بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما از کدوم isp سرویس میگیری؟تو کدوم منطقه ساکنی؟
09885825484354153982.png

دوستان فک کنم پینگم بهتر شه دارن مخابرات منطقمون رو تعمیر میکنن فقط بخش DSL ـش رو :دی الان با دایال میام چون تا چن روز نتم قطعه :دی دعام کنین این صبر و تحمل نتیجه بده :دی

هیچ چیز از پینگ خوب برای یک گیمر بهتر نیست!
سرعتت 20 کیلو هم باشه کافیه اما پینگ زیر 300 باشه فوق العادست! الان خودم قبلا پینگم 500 بود که از فن آوا گرفته بودم اما الان پینگم شده 180 تا 210 که واقعا خوبه!
به همه دوستان توصیه میکنم که اگر میرید adsl بگیری حتما اول پینگشون رو تست کنید!

به همه دوستان توصیه میکنم که اگر میرید adsl بگیری حتما اول پینگشون رو تست کنید!

آقا مسعود درست می فرمایند . ولی پینگ به مرکز مخابراتی و خیلی مسایل دیگر ( نویز خط , پهنای باند شرکت در اون ساعت و ... ) بستگی داره . مثلا الان یکی از دوستان از پیشگامان سرویس 1مگ گرفته , سرعت دانلودش بسیار بالاست ( 250Kb - 350Kb ) هست ولی پینگ های مناسبی نداره .

حالا داری مارو !؟ الان که وضعیتم خوب شده نسبت به یه هفته پیش XBL نمیشه رفت عجب گیری کردیم به خدا !!!!

1018753947.png

ای خدا! کاش همیشه برات اینجوری باشه! من پینگم نسبت به این بهتره اما دانلود تو بهتره!
والا برای من همون 120 دانلود بسه! زیاد دانلود ندارم! اما پینگ رو روش خیلی خیلی حساسم!
به طوری که تا برای یاهو از 200 میشه 300 زود به isp زنگ میزنم و داد هوار میکنم!

پوریا جان جواب پی امت رو اینجا میدم!
بهترین اینترنت رو داری! با خیال راحت هر بازی عشقت کشید با ایرانی ها یا خارجی ها انجام بده!
بدون لگ بدون گیر و...

بعضی از دوستان 6 و 8 میزنن..
میرن پینگشونو با کشورهایی میگیرن که هر چقدر هم نتیجش عالی یا بد باشه مهم نیست, بلکه باید ببینند سروری که برای بازی در نظر گرفتند تو کدوم کشور قرار گرفته بعد پینگشونو با اون کشور تست بزنند و گرنه هیچ ارتباط مستقیمی مثلا اگر با کسی که تو الاسکا هست بازی میکنید ندارید.. و من بازی ای رو سراغ ندارم که سرورش تو امارات یا کویت یا باکو باشه...

بابا ليستتون اشتباهه
صبا نت چطور رفته اول خيلي ذاغارته من صبا نت دارم ببنيد سرعتمو:

نابودم كرده توي بازي دهنم سرويسه:(
خب اول که توی زمان پیک ترافیک شبکه تست گرفتید
بعدم اینکه صبا نت ترفند غیر منصفانه ای برای بالا بردن خودش توی لیست ISP ها داره و اون اینه که به ازای هر ارتباطی که برقرار می کنید سرعت دانلودتون تا 3 یا 4 مگ دریافت اولی دو برابر سرعت اسمی لینکتون هست(مثلا اگر سرویس 512 دارید اولش تا سرعت 1 مگابیت دانلود دارید) اما بعدا سرعت تا حد همونسرعت اسمی و کمتر افت می کنه،اینطوری سرعتش توی تست سایتهایی مثل Speedtest بصورت غیر واقعی بالا نشون داده میشه،چون حجم فایلی که باهاش تست می گیره از چند مگ بیشتر نیست !!!

اتفاق کاملا نادر و در نوع خودش بینظیر و نهایت بدشانسی برای من افتاده!
داستان از این قراره:
تا دیروز که اوضاع اینترنتم مثل همیشه از نظر آپلود: 40 دانلود 120 و پینگ - 200 بود و توپ توپ بود!
امروز صبح پا شدم دیدم دانلودم شده 40 و بالاتر نمیره!
گفتم یه مشکلی هست و درست میشه!
رفتم درس خوندم و نهار و و چرت نیم روزی و ساعت 6 اینها دوباره اومدم و دیدم سرعت شده 50 و بالاتر نمیره!
گفتم اشکال نداره! رفتم توی بازی دیدم پینگم پایین 70 هست مثل همیشه و گفتم الهی شکر که پینگم خراب نشده! البته برای سرور های داخلی!
رفتم توی سایت اسپیدتست یه تستس بگیرم! طبق معمول با پاریس که پینگم باهاش همیشه پایین 250 بوده و پایین 200 و 180 هم شده تست بگیرم!
پینگم شد 600 و دانلود 40 و آپلود 18 !!!!
گفتم چراااااااا...
یه چند ساعت پیش بود که مسئول isp که دوست بنده هست زنگ زد و گفت مخابرات استان (آذربایجان غربی) گفته که ip تموم شده و مشکل ظرفیت داریم!!!!!!!
دیدم بله! ip من شده ماله بند عباس! و پینگ و دانلودم به شدت خراب شده! پینگم با داخل کشور خوبه اما با خارج کشور به شدت بد شده! و غیر قابل تحمل!
به ارومیه و تبریز زنگ زدم و گفتن فردا صبح زنگ بزنید و باید مشکل شما حل بشه! حالا مونم فردا صبح چه گلی به رومون میزنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or