بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بفرما مسعود جون : :d
1027463143.png

الان بعد این تست که پینگش این باشه این سرعت دانلوده :

( سرعت دانلود 370 !!!! )
d41cdac4987c4b688883.png

این برای اونهایی که احساس میکنن بهترین نت ایران رو دارن !!!
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1203338&postcount=1591

جل الخالق!
من بودم یه گونی اسپند میخریدم هر روز دود میکردم جلو در isp

به مسعود پسره عجب adsl خوفی داره زا طرف دیگه عکس یه ذره غیر باورنکردنیه اخه ببین پینگ 47 داره خوب؟پس باید سرعت اینترنتش هم بالا باشه دیگه چون فاصلش خیلی کم هست از طرف دیگه میشه گفت که رفته با خوده ISP تست کرده که در این صورت میگیم اگه با ISP تست گرفته پس چرا انقدر سرعت دانلودش پایینه چون سرعت دانلود ISP ها خیلی بالاست به طوری که با یه سیستم خونگی امریکایی برابری میکنه این یارو که عکس گذاشته باید خودش بیاد توضیح بده از طرف دیگه من فکر میکنم این خونش چسبیده به دیش ISP :d

والا امیر راستیتش سرعت و پینگ باهم ربطی ندارن!
مثلا اگه ایشون 10 کیلو سرعت داشتن یا 100 مگابیت از همون ISP و همون مخابرات یه پینگ رو خواهند داشت
!

میگن اصفهان نصف جهان همینه :دی

الان مخ من صوت کشیده هرچی فکر میکنم میبینم که این یارو حتما یا چی بگم فکر کنم 100 درصد با دیش isp یه تست گرفته درسته؟؟؟:-o

تنها علتی که میتونه داشته باشه پهنای باند زیاد isp ایشون هست!
یا اینکه در اون ساعتی که عکس گرفتن بار روی isp کم بوده!

سلام
الان علتش را خدمتتون عرض میکنم! :

شبکه ای که من توی اون هستم پهنای باند بسیار بالایی ISP اون داره. بهتره بگم ISDP ، چون این شرکت خودش به شرکت های دیگه که میخواهند ISP شوند پهنای باند ارائه میده. یعنی اینکه من یه مرحله را ندارم و مستقیماً به ISDP وصل میشم و خُب یک رابط سخت افزاری و نرم افزاری کمتر یعنی کیفیت بالاتر!

سرویس 256 / 512 اشتراکی این شرکت را با مجوز اشتغال به تحصیل دانشجویی که ازم خواستند توی خونه استفاده میکنم. کیفیت میشه گفت هر بلایی سرش بیاد از این ISDP نیست و هرچه بوده به احتمال زیاد مشکل کشوری یا مخابرات بوده. واقعاً کیفیت خدمات خوب هست البته ای کاش خوب باقی بمونه. سرعت دانلود و آپلود ثبات خیلی عالی ای داره. توی نتایج speedtest هم جزء سرویس دهنده های برتر ایران از نظر سرعت دانلود و آپلود هست (هر چند که فقط مال اصفهان هست): http://www.speedtest.net/global.php#0,4,37

بعضی از کاربران خانگی که توی اصفهان هستند به دلایلی شاید (تاکید میکنم شاید) بتونند ازش سرویس بگیرند ، غیر از اینکه خودشون یک ISP بخاند بزنند یا سازمان یا ارگانی باشند که احتیاج به پهنای باند داشته باشند.

---------------------

زمان پینگ من در اکثر مواقع نسبت به سرور باکو ، بین 45 تا 48 میلی ثانیه هست. این تست های دیگه:

1034450019.png

1035664525.png

1035554700.png

1035628348.png

پینگ ربطی به اینکه سرعت اینترنت شما چه قدر هست نداره! پینگ یه سیگنال 32 بیته که میره به سمت یه سرور خاص و برمیگرده! این به ترافیک شبکه ی اینترنت شما بستگی داره نه به سرعت شما! البته درسته که وقتی ترافیک شبکه بالا رفت سرعت دانلود یا آپلود پایین میاد اما این دو بحث از یکدیگر جدا هستند. زمان پینگ من نسبت به سروری که مشخصات اکانتم را باهاش چک میکنم و اصفهان هم هست فقط 3 میلی ثانیه است. اگه خواستین عکس پینگش را توی داس براتون میزارم.

