بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

والا امیر راستیتش سرعت و پینگ باهم ربطی ندارن!
مثلا اگه ایشون 10 کیلو سرعت داشتن یا 100 مگابیت از همون ISP و همون مخابرات یه پینگ رو خواهند داشت
!

بچه ها من یه مشکل خیلی عجیب برام پیش اومده !!!!!!!!!
پینگم که میاد رو 160-70 سرعت دانلودم میشه 370-80 !!!!!!! ( باور نمی کنید عکس بزارم ! )
بعد پینگم که میاد روی 130-40 سرعت دانلود میاد رو 100 و همین چوری هم میاد پایین تا جایی که می رسه به 10 -11 !!!!!!!!! :)) :D

بچه ها من یه مشکل خیلی عجیب برام پیش اومده !!!!!!!!!
پینگم که میاد رو 160-70 سرعت دانلودم میشه 370-80 !!!!!!! ( باور نمی کنید عکس بزارم ! )
بعد پینگم که میاد روی 130-40 سرعت دانلود میاد رو 100 و همین چوری هم میاد پایین تا جایی که می رسه به 10 -11 !!!!!!!!! :)) :D
پینگ 40 ؟ پوریا جان از اون عکس بذار سرعت پیشکشت! :d

والا امیر راستیتش سرعت و پینگ باهم ربطی ندارن!
مثلا اگه ایشون 10 کیلو سرعت داشتن یا 100 مگابیت از همون ISP و همون مخابرات یه پینگ رو خواهند داشت
!
الان مخ من صوت کشیده هرچی فکر میکنم میبینم که این یارو حتما یا چی بگم فکر کنم 100 درصد با دیش isp یه تست گرفته درسته؟؟؟:-o

الان مخ من صوت کشیده هرچی فکر میکنم میبینم که این یارو حتما یا چی بگم فکر کنم 100 درصد با دیش isp یه تست گرفته درسته؟؟؟:-o
تنها علتی که میتونه داشته باشه پهنای باند زیاد isp ایشون هست!
یا اینکه در اون ساعتی که عکس گرفتن بار روی isp کم بوده!

از کجا و کدوم شهر میگیری بگو ما هم شاید تونستیم بگیریم تبرک شیم :دی

از پتیاک سیستم ' البته این سرویسی که من دارم ماهی 110 تومن هست , 1mb هست که 2mb دادن بهم :) تهران هستم , و این شرکت هم فقط مناطق 1تا3 تهران رو میده
سرعت که خودتون میبینین , پینگ ایران 15-20 میگیرم , اروپا هم بین 130 تا 230
کلا اکثر اوقات راضی هستم

یه چند تا از بجه های آدربایجانی توی XBL پیدا کردم جتذ تا شون از همین ماکسنت سرویس میگیره
جالبه که پینگشون فقط با اونهایی که تو آذربایجان هستن خوبه و وقتی هاست میشن تو MW2 فقط آدربایجانی ها پینگشون خوبه و بقیه زرد هست وضعیتشون
با خارجی ها هم که بازی میکنیم اکثرا پینگشون زرد هست گاهی اوقات هم پینگشون قرمز میشه !
مثلا اگه پینگ من زرد بشه ماله اونها قرمز و بالعکس ! به ندرت پیش میاد که ماله هر دومون زرد بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or