بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

روی مودم ست میکنی؟ چه جوریه؟
نه
شما از کامپیوتر کابل Ethernet رو میزنی تو کنسول و میری تو Properties کانکشن V P N از توی Tab شیرینگ اونجا اینترنت رو روی Local Area Connection شیر میکنی و به PSN یا XBL وصل میشی !
روی XBL تست کردم و وصل شدم خودم !

نه
شما از کامپیوتر کابل Ethernet رو میزنی تو کنسول و میری تو Properties کانکشن V P N از توی Tab شیرینگ اونجا اینترنت رو روی Local Area Connection شیر میکنی و به PSN یا XBL وصل میشی !
روی XBL تست کردم و وصل شدم خودم !
دمت گرم!
دوستانی که مشکل پینگ دارن با خارج از کشور میتونن با خرید یه اکانت وی پی - ان با کشوری که سرور در اون قرار داره پینگ نسبتا بهتری داشته باشن!

دمت گرم!
دوستانی که مشکل پینگ دارن با خارج از کشور میتونن با خرید یه اکانت وی پی - ان با کشوری که سرور در اون قرار داره پینگ نسبتا بهتری داشته باشن!
یادم رفت اینو بگم دوستان زیاد زحمت نکشید چون وضعیتتون اگه بدتر نشه عمرا بهتر نمیشه !
خودم پینگم با V P N پایین میاد اما تو بازی همونی هست که بوده !

آقا من می خوام ispم رو عوض کنم شاتل بگیرم،شاتل در کل خوبه؟
این شرکته نماینده ی فن آوائه نه دانلود شبانه آزاده نه بهت هدیه می دن الان هم که پینگم شده500
تازه دزدای کثیف پول 512 گرفتن اما 256 ثبت کردن

بازم می گم بستگی به شانس و مرکز مخابراتی و میزان شیرینگت داره . الان یکی از بچه ها که تو همین تاپیک هم فعاله 1 mb داره ناراضیه ولی مثلا من خودم خیلی راضیم حتی یکی از دوستای من توی فردیس کرج 128 شاتل داره ولی سرعت دانلودش 70 هست ( باورش سخته ولی خودم با چشام دیدم ) پینگش هم 260 تا 300 هست !

یکی از دوستانم که توی یه منطقه مخابراتی دیگست از شرکت ما گرفته.
هم سرعت اون بهتره از من و هم پینگش!
پینگ اون الان با یاهو 150 بود!!!
این تست منه با یاهو همین الان:

191028774344452.png

1006830682.png

• Like
Reactions: Ἁlireza
شرکت شما چیه؟
ماکسنت که زیر مجموعه آسیاتک هست! البته کیفیت ماکسنت بسیار بالاتر از آسیاتک هست!
تا الان که تحقیق کردم هیچ isp ندیدم روی دستش بیاد! فقط هم در آذربایجان غربی و شرقی سرویس میده.
البته با عرض معذرت از دوستانی که حساسیت گرفتن به این حرفم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or