من با 256 فن آوا پینگم به 145 هم میرسید ولی بعد 6ماه شروع کرد به تایم اوت دادن
گفتم که فعلا راضیمشاتل همیشه اولش خوبه یواش یواش گندش در میاد عزیز !
فعلا روزای خوبت.:d
پس از 5ماه زجر اینترنتم درست شد
یه نماینده فن آوا توی شهر ما هست باور کن از ته قلب دوست دارم با rpg شرکتشونو بزنم! :dمن با 256 فن آوا پینگم به 145 هم میرسید ولی بعد 6ماه شروع کرد به تایم اوت دادن
به نظرت این پینگ داغونه؟:-oاقا یه سوال : چرا با پاریس تست می گیری بهتر جواب می ده با اینکه مسافتش هم بیشتره ؟ اما مثلا با کویت یا باکو که نزدیک تره بد تره ؟
اینم تست پینگ isp یه داغونه ما :d :
آخه اصلا جور در نمياداقا یه سوال : چرا با پاریس تست می گیری بهتر جواب می ده با اینکه مسافتش هم بیشتره ؟ اما مثلا با کویت یا باکو که نزدیک تره بد تره ؟
واقعا ؟ :dبه نظرت این پینگ داغونه؟:-o
بابا این چه پینگیه تو داری
از عالیم اونور تره
آخه اصلا جور در نمياد
اينطور كه من ميدونم پينگ با فرستادنم يك سری icmp(يا internet control message protocol) به هاست يا همون سرور ميفرسته و منتظر پاسخ ميمونه و زمان انجام اين فرآيند رو اندازه گيری ميكنه كه بهش ميگن round-trip time و minimum و maximum و ميانگين اين زمان رو نشون ميده و packet loss رو هم نشون ميده:
10 packets transmitted, 10 received, 0% packet loss, time 8998ms
بازم تا اونجایی كه من ميدونم پينگ به 3 عامل فايروال،فاصله از host و network protocol بستگی داره كه فاصله فك كنم از همشون مهمتر باشه...با اين تفاسير اصلا راه نداره كه پينگ شما با كويت از پينگ شما با پاريس كمتر باشه...احتمالا اون موقع خاص يه مشكلی پيش اومده