بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

جون من به سوال بالا جواب بديد
درود.
1.کدوم شرکت ها در منطقه شما سرویس میدن؟
2. از اینترنت چی میخوایید؟ فقط دانلود و وب گردی؟ یا بازی آنلاین میکنید؟
3. با چه سرعتی راضی میشید؟

البته برای end-user ها در ترکیه اون قدرها هم ارزون نیست!
لیست قیمت ها اینجا
محدودهاشون همه 8 مگه قیمتشون هم بر اساس حجم مشابه ما.
نامحدودها هم 2 مگ ماهی 63YTL و 8 مگ نامحدود ماهی 99YTL.
YTL هم نزدیک 700 هست.
کلا یه چیزی بین ایران و اروپا آمریکا.
ایران هم یک قسمت اینترنتش از همین TTNET هست و بقیه از فجیره. که مخابرات می خره و یه سری فعالیت هایی ! روش انجام می شه بعد قیمتش می شه 12 برابر!!

بچه ها من این تست ها رو توی یه زمان گرفتم! اولی بدون VP>N و دومی با VP>N
نمی دونم این تفاوت پینگ واسه چیه! ممکنه کسایی که واسه بالا بودن پینگ نمی تونن آنلاین بزنن از VP>N استفاده کنن؟؟

آخرین ویرایش:
بچه ها من این تست ها رو توی یه زمان گرفتم! اولی بدون VP>N و دومی با VP>N
نمی دونم این تفاوت پینگ واسه چیه! ممکنه کسایی که واسه بالا بودن پینگ نمی تونن آنلاین بزنن از VP>N استفاده کنن؟؟

مگه میشه با v,p,n کنسولها رو وصل کرد؟!:-/

متاسفانه تنها راه تست کردن هست!
چون اصلا معلوم نیست کجا چه سرعتی و پینگی میدن!
اما در حالت معمول پینگ اینترنت کابلی بهتر از بی سیم هست!

یکی از فامیلامون میخواد ADSL بگیره چی بهش پیشنهاد میکنید ؟! خودش تو فکر داتک هست ! پارس آنلاین هم اونجا پُرت نداره !!!
من که خودم الان چند سال از ADSL استفاده میکنم بهم ثابت شده به منطقه و البته شانس خیلی ربط داره زیاد تو قید این شرکتای رنگارنگ مباشه بهتره....:d

سریع ترین و کندترین های اینترنت در دنیا (+عكس)

هفته ی گذشته گرافیک اطلاعاتی بسیار زیبا به نقل از Akamai منتشر شد که سرعت دانلود در مناطق مختلف دنیا را نشان می داد.

154022_612.jpg

همانطور که مشاهده می کنید، پر سرعت ترین اینترنت به ترتیب از آن کاربران کشورهای کره جنوبی، هنگ کنگ و ژاپن است. در این تصویر، بر حسب حروف الفبا پرسرعت ترین های هر منطقه نیز لیست شده اند…

در قاره ی اروپا، بالاترین میانگین سرعت، با ۶۱۸۱ کیلوبیت بر ثانیه، متعلق به سوئد است. پس از سوئد، هلند با ۵۹۹۲ و جمهوری چک با ۵۴۸۲ کیلوبیت بر ثانیه دارای بالاترین میانگین سرعت هستند.

در آمریکای شمالی نیز کانادا با میانگین سرعت، ۴۷۹۶ کیلوبیت از آمریکا با ۴۶۸۴ کیلوبیت بر ثانیه برتری دارد.

در خاورمیانه نیز بهترین میانگین سرعت متعلق به سوریه با ۳۰۳۴ کیلوبیت و بدترین نیز متعلق به سودان با ۳۸۳ کیلوبیت بر ثانیه است.

در آمریکای لاتین، شیلی با ۲۲۰۲ کیلوبیت و ونزوئلا نیز با ۷۰۵ کیلوبیت بر ثانیه بهترین و بدترین میانگین های سرعت اینترنتی را دارند.

در آسیا - اقیانوسیه اما اوضاع اینترنت و کاربرانش رویایی سپری می شود. کره جنوبی با ۱۲۰۲۱، هنگ کنگ با ۹۰۱۰ و ژاپن نیز با ۷۸۶۳ کیلوبیت بر ثانیه بهترین میانگین های این منطقه و البته دنیا را دارند.

طبق آماری که Speedtest.net از میلیون ها تست ماهیانه کاربرانش جمع آوری می کند، ایران ۱۷۶ مین کشور از لحاظ سرعت بالای دانلود است. پایین تر از ایران تنها ۸ کشور دیگر دیده می شوند؛ جمهوری مالاوی، جزیره ی موریس، جمهوری وانواتو، کامرون، بولیوی، نپال، زیمباوه و زامبیا.

154023_330.jpg

154024_339.jpg

154025_383.jpg

• Like
Reactions: aidin0000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or