوباره روشن میشن و من عملاً هیچ استفاده ای نمیتونم بکنم.
ممنون میشم جواب بدید.

برای من که چند روزه به فنا رفته!میری گیرز 3 شاید باورتون نشه اما رو خوندن اسکیل پارتی میمونه وقتی میخواد سرچ کنه!!موندم برادران همیشه در صحنه دارن تو مخابرات چه میکنن؟:d
مبین نت یک مگ!
1511482552.png

آخرین ویرایش:
:(((((
آقا من برم خودمو اعدام کنم شما فعلا بزنید اینو ببینید
:(((من اینو دیدم پشمام ریخت وای خدای من
طرف adsl داره همین ایران خودمون هم زندگی میکنه
http://up8.iranblog.com/images/mem323iqujnkbm1j8sr.jpg
بره بمیره ! عقده فیلم ! من میرم دی وی دی شو میخرم 800 تومن HD تماشا میکنم ! اگه من اینو داشتم فقط چیز های ضروری دانلود میکردم مثل این اروپایی ها و آمریکایی ها ! بازی دیجیتالی میخرن از سایت اصلی دانلود میکنن ! بتای بازی 3 سوت ! دمو 2 سوت ! فیلم استیم میکنن 1 سوت ! بازی میکنن 0 سوت ! یعنی پینگشونم خداست ! این حقه ماست که اینترنت اینجوری گیرمون بیاد و بعد اینترنتمون از عراق و افغانستان هم له تر یاشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or