بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یکم اعداد نمی خونه داداش، یه چکی بکن
همیشه این سرعت رو میده؟
چقدر پول میدی؟

سرویس ایشون برابری با 2MB من میکنه .فکر نمیکنم 128 باشه . شاید 1204 باشه ولی 128 نیست و فکر نمیکنم کمتر از 512 باشه و سرعت دی ال ایشون با منجر باید بالای 200 باشه اگر این جور که این عکسی که گذاشتن نشون میده .

سلام دوستان من کرمان هستم و با یک مشکل اساسی با شاتل برخوردم. نمی دونم در جریان هستین یا نه ولی میزان واگذاری adsl در کرمان بیش از پهنای باند شد و این ط.ر شد که از تیر ماه تا آبان ماه adsl واگذار نکردند. من هیچ مشکلی نداشتم تا همین یک ماه پیش. اونم مشکلم اینه که من سرویس 512 اکو دارم و شاتل نزدیک یک ماهه! شب ها میل و مسنجر و رپیدشیر رو از کار می ندازه!!! زنگ زدم چه قدر دعوا کردم تا میل و مسنجر حل شد ولی رپید شیر رو همچنان جلوش رو گرفتن! زنگ می زنم شرکت می گن نه اصلا مشکلی نیست مشکل از سیستم شماست! شما یاهو رو پینگ کن فلان کن! انگا رمی خوان بچه 7 ساله خر کنند. بعد باز زنگ زدم گفت dns ست کن! باز زنگ زدم می گن مشل از جانب مخابراته! خوب اگر از جانب مخابراته پس کسای دیگه ای که توی همون مرکز مخابراتی هستند از شرکت های دیگه سرویس می گیرند چه جوری صبح تا شب دارند دانلود می کنند؟ من موندم دیگه کجا برم شکایت کنم؟ کسی راه حلی داره؟ من می گم این ها چون زیاد واگذار کردند این کار رو می کنند که شب ها افت سرعت نداشته باشند :(

جالبه برای من بد که نشده هیچ کلی هم اومده پایین ! قبلا پینگ روی 180-90 بود الان شده 148 !!!!!!!!!

1027463143.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or