بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود.
دیدم بحثتون داغه گفتم تست سرعت نت خودمو تویه خونه و دومی تویه دانشگاهمون بزارم!

1039926898.png

دانشگاه:
942557649.png

:d
البته من ایران نیستم

البته من ایران نیستم
:-o
با این سرعت معلومه تو ایران نیستی...! این سرعت با مخابرات ایران در تناقضه...! احیانا خونتون نزدیگ دیش ISP هست دیگه ،زندگی هم میکنی دیگه...!حالشو میبری نوش جونت...! :d هزینه این اینترنت که داری اونجا چه قده ؟ ( به پول خودمون ها...! )
دوستان من اراکم تا 3 روز دیگه هم اشتراکم نموم میشه از پیشگامان دارم نسبتا راضی بودم میخواستم ببینم کسی اینجا اراک هست و بگه کدوم ISP بهتره ؟ من بیشتر سرعت دانلود مد نظرمه...! اینی که الان دارم 512 هست با سرعت دانلود 100-180 تو روز و شب هم 64 ...! :d

:-o
با این سرعت معلومه تو ایران نیستی...! این سرعت با مخابرات ایران در تناقضه...! احیانا خونتون نزدیگ دیش ISP هست دیگه ،زندگی هم میکنی دیگه...!حالشو میبری نوش جونت...! :d هزینه این اینترنت که داری اونجا چه قده ؟ ( به پول خودمون ها...! )
دوستان من اراکم تا 3 روز دیگه هم اشتراکم نموم میشه از پیشگامان دارم نسبتا راضی بودم میخواستم ببینم کسی اینجا اراک هست و بگه کدوم ISP بهتره ؟ من بیشتر سرعت دانلود مد نظرمه...! اینی که الان دارم 512 هست با سرعت دانلود 100-180 تو روز و شب هم 64 ...! :d
هزینه خاصی نداره. این سرعت اصولا به صورت مجانی ارائه میشه. و 100mbps هم حدود ماهی 10 الا 15 هزار تومان.

• Like
Reactions: aidin0000
100 مگابیت ماهی 10 هزار تومان! اینجا 128 کیلوبیت با 1 گیگ در ماه 10 هزار تومن!
کاملا عادلانست! از دستاوردهای این کشور مقدس اسلامی لذت ببرید!
>:d<

با لینک مستقیم از 12 بالاتر نمیره دیگه چه برسه به تورنت.
سگ gprs سیم کارت ایرانسل به این مخابرات شرف داره:|
150 تا 200 سرعت خودم دارم میگیرم

1000 بار گفتتم به اون منطقه تون بستگی مستقیم داره !

درود.
دیدم بحثتون داغه گفتم تست سرعت نت خودمو تویه خونه و دومی تویه دانشگاهمون بزارم!

1039926898.png

دانشگاه:
942557649.png

:d
البته من ایران نیستم

جالبه !
به درصد رضایت نگاه کنید !

یعنی بهتر از اینا هم هست !

150 تا 200 سرعت خودم دارم میگیرم

جالبه !
به درصد رضایت نگاه کنید !

یعنی بهتر از اینا هم هست !

الان اینترنت با سرعت 1GB در امریکا به User های خونگی داده میشه :)
فقط ایران هست که عقب افتاده از بقیه کشور ها
حتی کشور های عربی اینترنی دارن که حداقل 20برابر ما بهتره
امارات فکر کنم همین امسال بود که بدون اضافه کردن قیمت , سرعت کاربراش رو تا 16 برابر افزایش داد :)

الان اینترنت با سرعت 1GB در امریکا به User های خونگی داده میشه :)
فقط ایران هست که عقب افتاده از بقیه کشور ها
حتی کشور های عربی اینترنی دارن که حداقل 20برابر ما بهتره
امارات فکر کنم همین امسال بود که بدون اضافه کردن قیمت , سرعت کاربراش رو تا 16 برابر افزایش داد :)
درسته. اینجا فیبر نوری تا داخل ساختمان میاد. و به همین خاطر سرعت تا 1GB/s هم راحت داده میشه.
دیکه نه نیازی به تلقن هست و نه adsl ه این چیزا. من نمی دونم چرا تویه ایران این کار صورت نمیگیره. خالا نه با این سرعت ها. ولی خوب بازم ته مثل الان!! البته وقتی وزیر ارتباطاتمون بگه" پهنای باند، پهنای بانده چه فرقی می کنه؟!" دیگه نمیشه توقغی داشت!;)

دوست عزیز میشه از کشور های فرانسه و المان هم تست بگیرید ؟
سلام ، این تست از فرانسه و آلمان:

1041028164.png

1041031040.png

از توضیحات خوبتون ممنونم سیگنال عزیز.

سلام ، خواهش میکنم ، لازم بود توضیح بدم :)

بنده هم از یه ISDP که فراهوش دنا باشه سرویس میگیرم و وضعیت مثل بقیست !
کلا ربطی به ISP و ISDP بودن نداره. شاتل و پارس آنلاین و صبا و ... همگی ISDP هستن و وضغیتشون مشخص و مبرهنه ! چیزی که مشخص هست اینه که پینگ شما دو دلیل داره که اینقد خوبه یکی که خودتون اشاره کردید پهنای باند ( Bandwidth ) هست که بالای 8 MB هست و اختمال دیگه هم Dedicated بودن سرویس هاست !

سلام

پهنای باند را قبول دارم اما در مورد ددیکیت بودن نه چون سرویسم اشتراکی هست و با کاهش سرعت و بالا رفتن زمان پینگ هم گاهی وقت ها مواجه میشم.

سلام ، این تست از فرانسه و آلمان:

1041028164.png

1041031040.png

سلام ، خواهش میکنم ، لازم بود توضیح بدم :)

سلام

پهنای باند را قبول دارم اما در مورد ددیکیت بودن نه چون سرویسم اشتراکی هست و با کاهش سرعت و بالا رفتن زمان پینگ هم گاهی وقت ها مواجه میشم.

شما اینترنتت خیلی خوبه :) تو تهران نمایندگی چیزی نداره ؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or