-----------------------------

من توی اینترنت دنبال یه چیز دیگه میگشتم که اتفاقی وارد اینجا شدم و به جمع شما گیمرها وارد شدم. گیمر هم اصلاً نیستم حالا چه بازی آنلاین و چه غیر آنلاین!

ببخشید زیاد سخنرانی کردم

موفق باشید

از توضیحات خوبتون ممنونم سیگنال عزیز.

یه چند تا از بجه های آدربایجانی توی XBL پیدا کردم جتذ تا شون از همین ماکسنت سرویس میگیره
جالبه که پینگشون فقط با اونهایی که تو آذربایجان هستن خوبه و وقتی هاست میشن تو MW2 فقط آدربایجانی ها پینگشون خوبه و بقیه زرد هست وضعیتشون
با خارجی ها هم که بازی میکنیم اکثرا پینگشون زرد هست گاهی اوقات هم پینگشون قرمز میشه !
مثلا اگه پینگ من زرد بشه ماله اونها قرمز و بالعکس ! به ندرت پیش میاد که ماله هر دومون زرد بشه !
بله درسته! متاسفانه یک هفته میشه وضعیت پینگ ماکسنت و کلا غرب کشور بد شده و محدود به یک شرکت خاص نیست! معلوم هم نیست کی درست میشه!
این سوال رو توی پی سی ورلد مطرح کردم و یکی از مدیران موئسسات اینترنتی این جواب رو برام ارسال کرد:

یبا سلام بر تمام دوستان و زحمت کشان
باید به تمام دوستانی که مشکل کندی سرعت یا بالا رفتن پینگ در شبکه خود را دارند بگویم که یک مشکل کلی در شبکه شمال غرب کشور در چند روز گذشته وجود داشته و هنوز هم هست که امیدوارم هرچه سریعتر حل شود این مشکل مربوط به یک شرکت خاص نمی باشد و تقریبا در تمام شرکتها وجود دارد البته بعضی از شرکتها به غیر از این مشکل، مشکل پرشدن پهنای باند را نیز دارند که باعث قطعی و وصلی مداوم یا ساعتی در شبکه خود دارند که انشاء الله این مشکل نیز بر این دوستان حل شود

بنده هم از یه ISDP که فراهوش دنا باشه سرویس میگیرم و وضعیت مثل بقیست !
کلا ربطی به ISP و ISDP بودن نداره. شاتل و پارس آنلاین و صبا و ... همگی ISDP هستن و وضغیتشون مشخص و مبرهنه ! چیزی که مشخص هست اینه که پینگ شما دو دلیل داره که اینقد خوبه یکی که خودتون اشاره کردید پهنای باند ( Bandwidth ) هست که بالای 8 MB هست و اختمال دیگه هم Dedicated بودن سرویس هاست !

یه لیست قیمت از سرویس اختصاصی میذارید؟
اگه تاثیر خوبی روی پینگ داره بگیرم خوب!

من خودم 256 dedicated از شاتل داشتم . ماهی 250 تومن اما تنها فرقی که داره اینه که سرعت شما همیشه ثابته یعنی نه بالا تر نه پایین تر . رو پینگم فقط 15-20 تا تاثیر داشت که میومد پایین . اصلا ارزش اینقدر پول دادن رو نداره :)

من خودم 256 dedicated از شاتل داشتم . ماهی 250 تومن اما تنها فرقی که داره اینه که سرعت شما همیشه ثابته یعنی نه بالا تر نه پایین تر . رو پینگم فقط 15-20 تا تاثیر داشت که میومد پایین . اصلا ارزش اینقدر پول دادن رو نداره :)
بع! خسته نباشی! اونوقت چرا 250 تومن بابت این میدی؟

بله سرویس dedicated*تنها برای کسایی به درد می خوره که دائماً دارن از خط استفاده می کنند.
اون تفاوت پینگ هم برای اینه که دیگه تو صف روتینگ DSLAM گیر نمی کنه و بدون انتظار route می شه.
همین 256 رو اگر از مخابرات بگیرید 380 هزار تومن در ماه در میآد! که البته چون ISP خط های STM1 155 مگابیتی رو یکجا می خره ارزون تر در میاد.
هر خط 155 مگابیتی برای یک ISP بیش از 8 میلیون در ماه آب می خوره. حالا بسته به اینکه بین چند نفر share کنه قیمت تمام شده رو خودتون حساب کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or