بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام! توی سایت همارا چیزی ندیدم!
اگه اینجوری باشه چون همارا و ماکسنت باهم کل کل دارن باید بزودی شاهد یه کاری از ماکسنت باشیم! :d
هرچند الانم ماکسنت خیلی از همارا بهتره!
b-)

چشم! :d

تو قسمت نظرسنجی ( پایین صفحه قسمته چپ )

http://www.hamarasystem.net/

آخرین ویرایش:
خوب اینم برای من :دی 256 ، شرکت لایزر.

987857189.png

البته با IDM تا 150 هم میرسه سرعت دانلودم :دی

آقا پس چرا من که 512 دارم سرعت دانلود از همتون پایین تره ؟ :D

آقا پس چرا من که 512 دارم سرعت دانلود از همتون پایین تره ؟ :D
خوب بعضی شرکتا هستند که 128 رو به اسم 512 میندازن ! :دی الان 512 شرکت لایزر با سرعت 250 تا 300 اینطورا دانلود میگیره ! تازه بازم 512 اصلی نیستش ! :دی

خوب بعضی شرکتا هستند که 128 رو به اسم 512 میندازن ! :biggrin1: الان 512 شرکت لایزر با سرعت 250 تا 300 اینطورا دانلود میگیره ! تازه بازم 512 اصلی نیستش ! :biggrin1:
ببخشید حاجی 512 اصلی چی هست؟ :-/

ببین دوست عزیز 512 اصلی سرعت دانلودش خیلی بیشتر از ایناست ! من الان با 120 اینا دانلود می کنم تازه سرعتم 256 هست ! دیگه شما حساب کن 512 چه سرعت دانلودی باید داشته باشه !

البته ممکنه سرعت شما 512 باشه اما 512 ای که به چند جا Share شده باشه !

الان یکی منو از جاهلیت در بیاره :d من با این تست 512 اکو از شاتل دارم . درسته ؟
بله دقیقا حق خودتون رو بهتون دادن!

ببین دوست عزیز 512 اصلی سرعت دانلودش خیلی بیشتر از ایناست ! من الان با 120 اینا دانلود می کنم تازه سرعتم 256 هست ! دیگه شما حساب کن 512 چه سرعت دانلودی باید داشته باشه !

البته ممکنه سرعت شما 512 باشه اما 512 ای که به چند جا Share شده باشه !
ببین دوست عزیز! :d
شما سرعت 512 کیلوبیت رو سفارش دادید! درست؟
هر 8 بیت میشه 1 بایت!
پس!
512 کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 64 کیلوبایت!
یعنی سرعت دانلود شما با 512 باید 64 کیلوبایت باشه! گرفتی چی شد؟ :d
حالا مثلا من با 256 کیاوبیت دارم 120 کیلوبایت دانلود میکنم! چرا؟
حق خودم بود که 32 کیلوبایت دانلود کنم! اما الان که 120 کیلوبایت دانلود میکنم علتش اینه که اسما بهم 256 کیلبیت دادن اما پورت 1 مگابیت برام وصل کردن!
1 مگابیت میشه 1024 کیلوبیت! تقسیم بر 8 میشه 128 کیلوبایت!
خیلی از شرکت ها برای کاربران محدودشون این کارو میکنن تا زود حجمشون رو تموم کنن!
امیدوارم متوجه شدی باشی!
;):d

البته از لحاظ دانلود کسی حریف پارس آنلاین نیست! اما برای یک گیمر کابوس هست!
من از ماکسنت سرویس میگیرم و به همه کاربران 128 تا 1 مگابیتش سرعت دانلود بالای 120 میده!
ولی خیلی از پارس برای من بهتره چون پینگ و پشتیبانی فوق العاده ای داره و در ساعات دانلود رایگان سرعتش اصلا کم نمیشه!
;)

ولی خیلی از پارس برای من بهتره چون پینگ و پشتیبانی فوق العاده ای داره و در ساعات دانلود رایگان سرعتش اصلا کم نمیشه!
;)
حالا تو ساعت رایگان من و دوستم به یه چیز جالبی بر خوردیم.
اون که تو ساعات معمولی 120 دانلود میکنه سرعتش میاد رو 180 برای من که 260 دانلود میکنم سرعتم میاد روی 300. نمیدونم چرا برای ما اینجوری هست. شانسی هست فکر کنم:d
پارس پینگش اونقدر هم بد نیست. با سرور ایران پینگ شاتل 60 هست پینگ پارس 90 که میشه راحت بازی کرد

حالا تو ساعت رایگان من و دوستم به یه چیز جالبی بر خوردیم.
اون که تو ساعات معمولی 120 دانلود میکنه سرعتش میاد رو 180 برای من که 260 دانلود میکنم سرعتم میاد روی 300. نمیدونم چرا برای ما اینجوری هست. شانسی هست فکر کنم:d
پارس پینگش اونقدر هم بد نیست. با سرور ایران پینگ شاتل 60 هست پینگ پارس 90 که میشه راحت بازی کرد
پس باید یا مخابرات شما ترافیک پارس آنلاینش کمه! یه مخابرات شما پارس آنلاین پهنای باند زیادی داره! :d

سلام
من هم بالاخره رفتم شاتل
فعلا 128 گرفتم تا بعد...
تست باکوش اینه:

ولی 4.2.2.4 پینگ معمولا 240 تا 260 ـه
فعلا که خیلی راحت دوتا بازی میکنم و لگ هم نمیده
سرعت دانلودش هم 60 به بالاست
در کل فعلا راضیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن