بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
من هم بالاخره رفتم شاتل
فعلا 128 گرفتم تا بعد...
تست باکوش اینه:

ولی 4.2.2.4 پینگ معمولا 240 تا 260 ـه
فعلا که خیلی راحت دوتا بازی میکنم و لگ هم نمیده
سرعت دانلودش هم 60 به بالاست
در کل فعلا راضیم

شاتل همیشه اولش خوبه یواش یواش گندش در میاد عزیز !
فعلا روزای خوبت.:d

فکر کنم بحث کردن در مورد ISP ها یه بحث الکی باشه !!

چون 70/80 % قضیه مربوط به مرکز تلفن فرد میشه که اون ISP سازگار باشه با اون منطقه یا نه !

پس از 5ماه زجر اینترنتم درست شد
989910620.png

من همسایمون 128 آرت داره . یه دوسالی میشه . ازش پرسیدم می گه تا الان مشکلی نبوده . حالا فعلا یک ماهه 2مگ می گیرم ببینم چه جوریه . من عمده ی کارم با اینترنت گیم هست که الان با 512 راحت بازی می کنم . فعلا فقط کرمم گرفته :d

پس از 5ماه زجر اینترنتم درست شد
989910620.png

شیرنیش رو توی فیس بوک میگیرم!
:d

من با 256 فن آوا پینگم به 145 هم میرسید ولی بعد 6ماه شروع کرد به تایم اوت دادن
یه نماینده فن آوا توی شهر ما هست باور کن از ته قلب دوست دارم با rpg شرکتشونو بزنم! :d
پینگ من با 4.2.2.4 حتی به 130 هم رسیده! اما الان دیگه فقط توی 150 تا 170 میچرخه! :d
........
ما امکانات نداریمو منم الانم! :d:))
989988379.png

.........
تا الان خود isp خودتونو پینگ کردین؟
یه تست بگیرین ببینیم کی از همه قوی تره!
:d
من 21 میلی ثانیه!
34814103081212.png

آخرین ویرایش:
اقا یه سوال : چرا با پاریس تست می گیری بهتر جواب می ده با اینکه مسافتش هم بیشتره ؟ اما مثلا با کویت یا باکو که نزدیک تره بد تره ؟

990389570.png

اینم تست پینگ isp یه داغونه ما :d :
6e5cd4b59e9c435690a2.png

اقا یه سوال : چرا با پاریس تست می گیری بهتر جواب می ده با اینکه مسافتش هم بیشتره ؟ اما مثلا با کویت یا باکو که نزدیک تره بد تره ؟

990389570.png

اینم تست پینگ isp یه داغونه ما :d :
6e5cd4b59e9c435690a2.png
به نظرت این پینگ داغونه؟:-o
بابا این چه پینگیه تو داری
از عالیم اونور تره:eek:

آخه اصلا جور در نمياد :دی
اينطور كه من ميدونم پينگ با فرستادنم يك سری icmp(يا internet control message protocol) به هاست يا همون سرور ميفرسته و منتظر پاسخ ميمونه و زمان انجام اين فرآيند رو اندازه گيری ميكنه كه بهش ميگن round-trip time و minimum و maximum و ميانگين اين زمان رو نشون ميده و packet loss رو هم نشون ميده:
10 packets transmitted, 10 received, 0% packet loss, time 8998ms
بازم تا اونجایی كه من ميدونم پينگ به 3 عامل فايروال،فاصله از host و network protocol بستگی داره كه فاصله فك كنم از همشون مهمتر باشه...با اين تفاسير اصلا راه نداره كه پينگ شما با كويت از پينگ شما با پاريس كمتر باشه...احتمالا اون موقع خاص يه مشكلی پيش اومده

به نظرت این پینگ داغونه؟:-o
بابا این چه پینگیه تو داری
از عالیم اونور تره:eek:
واقعا ؟ :d

آخه اصلا جور در نمياد :دی
اينطور كه من ميدونم پينگ با فرستادنم يك سری icmp(يا internet control message protocol) به هاست يا همون سرور ميفرسته و منتظر پاسخ ميمونه و زمان انجام اين فرآيند رو اندازه گيری ميكنه كه بهش ميگن round-trip time و minimum و maximum و ميانگين اين زمان رو نشون ميده و packet loss رو هم نشون ميده:
10 packets transmitted, 10 received, 0% packet loss, time 8998ms
بازم تا اونجایی كه من ميدونم پينگ به 3 عامل فايروال،فاصله از host و network protocol بستگی داره كه فاصله فك كنم از همشون مهمتر باشه...با اين تفاسير اصلا راه نداره كه پينگ شما با كويت از پينگ شما با پاريس كمتر باشه...احتمالا اون موقع خاص يه مشكلی پيش اومده

مرسی اما نگاه :

تست همزمان با پاریس :
990452604.png

تست بعد از چند ثاینه بعد از تست پاریس :

990454456.png
!!!

الان چه جوریه ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or