تقریبا بدبختی. زور بزن تا حداقل 256 بگیری. من از مخابرات به زور 256 گرفتم و فهمیدم چقدر 128 قدیمی و بدرد نخوره. اصلا کسی DSL این سرعت نمیده، ISDN میده.
برای منم همین طور شده پینگ یاهو شده 500 سرعت دانلودم شده 60! :-oاتفاق کاملا نادر و در نوع خودش بینظیر و نهایت بدشانسی برای من افتاده!
داستان از این قراره:
تا دیروز که اوضاع اینترنتم مثل همیشه از نظر آپلود: 40 دانلود 120 و پینگ - 200 بود و توپ توپ بود!
امروز صبح پا شدم دیدم دانلودم شده 40 و بالاتر نمیره!
گفتم یه مشکلی هست و درست میشه!
رفتم درس خوندم و نهار و و چرت نیم روزی و ساعت 6 اینها دوباره اومدم و دیدم سرعت شده 50 و بالاتر نمیره!
گفتم اشکال نداره! رفتم توی بازی دیدم پینگم پایین 70 هست مثل همیشه و گفتم الهی شکر که پینگم خراب نشده! البته برای سرور های داخلی!
رفتم توی سایت اسپیدتست یه تستس بگیرم! طبق معمول با پاریس که پینگم باهاش همیشه پایین 250 بوده و پایین 200 و 180 هم شده تست بگیرم!
پینگم شد 600 و دانلود 40 و آپلود 18 !!!!
گفتم چراااااااا...
یه چند ساعت پیش بود که مسئول isp که دوست بنده هست زنگ زد و گفت مخابرات استان (آذربایجان غربی) گفته که ip تموم شده و مشکل ظرفیت داریم!!!!!!!
دیدم بله! ip من شده ماله بند عباس! و پینگ و دانلودم به شدت خراب شده! پینگم با داخل کشور خوبه اما با خارج کشور به شدت بد شده! و غیر قابل تحمل!
به ارومیه و تبریز زنگ زدم و گفتن فردا صبح زنگ بزنید و باید مشکل شما حل بشه! حالا مونم فردا صبح چه گلی به رومون میزنن!
دوستان پینگ همه با یاهو بد شده؟ شاید سراسری باشه!!؟
برا من از رو 200 رفته رو 700دوستان پینگ همه با یاهو بد شده؟ شاید سراسری باشه!!؟
قابل پیشبینی بود همچین اتفاقی بیفته اگه تا فردا حل نشد مشکلت 100% اطمینان بهت میدم که عمرا دیگه درست نمیشه وضعیتت !اتفاق کاملا نادر و در نوع خودش بینظیر و نهایت بدشانسی برای من افتاده!
داستان از این قراره:
تا دیروز که اوضاع اینترنتم مثل همیشه از نظر آپلود: 40 دانلود 120 و پینگ - 200 بود و توپ توپ بود!
امروز صبح پا شدم دیدم دانلودم شده 40 و بالاتر نمیره!
گفتم یه مشکلی هست و درست میشه!
رفتم درس خوندم و نهار و و چرت نیم روزی و ساعت 6 اینها دوباره اومدم و دیدم سرعت شده 50 و بالاتر نمیره!
گفتم اشکال نداره! رفتم توی بازی دیدم پینگم پایین 70 هست مثل همیشه و گفتم الهی شکر که پینگم خراب نشده! البته برای سرور های داخلی!
رفتم توی سایت اسپیدتست یه تستس بگیرم! طبق معمول با پاریس که پینگم باهاش همیشه پایین 250 بوده و پایین 200 و 180 هم شده تست بگیرم!
پینگم شد 600 و دانلود 40 و آپلود 18 !!!!
گفتم چراااااااا...
یه چند ساعت پیش بود که مسئول isp که دوست بنده هست زنگ زد و گفت مخابرات استان (آذربایجان غربی) گفته که ip تموم شده و مشکل ظرفیت داریم!!!!!!!
دیدم بله! ip من شده ماله بند عباس! و پینگ و دانلودم به شدت خراب شده! پینگم با داخل کشور خوبه اما با خارج کشور به شدت بد شده! و غیر قابل تحمل!
به ارومیه و تبریز زنگ زدم و گفتن فردا صبح زنگ بزنید و باید مشکل شما حل بشه! حالا مونم فردا صبح چه گلی به رومون میزنن!