بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
512 دارم از شركت رايش (پيشگامان)سرعت دانلودم60-64 و پينگم هم خيلي خوبه زير250(البت تو شركتهاي وطني)

راستي 512 رو بدون هيچ مداركي گرفتم(كارت دانشجويي و جواز و...)
250 سرعت دانلود هست
همه شعبه هاي پارس انلاين اين سرعت دانلود رو ميدن؟؟؟چون تا جايي كه من ميدونم سرعت دانلود 512 بايد 64 باشه ديگه!درسته؟؟؟
پینگش هم خوبه.
دوست عزيز پينگش از اين بهتر نميشه؟

معمولا برای من اینو می ده
966063591.png

الان هم در حالت دانلود اینو داد :
987624899.png

خوبه ؟ می خوام 2mb بگیرم سرویس اکوآفیس . نظرتون چیه ؟

سلام
512 دارم از شركت رايش (پيشگامان)سرعت دانلودم60-64 و پينگم هم خيلي خوبه زير250(البت تو شركتهاي وطني)

راستي 512 رو بدون هيچ مداركي گرفتم(كارت دانشجويي و جواز و...)
همه شعبه هاي پارس انلاين اين سرعت دانلود رو ميدن؟؟؟چون تا جايي كه من ميدونم سرعت دانلود 512 بايد 64 باشه ديگه!درسته؟؟؟
دوست عزيز پينگش از اين بهتر نميشه؟

کلا پارس سرعت بالا میده. مثلا 128 سرعت دانلودش 120 هست.
پینگش بهتر میشه. با سرور آمریکا تو cod4 پینگ 350بود.
با یاهو هم 348 هست.
با شاتل تمدید نکن :دی بزار قراردادت فسخ شه دوباره 1 ماه بعد برو سراغشون :دی وگرنه له میکننت مثه ما :دی
اصلا فسخ کنید مثل من راحت شید:d هی دارن زنگ میزنن sms میدن که تمدید کنید منم گفتم دیگه تمدید نمیکنم جمع کنید سرویس آشغالتون رو
پ.ن: این سرعت بالا عجب حالی میده هااااااا:d 1 گیگ رو که من با شاتل تو 12 ساعت دانلود میکردم با این تو 55 دقیقه دانلود میکنم:d

سلام دوستان

برا من و همه همارایی ها یه خبر خوش ( شاید خوش ترین خبر !!! )>:)

همارا سیستم دانلود با لینک مستقیم و با تمام سرعت از رپیدشیر رو به امکاناتش اضافه کرده !!!:-o

یعنی وقتی که وارد سایت رپیدشیر میشین میتونین رایگان ثبت نام کنین و کیفشو ببرین . کلا برین حال کنین .

البته فکر نکنین که من مبلغ همارا سیستمم .

البته من امروز متوجه شدم و بعد تو سایتش دیدم که به نظرسنجی گذاشته . شاید وقتی الان این پست رو میدم آزمایشی و ... است .

سلام دوستان

برا من و همه همارایی ها یه خبر خوش ( شاید خوش ترین خبر !!! )>:)

همارا سیستم دانلود با لینک مستقیم و با تمام سرعت از رپیدشیر رو به امکاناتش اضافه کرده !!!:-o

یعنی وقتی که وارد سایت رپیدشیر میشین میتونین رایگان ثبت نام کنین و کیفشو ببرین . کلا برین حال کنین .
سلام! توی سایت همارا چیزی ندیدم!
اگه اینجوری باشه چون همارا و ماکسنت باهم کل کل دارن باید بزودی شاهد یه کاری از ماکسنت باشیم! :d
هرچند الانم ماکسنت خیلی از همارا بهتره!
b-)

مسعود جون به رخ کشیدن نداریم داداش :D ( شوخی ) :d
چشم! :d

این ماکسنت ماله آسیا تک هست و تو اصفهان نیست انگار :biggrin1: حیف ... :(
بله فقط در آذربایجان غربی و شرقی هست!
و فکر کنم تنها isp باشه که تمامی کابرانش ازش 100% راضی هستن!
b-):>
البته همیشه این جوری نیست بین 120 تا 999 تلورانس داره!:d:|
جان من از 120 اگه تونستی یه عکس بگیر میخوام ببینم چه شکلی 120 با یاهو! :((
ماله من بهتره پس! چون بین 190 تا 260 تلورانس داره :d

این مال الان که ساعت 12 شب هست!
5515093202112058.png

کمتر شد !هر چی به صبح نزدیک میشیم پینگ کمتر میشه تا 120برسه (رکورد 117 هست) البته برای دیدنش باید تا صبح بیدار باشم :sleeping:
البته دیدن این چیزا تو ساعات اوج مصرف کاملا غیر ممکن هست !

آخرین ویرایش:
الان ماله من با یاهو 217 هست! خیلی دیگه حال بده تا 180 میاد! از این کمتر غیر ممکنه! (البنه برای من)
اما در کل هرکی پینگش برای یاهو کمتر از 300 باشه برای آنلاین در سرور های داخلی هیچ مشکلی نخواهد داشت!

1443175962153.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or